תם החופש

MsUnderstood

New member
אוקי../images/Emo70.gifאני אספר../images/Emo70.gif

עשיתי יומיים עבודה בהיסטוריה
עשיתי חלק מהעבודה במתמט
-----סדר------ פגישה בערוץ 10 עם אסף הראל,היה מאוד שווה,כי יש לי את הפורום הכי שולט בכל תפוז..אני אוהבת אותם
לילה כפר סבא מפגש מנהלים של תפוז..האנשים הכי שווים היו שם
והמון שיעורי נהיגה

אז ככה..

נסענו כל הילדים של הקיבוץ לבאולינג.. לסרט וסתם להסתובב בקניון
אחרי יומיים.. נסעתי לפיינטבול ולארוחה במאהל בדואי
אחרי זה ראינו כל הלילה סרט במועדון בקיבוץ
עשיתי מלא שופינג- ג'ינס.. חצאית.. מכנסי 3/4.. מכנסי גלישה.. חזיה.. תחתונים.. נעלי אולסטאר מגניבות בצבע כתום זוהר..גופייה.. חולצה.. מצלמה דיגיטלית.. ועוד...
הייתי בהופעה של שוטי הנבואה.. בבית ג'וברין.. והיה בסט
והייתי הרבה אצל שוזי.. ופגשתי חברים מהפורום.. (שוטי הנבואה).. למדתי למדתי למדתי.. איכסס פויהה.. יותר מידי.. כמובן תגבורים.. מתכונות.. בגרויות בעעע קיצר.. יהיה טוב אנשים!! חיים טובים!! אוהבת אותכם!! חח

החופש שלי...

שבוע ראשון... היה די צולע...משפחה, בכירה של בגדים יד-שניה וכאלה סדר פסח- בקבוצת שילר ואז שבוע שני- היה כל כך מעולה!!! כנס ג'אגלינג בסחנה!! היה מדהים!!! בקושי ישנתי.. היכרתי מלא אנשים חמודים... והיה מעולה!!! ועכשיו אני בבאסה-מחר לומדים...:(

אז החופש שלי:)

הופעה של יוני בלוך בת"א מתא"ן במצדה יום פינוק מס' 1 (צבע ותספורת) מפגש פורום היהודים ובערב הופעה של עברי לידר סדר רות אצלי שלומי ונדיה אצלי עוגי בא לבקר בשישי בלילה והמון לימודי אומנות

גרררררר.....

ביום שישי, 15.4 מוקדם מוקדם בבוקר, טסתי לי לדרום אפריקה, ומאז היה לי כ"כ כיף!!!! הייתי בלונה פארקים, פגשתי סוף כל סוף את המשפחה שלי והחברים, עשיתי קניות, ראיתי מלאמלא חיות בר מקסימות (הייתי איזה מטר מנמר, אם הייתי מושיטה יד מהאוטו הייתי נוגעת בו), עשינו סדר מצחיק וקצר (!!), הייתי המון בים, ופשוט נהניתי מכל רגע.... אבל.. המציאות הכתה בי, ונאלצתי לחזור בצער רב וביגון עמוק לארצנו הקטנטונת, ולגלות שסבא של חברה שלי נפטר בזמן שלא הייתי (והסבא השני שלה נפטר לפני שנה, גם כשטסתי.. זה מתחיל להפחיד אותי...). וזהו. היה טוב, וטוב שהיה.

אווף לא רוצה..

מתכונות, בגרויות, למהההה
לא בא לי...
בעיקרון, היה לי חופש שעבר מהר
מאוד מהר..
בהתחלה היה מחנה פסח של התנועה
אחר כך היה סדר בנעורים
ואז הייתי באיזה מסיבת פסח
ואז עשיתי סדר עם המשפחה בקיבוץ אחר
ואז היה טיול של הנעורים
ואז נסעתי ליום ש-ו-פ-י-נ-ג עצבני בת"א וקניתי ימבה בגדים
והתאחרנו גם באוהל בדואי ודרוזי
וביקרתי גם הרבה אצל חברים...
זהו. חבל שנגמר. אה וגם ישנתי הרבה

יוּבָל

New member
אני שונאת שהחופש נגמר!!! ../images/Emo7.gif

אז ככה... ב4 ימים הראשונים צבענו את המועדון נעורים. ב-20.4 (יום רביעי) אמא שלי ואחות שלי טסו לחו"ל ל10 ימים והייתי לבד בבית!!!! הסדר היה אחלה.. כבר כמה שנים לא עשיתי פה בקיבוץ... והיו המוווון אורחים חתיכים :) וגם גבע היה חחחחחחחחחחח בשבוע השני יצאנו (הנעורים של הקיבוץ) לסרט בסינימה סיטי ולטיול של יומיים (לט-יב') לקיבוץ שמיר. זהו... היה נחמד :)

למעלה