תמונה מעט מעודדת צולמה לפני שלושה ימים
S shklele New member 13/8/06 #3 וכך נראים ביום שחוזרים הביתה תפסו אותי טוחן שינה באמצע ארוחת הערב אחרי שבוע בקולומנה. כלבת הבוקסר שלנו תפסה עלי טרמפ (לפי הפרצוף שלה אכלתי יותר מידי דגים ברוסייה)
וכך נראים ביום שחוזרים הביתה תפסו אותי טוחן שינה באמצע ארוחת הערב אחרי שבוע בקולומנה. כלבת הבוקסר שלנו תפסה עלי טרמפ (לפי הפרצוף שלה אכלתי יותר מידי דגים ברוסייה)
צ צנחן מצרי New member 14/8/06 #5 מה קורה אח שלו מה נשמע איך היה ??? עשית קצת כסף ??? והכי חשוב צנחת ??? מצפה לשמוע ממך יואב
S shklele New member 14/8/06 #6 אם כבר הזכרת אותו... הבחור הגדול הזה דופק SITFLY כמו אלבטרוס מיומן (הוא גם נראה ככה באוויר). באחריות עופר MOVIEMAKER בר לתת לו זמן אוויר מכובד מהצילומים שלי על מנת שנוכל להבין למה כל הזמן צעקתי לו באוויר: "אתה כזה בלוק!"... תהייה לי בריא כפיר!
אם כבר הזכרת אותו... הבחור הגדול הזה דופק SITFLY כמו אלבטרוס מיומן (הוא גם נראה ככה באוויר). באחריות עופר MOVIEMAKER בר לתת לו זמן אוויר מכובד מהצילומים שלי על מנת שנוכל להבין למה כל הזמן צעקתי לו באוויר: "אתה כזה בלוק!"... תהייה לי בריא כפיר!
M maybemor New member 14/8/06 #7 "SITFLY כמו אלבטרוס מיומן" ../images/Emo13.gif בלוק בלוק אבל ת'יציאות של הגוש האדום הזה אי אפשר לפספס... One SitFly jump, is booked in advance GeverGever דודי
"SITFLY כמו אלבטרוס מיומן" ../images/Emo13.gif בלוק בלוק אבל ת'יציאות של הגוש האדום הזה אי אפשר לפספס... One SitFly jump, is booked in advance GeverGever דודי