תמונה נדירה!

תמונה נדירה!

חגיגות ל"ג בעומר במירון לפני למעלה מחמישים שנה בתמונה נוכל לראות את ר´ אברהם סגל הקלרניטן שכונה "אברום קלרינטר" היהודי עם הזקן הוא ר´ בערל זילברמן שכונה ר´ "בערל צפתער" (בערל=דב מצפת) שהיה רוקד 24 שעות ביממה והוביל את חגיגות ל"ג בעומר במירון במשך שנים רבות. אני מתנצל על האיכות של התמונה:)))))

שבוע טוב יידישיסט../images/Emo13.gif

וכפי שהבטחנו הנה אני מעלה עוד ניגון
אם יש מישהו שמכיר את הניגון הוא מוזמן לספר עליו:)))))

אני לא שומע את הרצועה

זה כאילו אין לו סאונד. צריך לציין שאין לי ווינאמפ או משהו כזה, אני שומע את המוסיקה עם מדיה פלייר ואין לי אף פעם בעיה, כך שיכול להיות שהקובץ פגום, תבדוק את זה. שנית, כדאי לרכז את הלינקים למוסיקה שלך בגלריה של הפורום או באתר של הפורום או משהו כזה, כי אז נוכל לחזור לקטעים מתי שרוצים וגם יהיה שם ריכוז של הניגונים, לא כן, ידידי ?

לא קרה כלום:)))

לגבי ריכוז המנגינות באתר,חשבתי על זה, אבל ב"פלאנט נענע" שדרכם אני מעלה את הקבצים הם לא נותנים הרבה נפח להעלות קבצים לכן מחוסר ברירה אני ממליץ לכולם להוריד את הניגונים ל"מסמכים שלי" וככה מידי כמה ימים נוכל למחוק מנגינות שכבר עלו לפורום ולהעלות מנגינות חדשות. כפי שכבר כתבתי בעבר בעתיד ביקשתי שנוכל להעלות כאן קבצי mp3 בנתיים ניתן להחליף קבצים כאלה באימייל או דרך האיסיקיו אם אתה מעוניין אתה מוזמן לכתוב אלי באימייל ואני אשלח לך קבצי mp3 עם ניגונים או כפי שכתבתי באחת ההודעות בעמוד תיגש לאמברוזיה ותוריד משם ניגונים :)))) נ.ב. אם יש למישהו בקשה מיוחדת לניגון מסוים אני אשמח להקליט אותו בפורמט midi לאחר מכן נוכל כולנו להתפרמם ולדון בניגון שהעלנו:)))

פראזניק

New member
איש - - -

ה"סקיצה" שהעלית שם, פשוט נפלאה... שלחתי את זה למישהו לאי-מייל, מקוה שאתה מסכים:)) (כתבתי לו ש"איש הרוח" ביצע:) זה פשוט נפלא:) תודה

בטח שמסכים!

הורדתי את זה לשם כדי שכולם יהנו:))))) אני עוד אשפר את זה בלי נדר
תודה על המחמאות:))))

ביצוע יפהפה

אתה איש רוח אמיתי. בבית הורי שרים את השיר הזה כל ערב שבת איפשהוא באזור יה-רבון. ראיתי את הדיון שהתפתח באתר של ההורדות לגבי הסגנון המאופק והשמרני שלך, יש לי הרבה מה להוסיף בנושא אבל בינתיים, תמשיך לעשות את זה בדיוק כפי שאתה עושה את זה, רק כך נוכל לשמר את המוסיקה הנפלאה הזאת, ולא על ידי ביצועים פופיסטיים וכדומה. אני רוצה לכתוב בנושא, בהזדמנות אחרת. [המנגינה פשוט מתנגנת לי ברקע ואני פשוט מתמוגג מנחת]

אני שמח שאתה נהנה:))))

ואני מסכים איתך שצריך לשמר את הסגנון:)))) אני קורא בהזדמנות זו לעוד נגני כליזמר לשלוח לכאן ניגונים כדי שנוכל לפתח דיון סביב הניגונים:))))) תודה על המחמאה
)

כאילו דהההה

בטח מכיר... אין לי מושג "מי הוא מאין ולאן". מכיר אותו מהישיבה. יש גם קארלינער "חמדת הימים" שמתחיל בדומה מאד לתחילת הניגון הזה אבל בוחר, בהמשכו, בדרך אחרת (לנין מסר לו ד"ש). זהו. אחלה ניגון, מת עליו.

למעלה