תמונה ורעיון!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תמונה ורעיון!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש לי רעיון לשאלה-מה נעשה בחנוכה??? וגם לשאלה--איך להחיות את הפורום?!?! פשוט מאוד--מחיים אותו-ממש!! מ---פ---ג---ש-------פ---ו---ר---ו---ם!!!!!!!!! לדעתי המקום האידאלי לכולם זה קניון עזריאלי עכשיו תאריכים מי שיכול מחר או מחרתיים שיעשה אייקון של חייזר מי שיכול ב-25 לחודש שיעשה אייקון של כוכב מי שחושב שעדיף שכולנו נצא יום שישי לאינשהוא בת"א כשהמקום מפגש זה עזריאלי שיעשה אייקון של חיפושית בתודה מראש-דנידין דנדונה שאבי וזהו:) ואור הנה התמונה תדמיין אותה כמו שאמרתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פצצה חסרת מעצורים !

אממממ אני לא יכול בכל מקרה תהנו !!!!!! וצלמו הרבה תמונות!!!!!!

פפפפפפפפפפפפפפחחחחחחחחח

פצצה עלק...אולי פצצה כימית..ביולוגית...אטום אבל לא פצצה במובן הטוב!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מאמי תבין אתה ירשת את היופי של אמא חתיך כוסון שובה לבבות אני ירשתי את היופי של אף אחד מהמשפחה כ בא שלנו יפיוף לאללה... ואמא כוסית על... ואתה מדהים ביופייך ואני-קופה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני ירשתי את היופי של הכלב של אמא!!! :) שאין לה......... טוב די טמטום

../images/Emo12.gif

omfg!!!!!!!!! אור!! חחחחחחחחחחחחח רואים שאתה בגיל ההתבגרות! אנחנו אחים נשמה זה אסוריייייייייייייי חחחחחחחחחחחחח תגיד מה עם אמא?? איפה היא?????????

חחחחחחחחחחחחחח

אין גבול לילד הזה...חחחחחחחחחחחח...... איזה שווה בנאדם?! הכי שווה זו אהובתי שרחוקה ממני אוהבת אותה אוהבת אוהבת אותה!!!!!! טוב איפה כולם?!?!

Ma E

New member
אני לא יוכל להגיע..

יש לי כבר 2 מפגשים שאני רוצה ללכת ואבא לא נותן לי לסוע לתל אביב כי נכשלתי במבחן במתמטיקה
תהנו לבד..

חבל בובה... :/

טוב אני מק
את ההודעה......... כי חוצ ממאי ואור אפחד לא הגיב.................... ........................................ ................................................ ............................................... .............................

לא אבוא, * מגיבה* וילדים..

אני יפה, אתם יפים.. לגבי האבא, כל פעם יש אחר,אבל אם הוא איתי הוא בטח נראה טוב :) חיחיחי אז אין מכוערים אצלי במשפחה, תודה יום מושלם לה לה נה נה גלידה משפיעה על המוח? אולי כשהיא בכמויות אדירות שכאלה אולי טווב ביי ביי

למעלה