תמונה לא מוכרת... למי שעדיין נימצא כאן...
ר רותם654 New member 28/3/09 #6 כנסו.. עם או בלי לירז ארתור שומע? לפחות אנחנו... אה ותקשיבו שנייה: ביום הולדת שלה יש לה הצגה בבראבו וזאת גם ההצגה האחרונה שלה... אז חשבתי שכולנו נבוא אליה אחרי המופע לאחל לה מזל"ט מה אתם אומרים?
כנסו.. עם או בלי לירז ארתור שומע? לפחות אנחנו... אה ותקשיבו שנייה: ביום הולדת שלה יש לה הצגה בבראבו וזאת גם ההצגה האחרונה שלה... אז חשבתי שכולנו נבוא אליה אחרי המופע לאחל לה מזל"ט מה אתם אומרים?
ר רותם654 New member 28/3/09 #8 כי זה היום האחרון בו מעלים ת'הצגה... כאילו 90 שנה להבימה... ו...סליחה על השאלה אבל מי את? אני לא זוכרת אותך...
כי זה היום האחרון בו מעלים ת'הצגה... כאילו 90 שנה להבימה... ו...סליחה על השאלה אבל מי את? אני לא זוכרת אותך...
ג גלושקה 12 New member 28/3/09 #10 אני גל .. אני פה כבר כמעט שנה וחצי אני פשוט נוסעת הרבה עם אבא שלי לחול אז ככה שאני לא מגיבה הרבה אבל אני נכנסת לפורום כול יום ..
אני גל .. אני פה כבר כמעט שנה וחצי אני פשוט נוסעת הרבה עם אבא שלי לחול אז ככה שאני לא מגיבה הרבה אבל אני נכנסת לפורום כול יום ..
ה המהממת6 New member 29/3/09 #11 רעיון גאוני אני אומרת בוא נארגן חבורה של כמה בנות ונילך בעזרת ה' ונביא לה עוגה וזה כול מי שרוצה שירשום ונארגן את זה אני מתנדבת להביא את העוגה חחחח
רעיון גאוני אני אומרת בוא נארגן חבורה של כמה בנות ונילך בעזרת ה' ונביא לה עוגה וזה כול מי שרוצה שירשום ונארגן את זה אני מתנדבת להביא את העוגה חחחח
ה המהממת6 New member 29/3/09 #12 ניראה לי שאני יבוא להצגה האחרונה ביום הולדת של לירז מישי רוצה לבוא ?
ר רותם654 New member 29/3/09 #13 אממ... א עמית בטח שותך אני זוכרת דיברתי על גל ב גל-סליחה אני פשוט לא ראיתי אותך מלא זמן...טוב שחזרת.. ג אני באה עם חברה שלי ביום הולדת שלה...וחשבתי כבר שנבוא כולנו... מי בעד?
אממ... א עמית בטח שותך אני זוכרת דיברתי על גל ב גל-סליחה אני פשוט לא ראיתי אותך מלא זמן...טוב שחזרת.. ג אני באה עם חברה שלי ביום הולדת שלה...וחשבתי כבר שנבוא כולנו... מי בעד?
א אתי גאוליוב New member 29/3/09 #14 וואו איזה שירשור נהיה פה פיתאום../images/Emo6.gif אה,ואני עם רותם [בעד ]
ל ליאורוש46 New member 29/3/09 #15 באסהה אני לא יוכל כנירא לבוא כי לאבא שלי... גם יש יומולדת חח ביום שללירז יש אני אני לא יודעת עם אני יוכל לבוא
באסהה אני לא יוכל כנירא לבוא כי לאבא שלי... גם יש יומולדת חח ביום שללירז יש אני אני לא יודעת עם אני יוכל לבוא
ל ליאורוש46 New member 29/3/09 #17 איזהה חמודד.. חח אבא שלי אמר לי שהוא מוכן לקחת אותי להצגה של לירז רק שעכשיו הוא נתן לי בחירה קשה או הופעה של ריטה או לירז אני לא יכולה לבחור
איזהה חמודד.. חח אבא שלי אמר לי שהוא מוכן לקחת אותי להצגה של לירז רק שעכשיו הוא נתן לי בחירה קשה או הופעה של ריטה או לירז אני לא יכולה לבחור