תמונה מפחידה......
ל לואיסנוש New member 3/11/02 #5 אתם יודעים שהיא ... שמה מיונז על השיער כדי שהוא יראה חלק והיא כזאת נמוכה הגובהה שלך זה 1.52
S sk8ergirl New member 4/11/02 #6 ואת קוראת ראש 1.. יופי לך..החכמת.. חצי ממה שכתוב שם טעויות..אני כתבתי מכתב לקוראים כותבים וצירפתי תמונות נורמליות שלה על דיסקט עם תיקונים של כל הטעויות בכתבה...
ואת קוראת ראש 1.. יופי לך..החכמת.. חצי ממה שכתוב שם טעויות..אני כתבתי מכתב לקוראים כותבים וצירפתי תמונות נורמליות שלה על דיסקט עם תיקונים של כל הטעויות בכתבה...
G Gilmore Girl Rules New member 5/11/02 #8 טוב, נו. איזו תמונה לא מוצלחת בחרו לשער של ראש 1... כלומר, תמונה מדהימה, אבל לא ההכי יפה שלה. דרכאגב, זה הגובה האמיתי שלה בסוף?
טוב, נו. איזו תמונה לא מוצלחת בחרו לשער של ראש 1... כלומר, תמונה מדהימה, אבל לא ההכי יפה שלה. דרכאגב, זה הגובה האמיתי שלה בסוף?
G Gilmore Girl Rules New member 5/11/02 #11 מממ... היא גם בגובה שלי! בערך אמממ......... כלומר, הייתי 1.50+ (כלומר, עד 1.55, אני לא בטוחה ) בכיתה... ו´, אז מי יודע.
מממ... היא גם בגובה שלי! בערך אמממ......... כלומר, הייתי 1.50+ (כלומר, עד 1.55, אני לא בטוחה ) בכיתה... ו´, אז מי יודע.
C CRaZySweeT New member 6/11/02 #27 גם אני... עברתי אותו עוד לפני כיתה ו´ האמת.... עכשיו אני גבוהה ממנה בערך בשני ראשים...
C CRaZySweeT New member 6/11/02 #14 אם מדברים על תמונות מפחידות... הנה אחת באמת מפחידה! היא פשוט לא יצאה טוב.... אוי ויש לי עוד אחת שאני אפרסם אחר כך...
אם מדברים על תמונות מפחידות... הנה אחת באמת מפחידה! היא פשוט לא יצאה טוב.... אוי ויש לי עוד אחת שאני אפרסם אחר כך...
C CRaZySweeT New member 6/11/02 #16 דרך אגב אני... אני סמוללוויל פריק! לא יודעת למה זה נכנס לי למשתמש הזה...