תמונה מאלפת!

רונאל1

New member
כן, בטח. הגו'בניקים מהמרכז יוותרו

על הג'ובים שלהם כדי להדיח את שרון. הצחקת אותי.

רונאל1

New member
אין למרכז שום כח.

תאטרון בובות שטובות ההנאה האישיות תמיד במרכז מעייניהם, לכן אין שום סיכוי בעולם שהם ידיחו מישהו שמספק להם ג'ובים ובטח לא כשבוחרי הליכוד שהם הכח האמיתי היחיד, מצביעים בעד ההתנתקות.

אם הם רוצים להדיח או לא זה כבר

סיפור אחר. אבל אם הם באמת רוצים- יש להם את הכח לעשות זאת.

resh0

New member
מי מסדר ג'ובים למי?

נכון, ישנם חברי מרכז שנהנים מג'ובים למיניהם שהוענקו להם ע"י נבחרי המפלגה, תופעה לא מרנינה במיוחד. אבל... חברי המרכז הם אלו שמסדרים את הג'וב לנבחרי המפלגה בכנסת!!! אלו לא יכולים "לצפצף" על אלו. בקרוב אתה תשמע על איזה אולמרט אחד שקט וגם מופז ללא סיכויים בהתמודדות כנגד נתניהו...

טל ר

New member
יחי ההבדל הקטן

חברי המרכז אמורים לבחור את האנשים המתאימים ביותר כנבחרי המפלגה. כשחבר המרכז "מסדר ג'וב" לנבחרי המפלגה - עליו למצוא את האדם המתאים ביותר להנהגת המדינה. כשנבחר המפלגה "מסדר ג'וב" לחבר מרכז - הוא מוכיח שהוא אינו מתאים להנהגת המדינה (כי הוא מעדיף את טובתם האישית של חברי המרכז על טובת המדינה). טל.

resh0

New member
סילוף עובדות. מה לעשות, שמאלנים...

המרכז קיבל הכרעה שלא תקום בזמן הזה מדינה פלשתינית. שרון יכול לדבר על מדינה פלשתינית, הוא יכול גם לדבר על זכיה שלך בלוטו...אין לדיבורים משמעות! רק למעשים יש. כל חבר מקכז יכול לבקש להעלות הצעה לסדר וזכותו של ראש הממשלה להביא בבוא היום הסכם מדיני שכלול בו מדינה פלשתינית. המרכז יאשר, או ישלול, זאת זכותו המלאה! הכרעת מתפקדי הליכוד לא מחייבת איש!!! גם במקרה שהרוב יצביע "נגד". גם באם 100% מהמתפקדים יצביעו "בעד", בסמכותו של המרכז להוציא מחברות בליכוד כל אחד, זה עניין של רוב בלבד, תאהב את זה או לא. אם שרון רוצה להוביל מהלך מדיני כלשהוא ללא אישור מרכז הליכוד, כי אז עליו להתפטר מתפקידו ולהקדים את הבחירות, אז יוכל לבחור בין להתמודד בתוך הליכוד עפ"י דרכו החדשה, לבין להתמודד במסגרת הצטרפות למפלגה אחרת או הקמתה של רשימה חדשה לכנסת. לעראפת יש שותפים ידועים בלא רלוונטיות, השותף הטבעי הזה הוא השמאל שהביא את הרוצח הזה אל פתח ביתנו. פרצופו של עראפת, כפרצופו של השמאל!!! כך זה יימשך כל עוד השמאל לא יודה בטעות אוסלו.

resh0

New member
גם כשהמציאות אינה מוצאת חן בעיניך..

היא המציאות. יהיה הרכבו של מרכז הליכוד כיצד שיהיה, יש לו הכוח לסלק נבחרי ציבור מחברות בתנועה! יש לו גם הכוח להחליף ח"כים סוררים. לנבחרים קשה מאוד לקחת ג'ובים מחברי מרכז, אבל חברי המרכז קל להם לקחת ג'וב מנבחר ציבור. שרון כבר לא שם קצוץ על אף אחד! כי הוא חושש.

עזוב אותו. השמאל איבד את מפלגתו,

לכן עכשיו הוא מחפש מפלגות חדשות להגיד שהן "שמאל", אחרת מה הוא יעשה?

תפסיק כבר להחליט החלטות בשביל

הליכוד. אתה לא חלק ממנו ואין לך שום זכות להכריז שחלק מהליכוד לא רלוונטי. אם אתה לא מבין מה זה הליך דמוקרטי, אני אסביר לך: העם בוחר את מנהיגיו ואל המנהיגים את העם. לליכוד יש את כל הזכות שבעולם אם הוא רוצה להדיח את ראש מפלגתו למנות אחד אחר במקומו. הליכוד בוחר את ראשו ולא איזה מתפקד עבודה עלוב שמחליט בשבילו שהוא לא רלוונטי. אני מבין את הרגשת חוסר האונים שלך כשאתה רואה שהעם מחליט בלעדיך, כי אתה לא חלק מהליכוד, שהוא רוב העם. מה לעשות. לא נורא. אולי בפעם הבאה העבודה כן תשפיע על מישהו. אני לא חושב שזה יקרה בקרוב, אבל מי יודע. אלוהים גדול.

למעלה