תמונה חדשה

MCRulz Liron

New member
איזו שמלה מדהימה!!!!!!!

היא חייבת להתלבש בסגנון הזה יותר!!!!!!!! מבחינת איפור, שיער, לבוש, הכל!!!!!

eranmc

New member
כן היא קלאסית. שהיא רוצה.

הנה האחרונה ואני מכבה את המחשב עד לאחרי לחיי האהבה.

KM-AIR

New member
מה זת´ומרת "תמונה חדשה"??

היא לא מתקופת ה- unplugged שלה? שהיא שרה איתו את הדואט?? (לפי השיער)

eranmc

New member
לפי השיער LOL

כן, זה מהתקופה, אבל לא ראינו את התמונה לפני. וד"א חבר´ה KM-AIR הנחמד נתן לנו 2 כתובות קצרות לפורום http://forums.tapuz.co.il/mariah http://forums.tapuz.co.il/mc אז כולנו נודה לו

ממש לא, אנשים!!

...השיער שלה אז היה הרבה יותר נפוח!! ובלי להעליב את מראיה הקדושה (אני לא מתייחסת לזה כעלבון, רק כעובדה... אל תשנאו אותי... אני עדיין מתה עליה) היא היתה הרבה יותר מקל אז... טוב לא חשוב, לדעתי זאת תמונה חדשה כאילו הם עדיין ביחד הרבה ומי יודע? אולי הם מקליטים שיר ביחד! (זה יכול להיות נחמד חח)
לירון

eranmc

New member
לירון ביי את מוחרמת!

סתם מאמי, כתוב בדף הפורום שדעות שונות מקובלות ואנחנו יודעים שהיא הייתה רזה פעם. אבל את יודעת שהחיים שלך במטוסים אז אין לך זמן לעצמך. פעם היא שפחה אותי על הרצפה שהיא נכנסה ללימוזינה והיא אמרה welcome to my crib. והיא הייתה עצובה מאוד מאוד. בכל אופן טרי לורנז החבר הכי טוב של מראיה (ככה היא אומרת).

אמרו שכל הבעיות שהיו לה...

...בתחילת השנה היו בגלל שהיא עובדת קשה מדי ולא נחה מספיק... לא?

roimc

New member
מריה רזה

נכון - מאז ההתמוטטות היא השמינה אבל עכשיו היא מורידה הכול ואנחנו יודעים שהיא תוריד כי היא אף פעם לא נשארת מלאה הרבה זמן. ותראו את התקופה של ריינבו - היא חטובה שם וזה עוד אחרי האוסקר ב-99 אז אל תעשו לה חיים קשים. וחוץ מזה ב-UNPLUGGED היא נראית בכלל מפחיד והפנים שלה נראים רזים פחד והגבות עבות. מריה התחילה להראות *מדהים* מ-DREAMLOVER לדעתי. וכן, ההתמוטטות הייתה בגלל שלא היתה לה מנוחה אף פעם והיא לא ישנה. מדברים על זה בעיקר בתכנית שהייתה בערוץ E: TRUE HOLLYWOOD STORY.

eranmc

New member
ההשמנה התחילה עוד מלפני ריינבו

אבל לא הרגישו. ב HEARTBREAKER היה לה בטן עגלגלה אפילו גם ב BREAKDOWN למעשה.

roimc

New member
כן נו זה מה שאמרתי

שבריינבו היא חטובה וזה א-ח-ר-י האוסקר במרץ 99. ומה קרה לך ב-HEARTBREAKER יש לה בטן שטוחה!!!!

roimc

New member
כן נו זה מה שאמרתי

שבריינבו היא חטובה וזה א-ח-ר-י האוסקר במרץ 99. ומה קרה לך ב-HEARTBREAKER יש לה בטן שטוחה!!!!

roimc

New member
באמת?

ושאחותי אמרה את זה אז חשבתי שהיא מדמיינת. אז מה זה נחשב בטן שטוחה? יש לה שם בטן דקה לא יודע מה אתם מתכוונים...

Sharonnn

New member
בטן שטוחה בד"כ נמצאת מאחורי הקו

של המכנס(אולי זה לא מדוייק, אבל אין לי דרך יותר טובה להסביר). בשובר ה-
הבטן שלה קצת עוברת את הקו הזה. אבל זה לא קריטי, היא נראת טוב בכל מצב!

למעלה