תמונה יומית

• פותח הנושא vsan
  • פורסם בתאריך

גיא קרן

New member
זכויות יוצרים

אני לא מומחה בשום צורה לעניין זכויות יוצרים. אבל בכל זאת לדעתי אין שום פסול בהצגת תמונות בפורום גם אם אינם שלך. אין כאן שימוש מסחרי כלשהו או הפצה של התמונות. אף אחד לא עושה כאן שימוש פסול בתמונות הללו ולכן אין כאן אפילו שמץ של בעיה לדעתי.

סן תאי

New member
נהלים בנושא זכויות יוצרים

הסוגייה נבחנה ע"י היועץ המשפטי של 'תפוז' וההנחייה היא כי כל עוד אין פגיעה ביוצר או פנייה מצידו להפרת זכויותיו אין בהעלאת תמונות מהאינטרנט לפורום עילה להפרת זכויות יוצרים. במיקרים של הפרת זכויות ברורה או במיקרים שנויים במחלוקת החומר המדובר יימחק מדפי הפורום. בינתיים אתם מוזמנים להמשיך ולהביא תמונות של עצי בונסאי יפים מרחבי העולם.

נוהלים בנושא זכויות יוצרים

אני שמח שליועץ המשפטי של תפוז יש כתפים רחבות יותר מהיעצים המשפטיים של פורומים אחרים בעולם.משתתפי הפורום יהנו מתמונות רבות יותר. משה. נ.ב האם לא כדאי בהזדמנות זו להוסיף לפרום את הקשיור לאתר של חוג הבונסאי הישראלי?

vsan

New member
יקירי

מה הקשר עכשיו לזכויות יוצרים? פירסמתי משהו לא טוב. השתמשתי בשם של מוצר\חברה\מותג\בלה\בלה\בלה שלך או של מישהו?

dharani

New member
לכרמי ידידי

כנס לפורום הסקס וגם שם תנסה להתלונן על זכויות יוצרים. למה היהודים לא יודעים לפרגן לעודד לאהוב לעזור מקוה שהגלגל יתהפך לשנה החדשה אז אני מאחל באיחור קל שנת פירגון עזרה הדדית והרבה בריאות שנה טובה

dharani

New member
לכרמי ידידי

כנס לפורום הסקס וגם שם תנסה להתלונן על זכויות יוצרים. למה היהודים לא יודעים לפרגן לעודד לאהוב לעזור מקוה שהגלגל יתהפך לשנה החדשה אז אני מאחל באיחור קל שנת פירגון עזרה הדדית והרבה בריאות שנה טובה

סן תאי

New member
קישור לאתר החוג

הקישור לאתר חוג הבונסאי הישראלי התווסף לקישורי הפורום. תודה על ההערה.

minigan

New member
וגם אצלי באתר יש קישור לחוג ולפורום

מקווה שתעמדו בעומס המתעניינים..

למעלה