תמונה יפה
נ ניב המגניב New member 28/10/01 #2 בוקר לכולם ../images/Emo9.gif מה שלום כולם...איזה עולם.. רטוב רטוב איזה כיף לו הייתי עכשיו מתחת לשמיכה אוייי ממשיך לחלום ניב
בוקר לכולם ../images/Emo9.gif מה שלום כולם...איזה עולם.. רטוב רטוב איזה כיף לו הייתי עכשיו מתחת לשמיכה אוייי ממשיך לחלום ניב
נ ניב המגניב New member 28/10/01 #3 ודרך אגב ../images/Emo8.gif מה קורה פה? כל אחד ישר פותח לו הודעה מה פה קורה פה הפקרות??? איפה המשטרה שצריך אותה??
ודרך אגב ../images/Emo8.gif מה קורה פה? כל אחד ישר פותח לו הודעה מה פה קורה פה הפקרות??? איפה המשטרה שצריך אותה??
ח חוקרת פרטית New member 28/10/01 #4 ניב´וש אבל אני מתחת לשמיכה אני בבית, וחם לי ונעים לי..... שולחת לך גלי חום, שיחממו אותך קצת..... חוקרת
ניב´וש אבל אני מתחת לשמיכה אני בבית, וחם לי ונעים לי..... שולחת לך גלי חום, שיחממו אותך קצת..... חוקרת
ח חוקרת פרטית New member 28/10/01 #6 אוף איתךךךךךךךךךךך למה לא להתגרות?. למה לא? אני רוצה פעם את העונג הזה... אופציות? תמיד לא .! חוקרת
נ ניב המגניב New member 28/10/01 #9 יאמייי ../images/Emo8.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif זה מה שנקרא HOTDOG
פ פרח גן עדן New member 28/10/01 #14 מה אתה מחפש בדיוק??? ../images/Emo8.gif אני יכולה לעזור?????. הי, ותודה רבה רבה על הברכה ניב המגניב אתה פשוט בחור חביב......
מה אתה מחפש בדיוק??? ../images/Emo8.gif אני יכולה לעזור?????. הי, ותודה רבה רבה על הברכה ניב המגניב אתה פשוט בחור חביב......
נ ניב המגניב New member 28/10/01 #15 גם היא מחפשת ../images/Emo8.gif אבדו לה המפתחות של המכונית יש מתנדבים לחיפושים??
נ ניב המגניב New member 28/10/01 #16 ;´1גם היא מחפשת ../images/Emo8.gif אבדו לה המפתחות של המכונית יש מתנדבים לחיפושים??
פ פרח גן עדן New member 28/10/01 #18 הי מצאתי זוג מפתחות של רכב- מישהו יודע למי הוא שייך? לך ניבי?אולי?