תמונה לריטוש מה שבאלכם תודה :D
L Laallaa New member 27/6/09 #3 אהבתי, תודה רבה!! עם מישהו עוד יכול לרטש,לעשות משהו אבל להשאיר את הצבע של הרקע. רק להחליק את הפנים,וכל מה שבא לכם . תודה רבה
אהבתי, תודה רבה!! עם מישהו עוד יכול לרטש,לעשות משהו אבל להשאיר את הצבע של הרקע. רק להחליק את הפנים,וכל מה שבא לכם . תודה רבה
L Laallaa New member 27/6/09 #8 או שעם מישהו יכול להוסיף לפה אודם אדום כי זה שחור..באלי שיהיה צבע בתמונה קצת לפחות. תודה רבה!!
L Laallaa New member 27/6/09 #4 עוד תמונה לריטוש בתמונה הזאת קודם כל עם אפשר להעיף את החול מהשורט..וחוצמיזה מה שבא לכם אני ישמח תודה לכולם !!
עוד תמונה לריטוש בתמונה הזאת קודם כל עם אפשר להעיף את החול מהשורט..וחוצמיזה מה שבא לכם אני ישמח תודה לכולם !!
L Laallaa New member 27/6/09 #7 ועם אפשר להעיף את כל החול.. חחח לא יודעת זה מציק לי לעין החול על השורט. שכל השורט יהיה שחור. תודה רבה
ועם אפשר להעיף את כל החול.. חחח לא יודעת זה מציק לי לעין החול על השורט. שכל השורט יהיה שחור. תודה רבה
H HaleyCage New member 3/7/09 #23 ריטוש מוצלח, אם יורשה לי הורדתי לך את החול מהמכנסיים, וגם הורדתי את הנשפחים לתמונה- האיש הזה מאחורה והברך של הצלמת, כך שהפוקוס כולו עלייך (; מקווה שאהבת.
ריטוש מוצלח, אם יורשה לי הורדתי לך את החול מהמכנסיים, וגם הורדתי את הנשפחים לתמונה- האיש הזה מאחורה והברך של הצלמת, כך שהפוקוס כולו עלייך (; מקווה שאהבת.
S sima1203 New member 28/6/09 #13 שמחתי לשמח אותך אגב נכנסתי לאתר שלך, הצילומים נהדרים,( גם ביתי צלמת.)
L Laallaa New member 29/6/09 #16 תמונה נוספת לריטוש. <: אני חייבת לציין שאני ממש אוהבת את העבודות שלכם! פשוט מדהים!! עם מישהו יכול לשנות את הרקע[הארון וכל זה] לצבע אחיד. [לבן אומשו] מה שניראלכם יפה ועוד משהו קטן,היד להחליק אותה איכשהו כאילו שלא יראו את השיערות וזה..לאדעת איך להסביר O_O תודה !!
תמונה נוספת לריטוש. <: אני חייבת לציין שאני ממש אוהבת את העבודות שלכם! פשוט מדהים!! עם מישהו יכול לשנות את הרקע[הארון וכל זה] לצבע אחיד. [לבן אומשו] מה שניראלכם יפה ועוד משהו קטן,היד להחליק אותה איכשהו כאילו שלא יראו את השיערות וזה..לאדעת איך להסביר O_O תודה !!