תמוז-הביקורת

tvguy

New member
תמוז-הביקורת

היה נחמד וזה כבר מעצבן אותי כי אני לא אוהב נחמדות. משהו בנחמדות עושה לי חלחלה, זה קצת פרווה בשבילי. ולכן: אני מתכוון להחמיא רק למנחה - גידי אני מת עליך, הוא פשוט מקסים גם כשלפעמים הוא לא מצחיק ( אגב מי כתב לו את הטקסטים??? יש הרבה מקום לשיפור) והרי הזוועות: 1. בהקראת המועמדים למופע השנה הקליפ של אמדורסקי היה בשיר מלפני שני תקליטים, גם אם השיר הנ``ל היה כלול במופע היו יכולים העורכים להשקיע קצת יותר מקצועיות ולכלול שיר מהאלבום האחרון או את שיר הנושא. 2. התפאורה היתה מכוערת בטירוף כאילו שאנחנו באיזה תפאורה שנלקחה ממחסני רוממה ( כולכם מכירים כבר את סלידתי מהגוף ההוא) למעט הקתדרה בעיצוב של רמקול-הברקה. 3. ריטה הפוסטמה עלתה לקחת את פרס קליפ השנה במקום במאי הקליפ. אפשר לחשוב שהיה לה חלק בעשיית הקליפ. הרי הבמאי היה נוכח אז מה פתאום היא עלתה? עד שאפשר לתת קרדיט לאנשים החשובים מאחורי הקלעים!!! לא היה לה חלק בבחירת הלוקיישן, הסטיילינג, הצילום - בקליפ היא הרי די מבצעת. ריטה תני כבוד יא פרימדונה 4. רונית שחר - מה זה הפאקינג לבוש הזה? ומה זה היה הבלאק אאוט הנוראי הזה? אפשר לחשוב שעלתה לתת פרס גראמי. מזל שעמיר בניון הציל אותה (אני מת עליו). 5. שלמה גרוניך בחליפת רופא - כלפיו אני אמביוולנטי מאחר ואני מאוד אוהב אותו, במיוחד אחרי שתפסו אותו עושה שאכטות. נאם נאום פוליטי דביק. אני מסכים שהיה מקום לכל עניין השלום והשת``פ (מילה טעונה) עם האומנים הערבים אבל נאום הגשר בין הלאומים היה דביק לטעמי. 6. דנה ברגר - משהו קרה לבחורה הזו. לא מאופרת בשמלה אדומה מזעזעת והיא התחילה לשיר במעין פארודיה על ריטה, משהו לא מובן, עם אינטונציה מוזרה ועם תנועות גוף מוזרות. 7. אביב גפן בפרס על תמלילן השנה - מין תודה קצרה כזו, לא הבנתי אם זה ממבוכה או מגועל נפש. בכלל נהיה טרנד כזה לשחק אותה קולים עם תודה קצרה ע``ע טינקרבל בפרס השחקנית והבמאי הפרסי של כיכר המיואשים כפרס הבמאי הטוב ביותר - חברים זה לא לעניין ( למרות שיותר טוב להגיד תודה קצרה אם אין משהו חשוב להגיד) 8. מאיר אריאל - מה הוא לא מת השנה? רק עופרה חזה ויהודה עמיחי? אם הוא היה מועמד לתמלילן השנה סימן שהוא מת השנה ולכן היה מגיע גם לו איזה קטע קטן. אני מניח שהיו עוד פאשלות קטנות שלא שמתי להם לב ( לא הייתי מרותק-סליחה) ולקשת אני אומר - חרא עליכם

yonatan

New member
סחתיין על האבחנות למעט...

לא חושב שרלוונטי עניין לבוש האומנים זה באמת עניין של טעם. כמו כן אני דוקא חושב שהיה אחלה נאום לגרוניך חוץ מזה - מסכים בעניין התפאורה היה פשוט מכוער

Omeo

New member
דברים קצת חולניים

ראיתי אולי 2 דקות מהאירוע כי כשאמדורסקי עלה לשיר (או מה שזה לא היה) נהיה לי עור ברווז מהאפקט הרובוטי המזעזע, סטייל להקות גרמניות מה- 80`S. מיד עשיתי re-location לערוץ הטבע בתוכנית על אסונות טבע, פרסתי שמיכה נעימה ונמנמתי קלות למשמע אנשים נטולי בית טריים לאחר רעידת אדמה מתרוצצים בהיסטריה.

tvguy

New member
אני לא יכלתי

אני לא יכלתי להרשות לעצמי להתעלם מכך יש לי פה אחריות

Kai.Kai

New member
שוב פיספסתי

כרגיל הגעתי לסוף התוכנית... אבל מה שהספקתי לראות באמת היה זוועה! השילוב של זהבה בן ויזהר אשדות באמת לא מוצלח. באמת. יושב לו מפיק ואין לי מושג מה עבר לו בראש כשנתן להם להגיש את פרס הנושא ביחד.. במילה וחצי שהיו לה לקרוא מהדף היא כמובן - טעתה ולעומתה עומד לו תותח שמדקלם בעברית רהוטה רומן שלם אודות התפתחות המוסיקה הישראלית. אם כל הטקס התנהל באותה רמה, אני אומר, אפשר לתת לאמנים לשתוק..

nemesis

New member
יזהר אשדות-מלך עולם

הוא גם האמן היחידי בישראל שמקיים קשר מדליק עם הגולשים.

למעלה