תמונה חדשה!! שהתפרסמה ב-וואלה! גלי, שוש, קובי אשרת וסטיבי וונדר תהנו!
ה המוצא הישר New member 1/6/05 #1 תמונה חדשה!! שהתפרסמה ב-וואלה! גלי, שוש, קובי אשרת וסטיבי וונדר תהנו!
ו ולנטינו לוי New member 1/6/05 #3 עודד תודה../images/Emo70.gif פעם ראשונה שאני רואה את התמונה, היא מלפני 7 שנים בערך לא? באיזה הקשר היא פורסמה??
עודד תודה../images/Emo70.gif פעם ראשונה שאני רואה את התמונה, היא מלפני 7 שנים בערך לא? באיזה הקשר היא פורסמה??
ש שרית7 New member 1/6/05 #5 תודה עודד על התמונה זו אגב פעם ראשונה שאני רואה את התמונה הזו התמונה צולמה בהופעה של סטיווי וונדר בישראל ולמי שלא יודע גלי ושוש שתיהן מעריצות של סטיווי וונדר.
תודה עודד על התמונה זו אגב פעם ראשונה שאני רואה את התמונה הזו התמונה צולמה בהופעה של סטיווי וונדר בישראל ולמי שלא יודע גלי ושוש שתיהן מעריצות של סטיווי וונדר.
ש שרית7 New member 1/6/05 #4 שמתם לב לגודל החולצה שגלי לובשת? אם אינני טועה התמונה הזו צולמה זמן לא רב לאחר גירושיה של גלי וזה אומר די הרבה שנים בערך 9 משהו כזה...
שמתם לב לגודל החולצה שגלי לובשת? אם אינני טועה התמונה הזו צולמה זמן לא רב לאחר גירושיה של גלי וזה אומר די הרבה שנים בערך 9 משהו כזה...