תמונה מהופעה

nili77

New member
תמונה מהופעה

שלום לכולם! אני חדשה פה...רק היום שמתי לב שיש פורום תפוז ללינקין פארק! כנראה שאני ממש שקועה בלימודים...בכל אופן העלתי תמונה מהופעה שלהם שהייתי בה לפני כשנתיים (לא הכי ברורה אבל בכל זאת..
ורציתי לשאול אם יש פה עוד מישהו שהיה בהופעה שלהם/איפה ומתי?...(מצטערת אם שאלו את זה כבר ולא שמתי לב...)

reyrey22

New member
ראית הופעה שלהם?!

אני ממש רוצה לראות אחת כזאת.. אבל לא יוצא.. נו אז.. מעניין אותי.. איך היה..? אה.. והערה קטנה.. אם את חדשה אז את מוזמנת לענות על השאלון של החדשים..

nili77

New member
ההופעה

ראיתי הופעה שלהם בארה"ב כשעבדתי שם...למזלי יצא שהם הופיעו בעיר שהייתי! זה היה ב-project revolution 2004 ויחד איתם יצא לי לראות את korn וסנופ דוג...למרות שלינקין פארק היו הסיבה שבאתי והיה פשוט מדהים- ההופעה הטובה ביותר שראיתי (ואני פריקית של הופעות). הלוואי וייצא לי לראות אותם שוב. אה ויש עוד המון תמונות כי התלהבתי וצילמתי כל תנועה..:) אבל הן על הפנים בגלל התאורה וכו'..

SuperTom

New member
PR..נחמד נחמד :)

חח הלוואי עליי..גם לינקין וגם קורן =[ ובכלל ה-PR האחרון נשמע כמו חוויה של פעם בחיים..כיף לך וגם אם התמונות גרועות אני אשמח לראות P:

nili77

New member
עוד תמונות

שוב...התמונות גרועות אבל אתה ביקשת!!!....

nili77

New member
הא ו...

שאלון החדשים... נילי מנתניה בת 23 שיר אהוב: faint, from the inside אלבום- אני אוהבת נורא את meteora למרות שאין על הייבריד וזהו...

SuperTom

New member
אוו מגניב ביותר

איפה הייתה ההופעה? וכמובן איך הייתה? :) אממ וול..לא בדיוק יצא לי להיות בהופעה שלהם (חוסר כסף ודברים זניחים שכאלה) אבל מקווה שבסיבוב ההופעות העולמי הקרוב. ובקשר להודעה שמעליי, לא נראה לי...עם כמה שהתמונה נחמדה P: וכמובן אם יש לך עוד תמונות מההופעה את מוזמנת לשים שנראה ברוכה הבאה :)

MissCannabis1

New member
אע הייתי מתה להיות בהופעה שלהם!

אני רק רואה את live in texas וכל הלב שלי מפמפם :]

gal54

New member
יוו../images/Emo12.gif

איזה תמונות יפות!! גם אני רוצה ללכת להופעה

למעלה