תמונה בלעדית מהתחרות "אני רוצה להיות נטליה"
P perrinat New member 4/4/03 #2 פששש.... אתה צילמת../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif איפה ישבת - שורה ראשונה
H HereComesTrouble New member 5/4/03 #6 מזניבבב....גאמני רוצה../images/Emo70.gif אוףףף נטי היתה 3 פעמים בישראל ובאף אחת מהן לא ראיתי אותה בעיניים שלי!!!
מזניבבב....גאמני רוצה../images/Emo70.gif אוףףף נטי היתה 3 פעמים בישראל ובאף אחת מהן לא ראיתי אותה בעיניים שלי!!!
H HereComesTrouble New member 5/4/03 #7 הבטחתי לעצמי דבר חביב: אם אני איהיה באחת ההופעות שלה אני מביאה מצלמה דיגיטלית כדי שהתמונות יהיו האיכות מעולה ושאני אוכל (אולי) גם להדפיס פוסטר בילעדי לי
הבטחתי לעצמי דבר חביב: אם אני איהיה באחת ההופעות שלה אני מביאה מצלמה דיגיטלית כדי שהתמונות יהיו האיכות מעולה ושאני אוכל (אולי) גם להדפיס פוסטר בילעדי לי
R Ror b New member 6/4/03 #8 גם שלי בדיגיטלית אבל הייתי צריכה לחתוך אותה בתוכנה כלשהי ונהרסה לה האיכות
S shirakl New member 7/4/03 #10 תמונה מהממת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif
תמונה מהממת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif