תמונה על סוס

Phoebs

New member
תמונה על סוס

בתחרות קפיצות בבצרה על בוזו המתוקי!

אם תסתקלו בכרטיס שלי

יש שם תמונה של בת דודה שלי על הסוסה שלהם....לא פייר- היא גרה באמריקה אז אני לא יכולה לבוא לבקר הרבה....!

Doni 1

New member
היי עדי

עדי הסוס/ה שרכבת עליו/ה הו אוהיא ממש יפה מאיפה הבאת את החולה אהבתי!!! אני מחפשת חולצות לתחרויות יפות ואין לי .... אני כל הזמן משאילה מהמדריכה שלי... וזה מעצבן

speedy123

New member
אני גם רוכבת בבצרה!!!

וכן.. גם אני אוהבת את בוזו. בהתחלה לא הסתדרתי איתו אבל עכשיו הוא כבר נחמד אליי. מי המדריך\מדריכה שלך?

מכרו את אולדון!!!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

הבני אלף מכרו את הסוסה שאני אוהבת!!!! והם לא מבינים למה אני בכיתה שעה!!! יא אידיוטים!!!!
כל היום אני הייתי מבואסת.. אני כבר מתגעגעת אליה... והכל היה באשמתי! נכון אמרתי לכם שאולדון התפרעה במסיבת בת מצווה שלי?! אז בגלל זה הם מכרו אותה! והכל באשמתי
וזה כל כך לא פייר!!! ושתדעו, כל הזמן הייתה סיבה לדחות את הבת מצווה, וסוף סוף שהיא התקיימה, דבר כזה נורא קורה!!! זה לא פייר זה לא פייר!!!!!!

מצטערת חמודה...

גם את אואזיס המתוק שלי מכרו ה* ** ה** ו* האלה!!!!!! איזה מ* ו* ו*!!!! אני שונאת אותם!!! והכל בגלל איזה ילד חמור אחד שאמר שאואזיס הפיל אותו והתחיל להיות תקיף!!! לא פייר!!!! אני שואלת איזה ילד אחד :"איפה אואזיס?" אז הוא אומר :"הוא מת" ואני כזה:"מה!?!? הוא מת?!?!" ואז הוא אומר לי "מת" ואז אני כזה:"מה?!?" והוא:"לא מכרו אותו" איזה ילד חמור!!!

בר15

New member
רק בגלל ילד אחד?

לא יכול להיות שהעיפו סוס רק בגלל שילד אחד אמר שהוא העיף אותו זה גם הנפילה יכולה להיות גם טעות של הרוכב

באמת...!!!

לצערי היו לו גם הוחחות... היו לו סימנים בטן וברגלים...אבל זה רק בגלל שהילד ה*** הזה,עיצבן אותו ונתן לו מקות עם השוט מלמטה!!!

Doni 1

New member
טעות!!!!

רוב הנפילות מתרחשות מרשלנות של הרוכבים !!!!!!!!! ויש מקרים שהסוס חוצפן והוא מתחיל להתפרע

Doni 1

New member
תגידי...

עשית את המסיבה באורווה כי אם כן ברור שהיא תפרע דהה סוןסים לא אוהבים רעש חזק!!

וזהו, שלא!

כל הסוסים האחרים נשארו לגמרי שקטים.. לא נכר בהם בכלל שהילדים מפריעים להם. רק אולדון התחילה להשתגע... אני לא יודעת למה!
לא אכפת לי! לא היו צריכים למכור אותה סתם ככה! U-
בה-ביי!
דודי בלסר לשלטון!
לזכרה של אולדון

Doni 1

New member
לזכר אולדן וסיפור דומה... ../images/Emo16.gif

נדליק נר לזכרה (אפילו שהיא לא מתה -וחס וחלילה שתמות !!!) היה בחווה שלנו סוס שקראו לו פונטיאק אהבתי אותו אבל היה אסור לרכב עליו בגלל שהוא העיף פעמיים את אותה מדריכה ועוד כמה פעמים ילדים אחרים הוא היה סוס טיולים בשטח וסוס הובלות של הרכבה של ילדים קטנים עד שיום אחד המדריכה מתקשרת אלי ואמרה לי שפונטיאק נמכר הייתי עצובה ובכיתי ואני היחידה שצילמתי אותו אז רק לי נשארה המזכרת .... כולם אמרו ברוך שפטרנו ואני כעסתי עליהם !!!!!!! הוא נמכר לאיזה ישוב או מושב או עיר בצפון בקיצור הוא לא קרוב אלי מטרת הסיפור הזה היה כדי להגיד אני מבינה אותך !!!!!!!!!!!!!!! אני מבינה איזה חרא זה שמכרו את הסוס או סוסה שאת אוהבת !!!!! i-love-pontiack!!!!!! אני אוהבת ונזכרת ,לזכר פונטיאק

עזבתי

כי זה כבר לא היה זה. לא הייתה אווירה משהו נעימה בחווה כשעידית עזבה, וכשהיא עזבה גם אני עזבתי. וגם זה היה רחוק מדי מהבית שלי. אפשר להגיד שאני מתגעגעת, אבל אם הייתי נשארת שם לא הייתי עם סוס מתוק היום. ואני גם מתגעגעת לעידית, מאוד אהבתי אותה, גם כמדריכה וגם כבנאדם.

Phoebs

New member
גם רינגו חמודי

ו ACE אבל טייגר פיכסה. גם שטין חמוד אבל התחת שלו תמיד מבצבץ החוצה כזה ונראה שהוא הולך לחרבן

למעלה