תמונה מקדימה

הוליסטי

New member
תמונה מקדימה

למי שאוהב דג'מבה ותופים אפריקאים. בקרוב תהיה סידרת תמונות על הכנת דג'מבה. תמונות היישר מגאנה. ובנתיים, ערמה של כאלה שמחכים שייבנו אותם. (אני צריך לעבור על התמונות ולהקטין אותן עד 500K, אז יקח קצת זמן)

יש לי סרט בעניין

שניתן למצוא אותו באימיול... זה די מגניב כל העסק הזה. יש לך מושג איפה אפשר לקנות בארץ בזול?

הוליסטי

New member
לגבי קניה בזול

אני מתכוון להביא כמות לפי מספר הבקשות שיהיו. לא התכוונתי לפרסם את זה פה *עכשיו*, אלא כשזה יהיה יותר מאורגן, אבל הנה אני עושה את זה (את הפרסום). לגבי מחיר, אני עדיין לא יודע כמה זה יעלה (זה תלוי בכמות, עלות הובלה ומכס). מה שבטוח, זה כנראה יהיה יותר זול ממה שיש בארץ כי: א. אני רוצה למכור ורק במחיר טוב, יהיה לי שווה להביא ב. אני מביא דג'מבה בלי תיווך. כלומר - מי ששולח לי מגאנה את התופים, הוא זה שמייצר אותם. מאחר וכל הנושא הזה טרי (מאוד), עוד לא עשיתי סקר שוק. כמה עולה דג'מבה איכותי בארץ ? הערה אחרונה: הדג'מבים שאני מביא הם מהאיכות הכי טובה שיש. עור פרה, גילוף אומנותי ועץ איכותי היישר מגאנה. מסרים יתקבלו בברכה

2tb

New member
חארטה בארטה-תעשה שיעורי בית ליפני ש

תעשה שיעורי בית ליפני שאתה מפרסם כאלה שטויות! יש מיספר סוגי ג'מבה ולהם גם איכויות שונות: "קמבאלה","לנגה" : הם הסוג היוקרתי והאיכותי ביותר(וגם היקר ביותר: אחרי היצור שנעשה באפריקה הם מוטסים לגרמניה לגימור ותו תקן) נימכרים בארץ במחירים יקרים מאוד.אם ננסה להשוותם במוסגי מערכות תופים זה: dw. ג'מבה מחוף השנהב : פחות איכותיים מהנ"ל אך עדיין ברמה מאוד גבוהה- אבל-מאוד כבדים במישקל! קשה לימצוא אותם כיום בארץ כי אף אחד לא יסחוב כזה תוף כבד(נימכרו כמה כאלה בארץ ליפני 10-8 שנים),אם נחשוב בראש של מערכת תופים אפשר להשוות לדגמים של טאמה( שלארס אולריכט היה מנגן עליהם בימי התקליט השחור:שכל תוף ענק וכבד). ג'מבה גנאי : התוף עם האיכות הכי נמוכה ! ולכן הוא גם הכי זול ופשוט.אפשר למצוא אותו בארץ ב 300 ש"ח.במערכת תופים אפשר להשוות אותו לסנקטורי או דיקסון.(אני בטוח שאפשר לימצוא כמה שניראים ונישמעים יחסית טוב אבל איכותיים הם לא ! ואם מישהו חושב שכן שינסה קודם לנגן על התופים הנ"ל ואחרי זה שידבר ! ) לדבריך,ואני מצטט : "התופים שאתה מביא מגנה הם מהאיכות הכי טובה שיש.עור פרה..." אולי התופים הגנאים שאתה מביא הם באיכות הכי טובה יחסית לגנאים-אבל בטח לא באיכות הכי טובה שיש מכל סוגי הדג'מבה. והכי חשוב העורות של הדג'מבה הם מעור של עז !!!!! ולא מעור של פרה!!! כמו שכתבת. אחי,אולי אני יוצא קצת מניאק במה שכתבתי - אבל אני מאחל לך המון בהצלחה.יש לי המון ניסיון בנושא,משנת 1999 ועד 2003 הבאתי לארץ 13 מכולות עם ג'מבה לארץ.פעם היה אפשר למכור כל תוף אפילו ב 2000 ש"ח. היום זה כבר לא ממש מישתלם כי הם נימכרים ב 300 ש"ח. וד"א המכס יקרע אותך במחיר ומישרד הבריאות עושה ים צרות לגבי העורות. שוב פעם המון הצלחה,תיזהר מהאיש קשר שלך בגאנה(הם לא ממש ישרים),רק תעשה לי טובה:תכין לפחות קצת שיעורי בית ליפני שאתה מפרסם.

הוליסטי

New member
קודם כל תודה

(למרות שאפשר תמיד לשנות ניסוחים). כמו שאמרתי, ואתה הוספת, עוד לא "הכנתי שיעורי בית". וכמו שאמרתי, הפירסום עדיין בוסר. כשיהיו יותר פרטים, אני מתכוון לפרסם גם פה. זו הסיבה שלא *ממש פירסמתי* אלא יותר הצהרתי כוונות. לגבי תופים ממקומות שונים בעולם, נתת מידע. כל הדברים האלה הם בבדיקה ובברורים. אני יכול לסמוך עליך כמו על כל אחד אחר, אז תן לי את הקרדיט של בדיקה וספקנות (גם לדברים שלך). לגבי העורות - נכון שהעורות לרוב הם מעז, אבל אני מזמין אותך לשמוע פעם דג'מבה עם עור של פרה. אני מניח שעטד נדסקס רבות...

2tb

New member
יש גם מאנטילופה

אתה יכול לשים של פרה(זה מה שיש על קונגס),אתה יכול לשים אנטילופה ואתה יכול גם לשים עור אדם. תישאר עם עז.זה הצליל הנכון,ההרגשה הנכונה,העובי הנכון והמסורתי. בהצלחה. אפרופו קונגס,מחר אני טס להוואנה קובה.

2tb

New member
במיוחד סקס

אבל גם הולך ללמוד מוסיקה וללמוד ולהתחזק אצל שתי מאסטרים (צ'אנקיטו ופרדי מרטינז) בשיעורי קונגס. למה ? היית שם ?

שמע

אני תמיד מעריך חבר'ה שמתפתחים לכיוונים שונים, ועוד הולכים ללמוד אצל אנשים מקצועיים. כל הכבוד על כל העניין הזה. זה תחום מאוד מעניין. וגם בקטע של הסקס, תן בראש אחי :]

KAB123

New member
מתופפים לא מזיינים.

זה יותר קטע של גיטריסטים. [ממש הרמתי פה להנחתה]

למעלה