תמוה לגמרי...

nothingman1

New member
תמוה לגמרי...

בסקר של הפורום על המתופף הטוב ביותר של פרל ג'אם 4 אנשים הצביעו למאט קמרון ואפס לדייב קרוזן... התיפוף בטן אדיר, איך זה יכול להיות לעזאזל?! מאט קמרון עושה את המקצבים הכי בסיסיים ולא מגוונים בעולם!!!

מנצל"שת

סליחה יאיר..ידעתם שמרק לנגאן מהסקרימינג טריז ומד סיזן בא לארץ?!.. מהמודעה ברייטינג: ענקי הרוק TWILIGHT SINGERS FEAT; GREG DULLI[AFGHAN WHIGS] & MARK LANEGAN[QUEENS OF THE STONE AGE,SCRREAMING TREES] 30-31.08 בבארבי ת"א מישהו שמע? מישהו הולך?..

nothingman1

New member
אני שמעתי

אבל אני לא ממש מעוניין ללכת... בטח גם יעלה יותר מדי בשבילי

הוד11

New member
אומר לך למה ידידי

המתופפים של פרל ג'אם התחלפו לתכיפות ולכן נשארו אלמונייים. היחיד שהוא איכשהו עוד מוכר הוא קמרון שהתפרסם בסאונגארדן ובטמפל אוף דה דוג והוא גם הנוכחי של פרל ג'אם ולכן טבעי שרוב הקולות ילכו אליו. מה גם שלרובנו קשה לקשר בין מתופף לאלבום מסויים. אני עצמ בחרתי בדייב אברוזס וזה בגלל VS

nothingman1

New member
גם אני בחרתי בו...

ומאותה הסיבה אבל אם לא בו הייתי בוחר בקרוזן על בטוח!

הוד11

New member
צודק

התיפוף בTEN הוא השני בטיבו אחרי VS, אני לא מתופף אבל מאוד אהבתי את התיפוף באלבומים האלה וגם בYILED

brass monkey

New member
אוקי, זאת דעתי...

אני יודע, הדעה שלי השתנתה קצת....אז הנה היא: קמרון: היה מתופף מעולה, ייחודי מאוד, התאים מאוד לסאונדגרדן, ולטמפל אוף דה דוג, אבל אז הוא הגיע לפרל והפסיק לעניין, כאילו לקקחו אותו ללהקה שהוא לא אוהב- ובשביל הכסף הוא שם, אז הוא עושה הכל פשוט ו"יוצא ידי חובה".... בקשר לאברוזס והמתופף הראשון (שוב, מצטער, אני גרוע בשמות), לדעתי אברוזס יותר טוב מהראשון, אבל הראשון מתאים יותר לפרל ג'ם.... בקיצור לדעתי התיפוף בטן היה הרבה יותר טוב לפרל ג'ם, אבל בVS היה יותר איכותי, ויותר מתוסבך(לא ממש משמעותית אבל עדיין, ואני אומר לפי מה שזכור לי...) אבל למרות הכל, המתופף הגרוע ביותר של פרל ג'ם לדעתי זה קמרון, בגלל שהוא לא משקיע... וקמרון הפך להיות אישיות, ולא פשוט "מתופף של פרל", בגלל זה לדעתי בחרו בו....

nothingman1

New member
מסכים בקשר למאט קמרון...

בסאונדגארדן הוא היה טוב יותר בהרבה, מעניין מה קרה לו...

one pearl

New member
אני אגיד לך למה...

90 אחוז מהגולשים בפורום הזה, לא מבדילים בין המתופפים, ולוקחים את השוני במקצב ו"בתיפוף" של פרל גאם כתוצאה לשינוי בשיר ובסגנון הכללי... לא כולם כל כך מבינים גדולים בעניין...חחח

למעלה