תמונה קטנה...גדולה

• פותח הנושא diri
  • פורסם בתאריך

diri

New member
תמונה קטנה...גדולה

הנה טעימה קטנה מהפקה נהדרת וגדולה.. חבל שאי אפשר לראות דרך התמונה את התלבושות הנהדרות שיובל כספין המוכשר עיצב..זה היה מדהים.. בכל מקרה.. מקווה שתהנו.. יום טוף, דירי

ץץץץץ

New member
י ו ס ף../images/Emo93.gif

זה מדהים איך שהייתה לי חוצפה לפספס את ההצגה הזו. איפה לעזאזל הייתי באותה שנה??? אוווווווף, שיעלו איזה גרסה מחודשת או משהו, אני על סף שיגעון, יורד לי ריר כשאתם מדברים על זה....

תגלית על התמונה

אם לא שמתם לב אז... חני פירסטנברג נימצאת בצד ימין של התמונה. אני חושבת שגם היא תלמידת שנה ג של בית צבי.

diri

New member
נכון...../images/Emo127.gif

כן..חני אכן תלמידת בית צבי.. אני מניחה שרבים מכם ראו אותה בצ´ריטי המתוקה.. וזה רק הרמז לכך שהתמונה די חדישה... =] יום טוף, דירי

היא אחלה...../images/Emo41.gif

אני ראיתי אותה בצ´ריטי המתוקה והיא פשוט נהדרת! היא שחקנית מעולה!!! ההצגה היא לא שיא העילוי ובאמת היו קצת קטעים משעממים... אבל זאת אחלה הצגה וכן נהנתי... מה אתם אומרים על צ´ריטי? ומי פה יודע באיזה שנה יגאל בבית צבי?

diri

New member
לא...

נועה.. יגאל ממזמן כבר לא בבית צבי.. הוא פשוט משחק בתאטרון הספרייה של רמת-גן, והיתה תקופה קצרה בקאמרי..אבל לא עוד לפי מה שהבנתי.. הוא בוגר בית צבי 99 יום טוף, דירי

diri

New member
עוד תמונה מיוסף../images/Emo77.gif

הנה עוד תמונה מהפקה הנהדרת יוסף.. בתמונה זה עמית גור בתפקיד פרעה (אלביס).. ירון.. מצטרת..אני מקווה שתזכה בקרוב... מי יודע? אולי תופתע? בנתיים רק אל תזיל יותר מידי ריר.. =] אז חבר´ה, תהנו מיוסף... הוא אחד ויחיד.. יום טוף, דירי

למעלה