תמונה מקומיקס

תמונה מקומיקס

אני מחפשת ולא מוצאת, את התמונה הזו ביותר גדול, למישהו יש רעיון איפה אוכל למצוא? ובנוסף, מישהו יודע מאיזה קומיקס זה?

אופטיפ

New member
אז ככה

מדובר בקומיקס Fable, מדהים שאני מזהה לפי האותיות ולא לפי האיור עצמו. לא יודע אם תוכלי להשיג את זה כפוסטר, אבל תנסי לשלוח את זה לאיזה גראפיקאי שיצליח להפוך את זה לתמונה קבילה לדפוס... כי זה בוודאי אפשרי

על מה הקומיקס הזה מספר?

אפשר להשיג אותו בארץ? תודה על הזיהוי
ובכלל - אם אני רוצה להתחיל לקרוא קומיקס ממה כדאי לי להתחיל? בהתחשב בעובדה שאף פעם לא קראתי קומיקס, אלא אם כן גרפילד נחשב...

ailag

New member
fables

יש כבר שבעה ספרים בסדרה והיא עדיין רצה (למיטב ידיעתי אין אופק בסוף או סוף באופק). לפני מאות או אלפי שנים קם אויב גדול ("the adversary") בארצות האגדות, על חלקן השתלט, את חלקן הרג וחלקן ברחו לעולם שלנו והשתכנו בניו יורק. האנושיים (+הזאב הרשע בדמות אנוש) - בניו יורק סיטי, ברחוב משלהם. אלו שנראים כמו חיות - בחווה בצפון נ"י. שלגיה היא העוזרת לראש העיר של הפייבלז, היצורים מהאגדות (והיא ראש העיר בפועל כי הוא דביל), הזאב הרשע הוא השריף וזה מספר על מה שקורה לכולם שם. הפאנל שהעלית הוא של prince charming, זה שהתחתן והתגרש משלגיה, היפהפיה הנרדמת וסינדרלה ומסתבר שהוא סתם אוהב לפתות בנות, לשכב איתן ולקחת להן את הכסף לפעמים. אחרת איך תסבירי את זה שבשלוש האגדות הנ"ל הוא מתחתן עם שלוש בנות שונות? מבחינת עלילה כללית הסיפור מתאים לכל הגילאים, אם כי נראה שמכוונים אותו לבוגרים יותר. בכלל, הסיפור יוצא תחת חברת הבת של DC בשם "vertigo". ורטיגו נועדה עקרונית לסיפורים שלא מכוונים אותם לילדים - לא בהכרח "למבוגרים בלבד", אבל לא ממש לוקחים אותם כפלח שוק שצריך לרצות. זה לא אומר שיש הרבה סקס ואלימות, רק אומר שהסיפורים הם בסגנון אחר. נ.ב. משהו שקורה באחד הספרים אבל זה לא כזה ספוילר(
) לדעתי: מישהו בא לשלגיה ולזאב ומספר איזה סיפור שנשמע מופרך אחרי שגם בעבר הוא התלונן תלונות שווא. שלגיה שואלת אותו: תגיד, שמעת פעם על הילד שצעק "זאב, זאב"? והוא עונה "כן, הוא גר שתי קומות מעלינו, מה בקשר אליו?"

חמוד!

נשמע ממש מעניין! את מכירה מקום בארץ שמשאיל קומיקסים, תמורת תשלום כמובן, ולא רק מוכר? כדי שאני אוכל לנסות לטעום כמה סוגים שונים, בלי לקנות הכל?

ailag

New member
לצערי אין ספריות השאלת קומיקס בארץ

רק אנשים שמשאילים לחברים שלהם. באשר לספריות רגילות עם קומיקס - לא ידוע לי על ספריה שיש לה פייבלז. ממה שמצאתי באוני' יש בעיקר תאוריה ולפעמים איזה ספר של אייזנר. הבעיה של פייבלז היא גם שלדעת הרבה אנשים הוא מתחיל לתפוס תאוצה רק בספר השלישי. (השניים הראשונים נחמדים, עם זאת). אבל הנה החוברת הראשונה (הורדה חוקית. הספרים שהזכרתי מורכבים מחוברות כמו זו) http://dccomics.com/media/excerpts/1606_1.pdf ובכלל, חוברות ראשונות מסדרות מפורסמות של ורטיגו http://dccomics.com/news/?nw=6186 תתחשבי בזה שהחוויה של קריאה במחשב, במיוחד ב PDF (אם מגלגלים ולא מדלגים לעמוד הבא) שונה מקריאת ספר - בד"כ פחות טובה. ואם את כבר שם, הפופולריים להתחיל איתם זה פייבלס, y the last man ו sandman. אולי גם 100bullets יועיל פה?

תודה על הקישור ../images/Emo13.gif

מצוין
לא כל כך מפריע לי לקרוא במחשב, אז זה ממש מצוין
שוב, תודה.

ailag

New member
אה, יופי

בזכות מה שכתבת פתחתי את אחד הספרים של פייבלז וזה בול יצא זה
זה באוגדן השלישי, נראה כמו חוברת 13. אומה: אילו ספרי טקסט או סרטים (כל סרט שהוא, לא בהכרח שקשור לקומיקס) אהבת? לכל אדם מתאימות עלילות שונות.. לפי דברים שכבר אהבת אולי נדע להמליץ לך.

וואו, יש לך את החוברת עם הקטע הזה?

יש מצב שאת יכולה לסרוק לי אותו באיכות יותר גבוהה, נורא התאהבתי בסטריפ (ככה קוראים לריבוע כזה, לא?) הזה. ומה אהבתי - אוהבת לקרוא מד"ב חברתי, בסגנון שמעלה שאלות פילוסופיות ומוסריות, אבל לא מתעמק בהם למוות ומבלבל אותי יותר מדי \-:, לדוגמא "המשחק של אנדר", אוהבת רומנים היסטוריים וגם ספרי פנטזיה - אבל לא מהאלה עם ה20 דמויות שקשה נורא להבדיל ביניהן, 5 עיקריות מספיקות לי. ראיתי את SIN CITY בקולנוע ונורא אהבתי גם את העיצוב וגם את העלילות, את יודעת אם מוכרים אותו בארץ? זה ספר טוב להתחיל בו? ובכלל, איפה אפשר לקרוא קומיקס במחיר נורמלי? יש חנויות שמשכירות קומיקס? קצת חבל לי לקנות ואח"כ אולי לא לאהוב, חבל שאי אפשר לקחת מהספרייה קודם, כמו שאני עושה עם ספרים... תודה, אומה

galpl

New member
יש כם את FABLES וגם SIN CITY בארץ!

גברת אומה היקרה - אין שום בעיה להשיג כל חוברת בארץ - יש חנויות שבהם תוכלי לדפדף ולהתרשם ולקבל המלצות חמות ממוכרים מנוסים. הנה הקישור המצורף לכל החנויות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/luhot_main.asp?Id=272&catId=2594. תהני. נ.ב. לא יסרקו לדעתי את התמונה ויעלו כי זו הפרה של זכויות יוצרים וכו'. לא לעניין. שיהיה לך בהצלחה נ.ב.נ. FABLES מומלץ בחום. גם SIN CITY (לפחות בגלל הציורים המדהימים של פרנק מילר)

למעלה