תמונה חדשה (?) ואני מצטערת על זה שלא מצאתי מקום לנצל"ש את זה זאת תמונה חדשה?
D DirTyBiTch New member 13/8/04 #1 תמונה חדשה (?) ואני מצטערת על זה שלא מצאתי מקום לנצל"ש את זה זאת תמונה חדשה?
F FathomTR New member 13/8/04 #2 סרט חדש שלה.. תודה על התמונה. מהטריילר,זה סרט הכי מטומטם שהיא מככבת בו.
D DirTyBiTch New member 13/8/04 #4 אני מסכימה בקשר לסרט למה לבזבז כשרון כזה?! היא בהחלט יכולה לשחק בסרטים טובים כמו נערה בהפרעה ולדפוק משחק מעולה ראיתי את הטריילר לפני כמה זמן וזה נראה...איך אני אגיד...חרא של סרט.. חבל
אני מסכימה בקשר לסרט למה לבזבז כשרון כזה?! היא בהחלט יכולה לשחק בסרטים טובים כמו נערה בהפרעה ולדפוק משחק מעולה ראיתי את הטריילר לפני כמה זמן וזה נראה...איך אני אגיד...חרא של סרט.. חבל
¥ ¥EleVatioN¥ New member 13/8/04 #7 זה כה..../images/Emo129.gif אני כל הזמן מקבלת מלזה עידכונים למייל אבל אני אפעם לא קוראת אותם חבל
¥ ¥EleVatioN¥ New member 14/8/04 #11 הייייייי אבנרררררררררר../images/Emo129.gif !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I Im The Sun New member 15/8/04 #15 בזבוז של כישרון ויופי!!../images/Emo42.gif לא מספיק שהיא ירדה כמה רמות והחליטה לשחק בסרט המביך הזה היא גם הסכימה שישימו עליה את הכיסוי לעין ושיכסו לה את השיער השיער היפה שלההההה אני מחכה כבר למר וגברת דידס עם בראד פיט חחח
בזבוז של כישרון ויופי!!../images/Emo42.gif לא מספיק שהיא ירדה כמה רמות והחליטה לשחק בסרט המביך הזה היא גם הסכימה שישימו עליה את הכיסוי לעין ושיכסו לה את השיער השיער היפה שלההההה אני מחכה כבר למר וגברת דידס עם בראד פיט חחח