אבל משוגעת מאור הירח כבר העלתה
ז זיגזג New member 7/1/06 #243 לא תופס! ../images/Emo88.gif אני דורש את שלך.. ואת לא יכולה להגיד לי לא נכון?
ד דה סטילטו ליידי New member 7/1/06 #281 ../images/Emo123.gif בנתיים, אני העלתי בימיי חלדי מספיק תמונות בלי חזיה ואתה העלת תמונה חשוכה של הרוכסן שלך במכנסיים, אז שקט
../images/Emo123.gif בנתיים, אני העלתי בימיי חלדי מספיק תמונות בלי חזיה ואתה העלת תמונה חשוכה של הרוכסן שלך במכנסיים, אז שקט
ד דה סטילטו ליידי New member 7/1/06 #286 יצא לך כמעט אומנותי ../images/Emo13.gif רק..איפה למען השם שמת ת'מצלמת רשת כדי שתתפוס לך את כל הגוף?
T tryme 2 m New member 8/1/06 #322 תגידי...את משוגעת? חחחחחחחחחחחחחח..... יפה יפה... עכשיו.... בואי... תרדי.... עוד לא.... עוד לא... עוד לא... עכשיו!!! תסבירי לי למה ירדת... עד כאן...חחחחחחחח ....יפה יפה...נעים מאוד...לא ראיתי לך מעולם... עכשיו כן!!!
תגידי...את משוגעת? חחחחחחחחחחחחחח..... יפה יפה... עכשיו.... בואי... תרדי.... עוד לא.... עוד לא... עוד לא... עכשיו!!! תסבירי לי למה ירדת... עד כאן...חחחחחחחח ....יפה יפה...נעים מאוד...לא ראיתי לך מעולם... עכשיו כן!!!