תמונה מזעזעת קיבלתי במייל כחלק ממצגת עם תמונות והערות שאמורות להיות מצחיקות. הייתי בהלם מהתמונה הזו.
Z zzebra New member 15/11/09 #1 תמונה מזעזעת קיבלתי במייל כחלק ממצגת עם תמונות והערות שאמורות להיות מצחיקות. הייתי בהלם מהתמונה הזו.
א איה פלוטו New member 15/11/09 #2 נורא. פשוט נורא. ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif לא מצחיק בכלל.
ש שי לר New member 16/11/09 #3 יש את זה גם בסרטון וידאו, הרבה יותר מזעזע עוד יותר מזעזע כי התאונה היתה כל כביש סגור, ונכנס רכב בידיעה כי הכביש סגור, והחל להשתולל
יש את זה גם בסרטון וידאו, הרבה יותר מזעזע עוד יותר מזעזע כי התאונה היתה כל כביש סגור, ונכנס רכב בידיעה כי הכביש סגור, והחל להשתולל
B bjill New member 17/11/09 #6 נדמה לי שזה קרה במקסיקו...נהג שיכור נכנס לקבוצת רוכבים באמצע תחרות. אם אני זוכרת נכון, אחד נהרג, מלא נפצעים. זה היה לפני שנה וחצי בערך. נורא ואיום.
נדמה לי שזה קרה במקסיקו...נהג שיכור נכנס לקבוצת רוכבים באמצע תחרות. אם אני זוכרת נכון, אחד נהרג, מלא נפצעים. זה היה לפני שנה וחצי בערך. נורא ואיום.
מ מרב. New member 17/11/09 #7 אוי אלוהים, כשראיתי את התמונה עד שקראתי את תגובתך קיויתי שזה סוג של פוטו מונטאז' ולא תמונה אמיתית
M MayaShuShu New member 16/11/09 #5 מזעזע. הייתה לי חברה בארה"ב שקרה לה משהו כזה רכבו בפלטון במסלול אופניים ורכב נכנס לפניהם