מענין אני לא שומעת אותם בגלל שהם לוחשים או בגלל שאמא לא ניקתה לי השבוע את האזניים?
ב בדד1 New member 18/5/13 #7 מענין אני לא שומעת אותם בגלל שהם לוחשים או בגלל שאמא לא ניקתה לי השבוע את האזניים?
ח חזקה מהרוח8 New member 18/5/13 #9 הם בדיוק דנים איפה כדאי להם לעשות סקס במיטה או על השיש של המטבח והילדה מיד אטמה אוזניים בכל אופן היא לא נראית מבוהלת רק המומה
הם בדיוק דנים איפה כדאי להם לעשות סקס במיטה או על השיש של המטבח והילדה מיד אטמה אוזניים בכל אופן היא לא נראית מבוהלת רק המומה
P Prince315 New member 19/5/13 #17 נראה שהוא הולך להינות מזה.. מעניין מה זוגות נשואים עושים עם הילדים כל שבת שניה
ח חזקה מהרוח8 New member 19/5/13 #29 מעסיקים ומעייפים אותם בכל מיני עיסוקים כדי לברוח פה ושם לזיווגים פחחחחחחחחחחחחחחחח האמת כבר שכחתי מה עושים עם הילדים ואני שמחה על כך
מעסיקים ומעייפים אותם בכל מיני עיסוקים כדי לברוח פה ושם לזיווגים פחחחחחחחחחחחחחחחח האמת כבר שכחתי מה עושים עם הילדים ואני שמחה על כך
Y ye44 New member 18/5/13 #10 עוד פעם אתה הולך לדרבי לא מספיק שמכבי האכילו אתכם מרור ואתה חוזר עצבני לא עדיף שניסע לקנות רהיטים בניקולטי עד כאן אמרה הילדה להיפגש שוב עם סבתא.......לא מוכנה לשמוע
עוד פעם אתה הולך לדרבי לא מספיק שמכבי האכילו אתכם מרור ואתה חוזר עצבני לא עדיף שניסע לקנות רהיטים בניקולטי עד כאן אמרה הילדה להיפגש שוב עם סבתא.......לא מוכנה לשמוע
ע עונה חדשה New member 19/5/13 #30 האאא זה פשוט האשה שואלת את הגבר אם הוא רוצה את העוגת גבינה עם הפירורים או זאת האפויה. והילדה סוגרת את האוזניים כי היא לא יכולה לשמוע יותר על עוגות גבינה.
האאא זה פשוט האשה שואלת את הגבר אם הוא רוצה את העוגת גבינה עם הפירורים או זאת האפויה. והילדה סוגרת את האוזניים כי היא לא יכולה לשמוע יותר על עוגות גבינה.
S sigal mautner New member 19/5/13 #31 מסיבה אצל השכנים מוסיקה פול ווליום כי יש מסיבה אצל השכנים. הילדה מסתכלת לחלון וסותמת את האוזניים וההורים מתווכחים מי אם כן או לא להרוס לשכנים את הפאן. האמא רוצה שהבעלה ילך...והוא...ממש אין לו כוח לשטויות שלה עכשיו...לא זה לא מפריע.
מסיבה אצל השכנים מוסיקה פול ווליום כי יש מסיבה אצל השכנים. הילדה מסתכלת לחלון וסותמת את האוזניים וההורים מתווכחים מי אם כן או לא להרוס לשכנים את הפאן. האמא רוצה שהבעלה ילך...והוא...ממש אין לו כוח לשטויות שלה עכשיו...לא זה לא מפריע.