תמונה מעוותת

תמונה מעוותת

בהמלצתה של Betrayed By Lust אני מעוותת פה תמונה (האמת היא שהשאיפה שלי היא לעוות תמונה בצורה מעגלית אם אתם מבינים את כוונתי, ולא ע"י שינוי צבע וכדומה) טוב, נתחיל עם התמונה הראשונה ונראה כמה קל/ קשה זה יהיה... אז... מי שם בתמונה?

ועוד משהו..

אני מציעה לכם לנסות לחפש בתמונה הזאת סימני היכר.. אם אתם אנשים ששמים לב לפרטים קטנים של אנשים אז תחפשו בתמונה הזאת סימן היכר של מס´ 3, כי הוא קיים! (ואני מבקשת לא לרמות עם משחקי צבעים וכדומה...)

קולאז

New member
איזה כיף לי... אני עונה ראשונה../images/Emo8.gif

זה גידי גוב... רוח, איך את מעוותת את התמונה?

קולאז

New member
אוף...

תמונה מספר 2 זה גידי גוב... אני מזהה בתמונה מספר 3 שזאת אישה...(לא פרט קטן אבל בכל זאת...)

ערב טוב קולאז../images/Emo20.gif

קודם כל כמובן שצדקת, זה אכן גידי גוב. והתמונה השלישית היא באמת נקבה (תראי,כבר עשית חצי דרך) ***רמז- על אחת הגפיים יש את סימן ההיכר! בקשר לשאלת העיוותים: יש לי תכנה בשם ACD SEE שהיא תכנה כזאת שעורכת תמונות. אז יש שם כל מיני אופציות לשחק עם הצבע ומרקם התמונה.. אם יש לך איזושהי תכנה בסגנון לא צריכה להיות לך בעיה לעוות בעצמך (אם אני הצלחתי כל אחד יכול
)

קולאז

New member
אם את רוצה את יכולה לרמוז לי...

אם היא זמרת מחו"ל אני חושבת שאני יודעת... נ.ב. לילה גוב גם לך

המממ

New member
לגבי התמונה "האחרונה ודי"...

אני גם אוכל סופסוף להשתתף במשחק הזה... אז האם היצור המביט עלינו באימה מהתמונה הוא--- בונו מיו2? אם כן, יופי, אם לא, לא יופי. יומטוב ושקט שיהיה לנו!

MiToOsH

New member
מספר שתים ושלוש: ../images/Emo104.gif

2. גידי גוב 3. מלני סי ?

למעלה