תמונה לסוף השבוע שנתקבלה מאתר מעריצים אמריקני חדש של ג'יליאן.
A aerynsun New member 7/10/05 #2 שאלה - מה מאפיין את ג'יליאן? תשובה - נעלי פליק פלאק...חחח יש לך את הלינק לאתר החדש?
G Gilliana New member 7/10/05 #3 זה לא בדיוק אתר... זאת קבוצה ביאהו שהיה לי כבוד להיות מוזמנת לחברות בה. אבל הנה הקישור בכל אופן - כל אחד כמובן יכול להצטרף ונעלי פליק פלאק דרך אגב זה דבר מאד מאד נוח!
זה לא בדיוק אתר... זאת קבוצה ביאהו שהיה לי כבוד להיות מוזמנת לחברות בה. אבל הנה הקישור בכל אופן - כל אחד כמובן יכול להצטרף ונעלי פליק פלאק דרך אגב זה דבר מאד מאד נוח!
A aerynsun New member 8/10/05 #7 תודה. יש לגי'ליאן מלא קבוצות כאלה אני מכירה איזה שלוש. אבל אני לא נכנסת אליהם...
G Gilliana New member 8/10/05 #8 לא רק לג'יליאן - בכלל לתיקים וגם אני לא אוהבת את הקבוצות הללו בד"כ אבל מכיוון שהוזמנתי החלטתי כן להצטרף ובסה"כ עד עכשיו ממש נחמד שם.
לא רק לג'יליאן - בכלל לתיקים וגם אני לא אוהבת את הקבוצות הללו בד"כ אבל מכיוון שהוזמנתי החלטתי כן להצטרף ובסה"כ עד עכשיו ממש נחמד שם.
A aerynsun New member 8/10/05 #9 כן. ממש נחמד במקומות האלה רק שהם כותבים מלא ויש מלא אינפורמציה...ואני קצת יצאתי מתיקים. אני כולי פארסקייפ עכשיו וקצת תיקים, כי עובדה שאני כאן
כן. ממש נחמד במקומות האלה רק שהם כותבים מלא ויש מלא אינפורמציה...ואני קצת יצאתי מתיקים. אני כולי פארסקייפ עכשיו וקצת תיקים, כי עובדה שאני כאן
ה האוקינוס השקט New member 7/10/05 #4 dam הבחורה הופכת להיות קופי של בת דודה שלי.. הייתכן שהן הופרדו בלידתן?
M muldercrushed New member 9/10/05 #10 עדיין קשה לי לעכל.. אני יודעת שהיא ג'יליאן ולא סקאלי וכנראה שבגלל זה מוזר לי לראות תמונות שלה בפוזות שסקאלי תתפדח ברמות להצטלם איתן אבל בכ"ז יש לג'יליאן תמונות יפות יותר...
עדיין קשה לי לעכל.. אני יודעת שהיא ג'יליאן ולא סקאלי וכנראה שבגלל זה מוזר לי לראות תמונות שלה בפוזות שסקאלי תתפדח ברמות להצטלם איתן אבל בכ"ז יש לג'יליאן תמונות יפות יותר...