תמונה מגניבה של....

adiville

New member
תמונה מגניבה של....

הוד רוממותו בוב גלדוף שהוצאתי מתוך הסרט - החומה ! טוב שיש על המחשב אבל עדיף ב-DVD

rainbow demon

New member
רציתי להתחפש אליו בפורים

בסוף החלטתי לחסוך לעצמי את המבטים המבועתים על הפנים חסרי הגבות שלי:)

צ'מעו משהו שקראתי על גלדוף!

יש לו תואר של סר (מעתה אימרו, יקירי-סר בוב גלדוף -הייל
!) וראיתי אפילו לתדהמתי תמונה שלו בספר השיאים של גינס, הוא ארגן את קונצרט ההתרמה הגדול ביותר בעולם (עד כה...) חוץ מזה, תהרגו אותי-יש בו משהו מאוד סקסי. אגב, מישהו יועיל בטובו להמליץ לי על השירים של הלהקה שלו?

adiville

New member
תגובה למה שקראת על גלדוף

בקשר לתואר סר - ידעתי בקשר למופע ההתרמה הגדול - ידעתי בקשר לסקסי - אכן כן ! יש לו את זה. הוא בריטי חמוד כזה
קבלי שירים טובים של ה"בומטאון ראטס" : I dont like Mondays Someone is looking at you Diamond's smile She's so modern Blind date Rat trap סולו של סר גלדוף : Night turns to day I cry too When i was young

adiville

New member
גלדוף חמוד אבל....

זה אהבת חיי האמיתית (ששש....שחבר שלי לא יקנא) למי שלא יודע - מריאן גולד מאלפאוויל. מושא הערצתי וחבר אישי טוב.

adiville

New member
תשובה לנימרודל

בוב גלדוף נולד באוקטובר 1954 ולכן היום הוא בן 49. זה מצחיק, למי שראה תמונות עדכניות שלו, הוא נראה בדיוק אותו דבר בפנים - פרצוף ילדותי ושובב כזה אבל עם קמטים ושיער אפור.... כנסו לאתר שלו : www.bobgeldof.info אני אישית מאוד אוהבת את השירים שלו ושל הלהקה שהוא היה חבר בה בסוף שנות ה-70 (בומטאון ראטס).

אני ממש אוהבת אותו.

הוא שחקן אדיר. ומשום מה אחרי שראיתי החומה, כל פעם ששמעתי משהו של פינק פלויד וניסיתי לדמיין את רוג'ר שר את זה, ראיתי את הפנים של בוב. הוא מדהים. ובמאחורי הקלעים שיש בדיוידי רואים אותו מדבר והוא ממש חמוד.

adiville

New member
הוא היה כזה שווה !!!!!!

והאמת היא שהוא עדיין די חמוד
ואכן הוא היה מדהים בחומה, ויש לו שירים מטריפים ובקשר ליאסר.... פעם חשבו שהוא נורמלי.... מסכן בוב - גם עליו הוא הצליח לעבוד

../images/Emo26.gif../images/Emo66.gif

הסתכלתי ברשימה של המועדפים אצלי, ואמרתי למה אני אכנס? רעיונות מטורפים או פינק פלויד? הייתי בטוחה אני ברעיונות מטורפים (לא שמתי
שגם למטה כתוב), ופתאום אני רואה את השרשור על החומה. לא הבנתי איך יש כ"כ הרבה בפורום רעיונות מטורפים שאוהבים את פינק פלויד. באתי להגיב על זה, איך נהיו פה מעריצי פינק פלויד ותמונות של החומה, עד שהבנתי שאני בעצם בפורום פינק פלויד...

למעלה