תם ולא נשלם

תם ולא נשלם

הכנסתי אותו אתי, מסיירת איתו במבנה הריק, השומם וכמעט נטוש. יד ביד עוברת איתו במסדרונות המפותלים, בין החדרים, במה שנראה מבוך מאיים למי שאינו מכיר.
זה היה הבית שלי בשנים האחרונות, מכירה אותו לפני ולפנים, על כל חלליו, פינות האור והפינות החשוכות והנסתרות.
התחלנו במסלול בין החלונות הגדולים והמאירים, עברנו לחדרי הקט. הבטנו מהחלון, זה שהייתי שומעת דרכו את הצחוק שלו או את השריקה הקטנה, כשרצה להסב את תשומת ליבי.
עברנו חדר ועוד אחד. המשכנו במסדרון הארוך והמפותל עד שהגענו לפינה הכי נסתרת שיכולה להיות.
נשענתי בגבי על הקיר, משכתי אותו אליי והתקרבתי עם פניי לשלו. הוא מיד שרבב את לשונו לשלי והרגשתי איך עיניו מתרוצצות אנה ואנה, בסריקת המקום. הרגעתי אותו. ״אנחנו מוסתרים, לא ימצאו אותנו, מה גם שאנחנו לבד כעת והמקום הזה שלי הבוקר. רק שלי, אף אחד לא אמור להגיע עכשיו״.
למען הסר ספק, פתחתי באחת את הסוודר שעליי וגיליתי בפניו את השדיים חשופים ומטלטלים אל מולו.
הוא חייך את החיוך המתוק שלו ועטף את פניי בנשיקות חמימות ועדינות שהפכו במהרה לחזקות ותובעניות. הלשון שוב פילסה דרכה אל פי, סוקרת את החיך, מלקקת, סובבת סביב הלשון שלי.
הידיים שלו לשו את השדיים במלוא המרץ, לטיפות עדינות על הפטמות המתקשות.
ידיי קרבו את גופו לשלי עוד ועוד, הצמדתי אותו ככל שיכולתי, מרגישה את הזין זקור בתוך הג׳ינס מתפתל ומשווע לפרוץ.
הגוף צמוד לשלו, שנינו נעים במעין מחול עדין המכוונן אותנו זה לזו.
לפתע הלשון שלו יוצאת ממקום מחבואה בפי ומלקקת את הצוואר, יורדת לאורכו ועוטפת ברטיבותה וחושניותה שד אחר שד.
ידיו אוחזות במותניי ובבת אחת ידו החזקה תופסת את הכוס מבעד לג׳ינס.
משפר את אחיזתו ומפעיל את כל כוחו, מניע אותה בחוזקה, מנער אותו מבחוץ ואני רטובה, חמה ומריירת ללא הפסקה.
הטירוף בשיאו ואני פותחת את מכנסיו, שולפת את הזין שהשתחרר וקפץ לקראתי, אוחזת בידי, מלטפת ומרגישה את הטיפות הראשונות הנקוות בראשו, ממוללת אותן בין אצבעותיי ומורחת עליו.
מאוננת את הזין המופלא שלו, כשהוא ממשיך להסעיר את הכוס.
זזה מעט ומתכופפת לעטוף את הזין בפה הכמה למגע...
״יש פה מישהו״? שומעת את איש האחזקה טורק את הדלת עם כניסתו.
ממהרת להתארגן ויוצאת לקראתו, משאירה מאחוריי זין זקור להפליא ואיש חם ויצרי...
לוקחת את איש האחזקה לסיור אחרון ובדיקת המקום, בוחרת את המסלול הרחוק יותר ומאפשרת לפנטזיה שלי להתארגן ולצאת מהמבוך מבלי להתגלות.
״כמו בסרטים״ אני אומרת לו אח״כ כשנפגשים באקראי בחדר המדרגות, רגע לפני שאני נעלמת לעד.

yaron599

New member
חובת ההשלמה

לחזור אל הזין הזקור שממתין שם להשלים את החוויה....

תם ולא נשלם נשמע

ואומרים שהר והר לא נפגשים
אבל אדם ובת אדם יפגשו שוב
כי המעשה לא בא אל סופו
הגברת לא שרה את האריה עד הסוף
לכן המחזה צריך להמשך עד תום השיר

יש לי הצעה עבורך

תכתבי מה את היית רוצה שיקרה בהמשך
תראי לאין זה יעיף אותך בתחושה הפנימית
מנסיון זה חזק זה כאילו עשית את זה שם במקום
הנפש תשמח ליצור את ההמשך במילים
והתחושה של תם ולא נשלם תתחלף באיזה כייף היה לי בחיקו