תמונה חדשה של פזית

GlitterKitten

New member
תמונה חדשה של פזית

שימו לב לשיער

GlitterKitten

New member
בהחלט

אני חושבת שהיא הבחורה הכי מדהימה שראיתי ...... הכל נראה עלייה טוב!:)

אני מבקשת!!

תדגישי את יסמין פה!! כי אין עליייייייה~! ואז פזית!!! חחחח...אני רואה ניבחרי הילדים(אני ממש בגיל..חח) "בוא ניקח אויר בוא ניפרוש כנף..ערוץ הילדים ממריא עכשיו איתו אני יכול,הוא תמיד איתי,ערוץ הילדים,המקום האמיתי שלי לי לי שלי לי לי.." חחחח... יש מחר שביתה!!

דווקא אהבתי אצל פזית

את |הדגש הקוצים של פזיתו'ש! ואיזה יפה היה נבחרי הילדים ובעיקר הכי הכי שרית חדד ואמרו שיש להקת השנה ובסוף היה וחשבתי שתהיה להקת חמסה ובסוף הם לא היו....ודווקא להקת השנה היה בסוף וחיתכלי זה בקוצר רוח ובסוף הם ביאסו אותי :(

אמאלהההההההההההה

נזכרתי מחר הסיוט הכי גדול שיכול להיות!! מחר אני מקבלת תתעודההההההההה טוב מחר אמסור לך את הציונים אבל אני מזהירה אתכם לא להיבהל!

חחח

שרונה ודניאלה פיק היו באודטה אז ראיתי!! אתם יודעים מה גיליתי?? 4 דברים... 1)יסמין ודניאלה נולדו יום אחרי יום! 2)אני ואחותי יש בינינו הפרש 3 שנים,קוראים לה שרון,ונישבעת לכם בחייים שלי ששרון מזל דלי ואני קשת!שרון נולדה ב16.2 ואני ב-20.12 3)גיליתי ששרונה נולדה ב17.2 ודניאלה ב1.12 4)לי ולשרונה (פיקשוש) יש נטיה לאכילת במבה בכמויות

ואוווווווווווווווו

דניאלה נולדה בתאריך שאמא שלי היתה צריכה ללדת את אחותי הקטנה... ואחותי הקטנה בסוף נולדה בתאריך 23/11

למעלה