תם ולא נשלם

mmmbam

New member
אני אשמח לקבל הסבר על העניין עם יוס

יוסי, כי בניגוד לכמה מכם, אני לא יודעת על מדובר...

adi23e

New member
לדעתי

זה לא מעינינינו. למרות שאותה תלמידה החליטה לפתוח את זה פה, זה בינה לבין יוסי, וזה לא קשור לאף אחד מאיתנו.

נכון, אבל...

אם היא החליטה לפתוח את זה כאן, שזה לא היה חכם לדעתי, אז אנשים כבר רוצים שיאמתו להם את העובדות שזורקים כאן, כי אנחנו לא נדע מה קורה עם זה ולא נדע מה לחשוב על הדמויות הפועלות...

עדי מעניין את החברים. וטוב שככה.

מי שמשקר פעם אחת ישקר פעמיים ולא יהסס בשלישית. ושיהיה ברור אני לא צולב אף אחד ולא יורה לאף כיוון.. זה כלל וחשוב שנזכור אותו.

adi23e

New member
בקצרה כי אני חייבת לזוז

בלי קשר ישיר לשרשור הזה, אלא בקשר למשפט שמי שמשקר פעם אחת ישקר בשנית וכו': כרגע דנת את אותו אדם שלא יוכל להשתנות כי אם שיקר אז ימשיך. ואם זו לא הייתה הכוונה שלך אז אולי היה רצוי להוסיף "עלול לשקר בשנית".

כגודל הציפיות גודל האכזבה

אני רוצה ומבקש שכולכם תבינו דבר אחד קחו כל מה שאומרים לכם בערבון מוגבל אל תאמינו עד שאתם רואים בעיניים מי שמהלל את עצמו לשווא .. מסכן, לרחם עליו. לא הצליח אז עושה כאילו. אל תהיו תמימים ואל תלכו עם העדר בלי לבדוק לאן העדר הולך תפקחו את העיניים תגדילו ראש תבדקו טוב טוב מה קורה סביבכם זה הכל

hadarwin

New member
מייק...

יש לי בעיה קטנה... אמרת אל תאמינו עד שאתם רואים בעיניים אבל בוא אני אתן לך דוגמא אחת מרבים: כשגילו את האטום... האמינו?? לא, למה ? כי לא ראו אותו, אבל עכשיו רוב המדעים מתבססים על כך שהאטום אכן קיים... מקווה שהבנת וכך כולם את המסר... שיהיה שבוע מקסים!!! הדר

למעלה