תמאר סליי! תישאר?

תמאר סליי! תישאר?

השחקן הכי פחות יציב של הפועל ירושלים העונה שהחל את העונה בצורה גרועה, המשיך אותה אפילו עוד יותר גרוע מה אבל מאז אפריל הוא נתן חודשיים של עליית מדרגה משמעותית. אני אישית בספק גדול אם אני בעד לראות אותו עונה הבאה. אני אפילו לא יכול להגיד אם אני בעד או נגד. מצד אחד (בעד)- 1) הוא הראה שיפור משמעותי בשליש האחרון של העונה שעברה והיה השחקן השני המוביל בקבוצה. אחרי אוסטין. 2) יש לו את הנתונים ואת הפוטנציאל להיות אחד השחקנים הטובים באירופה בעתיד מצד שני (נגד)- 1) אל לנו להסתמך על הסיבוב השלישי שלא קבע כלום. תכלס, העונה הזאת של סליי הייתה בינונית מינוס 2) הוא סימן שאלה די גדול. הוא לא יציב ועושה המון טעויות. כרגע רוב הסיכויים שהוא ישאר בקבוצה ואם לא יקרה משהו בלתי צפוי הוא יחתום עוד השבוע. אני אישית כמו שאמרתי עדיין לא יודע אם אני בעד או נגד. הייתי מוכן להחליף אותו עם מקארתי. אבל את מקארתי תהיה בעיה להביא מקבוצה רוסית עשירה. אפשרות נוספת היא להחליף אותו עם בלותנטאל אבל גם בלותנטאל יהיה סימן שאלה בגלל הפציעה בעונה שעברה. לא הייתי מחליף אותו עם שחקן שאני לא מכיר. אז מה דעתכם. תמאר סליי ממשיך בירושלים. בעד או נגד?

שiש

New member
בעד.

לא הייתי משווה אותו למקארתי, ואם היתה אפשרות בחירה בי השניים לא היתה לי שום התלבטות, אבל מקארתי לא אופציה לצערי. מעבר לכל טיעון הגיוני, התמיכה שלי בהישארותו של סליי נובעת בעיקר מתחושת בטן. יש משהו בשחקן הזה שגורם לי לרצות לראות אותו ממשיך אצלנו. אני בעד.

eari

New member
בעד..

אני חושב שיש בו פוטנציאל עצום, הוא מאד יעיל בהרבה פרמטרים, אמנם היתה לו תקופת התאקלמות ארוכה וקשה, אבל כשהתאקלם היה השחקן הטוב בקבוצה, אני לא אוחז מהקטע של סיבוב אחרון או לא, גם בווארס כיכב בסיבוב האחרון של הליגה והשאיר את הגבעה בליגה, אין קשר בין אם הסיבוב הכרחי או לא, לבין יכולת של שחקן, סליי הוכיח את עצמו כקלע מצוין, ולמד לשמור לא רע.. את הש.ב. באירופה הוא כבר עשה ועבר את זה, דוקא עכשיו להשאיר אותו.

Pure M

New member
אתם יודעים את דעתי לגבי האיש.

כבר מזמן.. השנה הוא אמור לפרוץ ולהגיע לרמות גבוהות מאוד. חייבים להשאיר אותו, במיוחד אחרי השנה שנתנו לו לצבור ביטחון. לזרוק אותו עכשיו יהיה דבר מטופש מאוד, כמו שזרקנו את פולדינג אחרי שנה שנתנו לו להשתפר בה.

bobas

New member
הוא חתם בהפועל.

ואני מקווה שדן שמיר מבין איזה תותח על יש לו (בניגוד לאדלשטיין ) וידע לנצל אותו בעמדה המתאימה לסליי.

eari

New member
מה עובר עליך?

אם שכחת בטעות, אדלשטין הביא אותו, בזמן שכולם שאלו מי/מה הדבר הזה ועוד אחרי פציעה, ארז היחיד שידע באמת מי הוא והכניס אותו לענינים, חברה` אל תאהבו את ארז, אבל כשמגיע קרדיט תנו אותו.

bobas

New member
הכניס אותו לענינים???

המקומונים והקהל הכניס את סליי למשחק.אבל אדלשטיין הביא אותו , אתה צודק. :)

אר ים

New member
אדלשטיין לא אימן את הפועל השנה

הוא רק היה סדרן חילופים וגם את זה הוא עשה רע מאוד. מזל שהיה כישרון כזה בקבוצה שהצליח לכפות על השטויות שלו, אבל ברגע שהגענו לקבוצות בדרג מעלינו, דינמו ומכבי, אז היה ברור שאין מאמן על הקווים. למרות שאדלשטיין הביא את סליי הוא לא ניצל אותו נכון וגרם ישירות לעליות ולמורדות של היכולת שלו. דווקא מול מכבי ת"א בשלהי העונה הוכיח סליי איזה כישרון הוא ואני מצפה שהשנה אנחנו נרוויח ממנו כבר מהתחלה.

למעלה