תמונה חדשה של אלישיה? אני לא בטוחה אז לא לצעוק עליי
M mc lyte New member 26/5/06 #2 כן בהחלט זאת תמונה חדשה ../images/Emo45.gif מההופעה של The Roots להקת ראפ
N NoWords New member 26/5/06 #4 בכל מקרה לא היינו צועקים עלייך ../images/Emo13.gif תמונה חדשה, אכן. נראית אחלה!
M mamasitaa New member 26/5/06 #5 חיחיחי ../images/Emo9.gif אני רגילה שנגיד ילדים בפורומים אחרים שמים תמונות ואני קולטת גולשים אחרים עושים להם כזה "ראינו, תודה! " אז זה קצת מביך חחחח אז למקרה שזה לא יקרה ליייייי חיחיחי
חיחיחי ../images/Emo9.gif אני רגילה שנגיד ילדים בפורומים אחרים שמים תמונות ואני קולטת גולשים אחרים עושים להם כזה "ראינו, תודה! " אז זה קצת מביך חחחח אז למקרה שזה לא יקרה ליייייי חיחיחי
M mc lyte New member 26/5/06 #6 אוי שטויות ../images/Emo13.gif על דברים כאלה לא צוחקים גם אם היית טועה היינו אומרים פשוט זה לא חדש וזהו חוץ מזה האנשים בפורום הזה כל כך נחמדים לדעתי בפורום הזה יש את האנשים הכי נחמדים מכל הפורומים שהייתי פשוט תענוג להכנס לפה אני שמחה שהצתרפתי אליכם
אוי שטויות ../images/Emo13.gif על דברים כאלה לא צוחקים גם אם היית טועה היינו אומרים פשוט זה לא חדש וזהו חוץ מזה האנשים בפורום הזה כל כך נחמדים לדעתי בפורום הזה יש את האנשים הכי נחמדים מכל הפורומים שהייתי פשוט תענוג להכנס לפה אני שמחה שהצתרפתי אליכם
N NoWords New member 27/5/06 #13 אוווו ../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif וזה גם לא שיש פה יותר מדי אנשים, אבל מי שנמצא הוא באמת אחלה. ^_^
אוווו ../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif וזה גם לא שיש פה יותר מדי אנשים, אבל מי שנמצא הוא באמת אחלה. ^_^
A aguilera the best New member 27/5/06 #10 וול, זה לא פורומים אחרים.../images/Emo13.gif ניסית לתרום, ותרמת- אז למה לנו לצעוק? ואם כבר, אז היינו מעירים לך שזאת לא תמונה חדשה, אבל זה הכל.
וול, זה לא פורומים אחרים.../images/Emo13.gif ניסית לתרום, ותרמת- אז למה לנו לצעוק? ואם כבר, אז היינו מעירים לך שזאת לא תמונה חדשה, אבל זה הכל.
A aguilera the best New member 27/5/06 #8 יואי, יש לי משקפיים כמו שלה!!../images/Emo9.gif רק העדשות בצבע אחר.