תל קציר

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
תל קציר

רק השם.. כבר מזכיר לי נשכחות מוקשי נעל, יריות על טרקטוריסטים. והיום , על יד תל קציר, צה"ל חיסל... מספר "פדיונים"...... מאז ששת הימים, לא הוזכר הקיבוץ בהקשר לחדירת מחבלים...אם אני זוכרת נכון. במשולש הגבולות, ישראל, סוריה , ירדן.......על יד חמת גדר..... שוב.....חדירה.......עם סוף טוב. לכל חדירה יש סוף טוב????????סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
PPPPPPP במקרה הזה........כן.........

שקדי

New member
נזקרתי בחדירה עם סוף טוב

לא שלי כלומר .....נוסטלגיה מקומית אחת אצלנו לפני המון שנים גילתה להפתעתה שהיא בהריון ובאה בטענות לאימה......אמרת לי תיזהרי תיזהרי.....כך הבת לא אמרת לי ממה להזהר מאז הם חיים באושר.......כבר ארבעים שנה

magy

New member
האישה היחידה שמותר להגיד לה

בפרצוף : "מזדיינים ....הא???" היא אישה בהריון..........היא הרי מסתובבת עם ההוכחות בחזית......

שקדי

New member
היזקרת לי.........

שיר ימאים שהיינו שרים אגב צעידה בצעדת ארבעת הימים למה יש לזין כובע למה יש לכוס זקן למה יש לה שד נפוח והתחת לבנבן כשהאניה צופרת זה סימן שמפליגים כשהבטן מתנפחת זה סימן שמזדינים לשיר עם המנגינה מצלילי המוסיקה דו הוא דב לבן צפוני...............

magy

New member
החיים זה לא מה שהבטיחו לי

מאת דודו טופז יש פה עוד אנשים שמתעניינים בו? אני הייתי מכניסה אותו לאיזה מגירה נוסטלגית........... אבל הוא לא מוכן לצאת לפנסיה..........

לא אוהבת אותו - ולא מהיום

יש לי ממנו דחייה נוסטלגית. לפני יותר מ-30 שנה השתתפתי באיזה חידון\שעשועון בהנחייתו. נשארנו בסוף 2 מתחרות ואז הוא הוא פתאום יצא ביציאה של "בעלת המשקל הגבוה - תהיה הזוכה"... הביאו משקל, ואני הייתי כולה 52 ק"ג, המתחרה היתה למעלה מ-70... אז היא זכתה בערכת איפור ענקית, ואני התנחמתי בתקליט של יפה ירקוני.

magy

New member
אם נדבר עליו נוסטלגית

בזכותו, נסעתי ללונדון..... בשעשועון כמו זה שאת השתתפת בו... לא זוכרת את שם המופע, אנשים ניחשו תשובות וקיבלו פרסים....... נשאלה השאלה....מי אמר : "גבוה יותר, חזק יותר ובאופן אינטליגנטי" או משהו דומה לזה.........משפט שהיה משוייך לבר לב...... עליתי לבמה.....אחרי משחק כסאות מוסיקליים עם עוד מספר משתתפים... נשארתי עם עוד גבר. הייתי צריכה לשאת הרצאה בנושא....קיום יחסי מין לפני הנישואין...בעד ונגד. יצא לי לנאום בעד...........(לא היה לי מה להגיד, הייתי נגד) האיש ביקש את התפקיד שלי.....וקיבל...... ואני הרציתי נגד יחסי מין לפני הנישואין...... הייתי ספצית...........(ברב טיטומי......כי היום , אני בעד) נו..........כמובן זכיתי בפרסים רבים...... משחקים עבור הילדים.......והוא העמיס עליי...... ואמר לי בחיוך רחב..... "כשהילדים שלך ישחקו במשחקים, את............תסעי ללונדון" נפלתי.........מה פתאום? לבד????? בעלי לשעבר, הבהיר לי מיד שאין חיה כזו. ביקשתי שיבוא איתי, יוק............. השלמתי בליבי על הוויתור. אבל הגורל רצה אחרת. אל המשרד שבו עבדתי הגיעה אחרי מספר ימים אישה. חיפשה אותי. לא הכרתי אותה. היא חיפשה אותי בנרות בחיפה. מאחר ועבדה בקריות......כמורת נהיגה......ראתה במקרה ......את בעלי לשעבר, הולך אל העסק שהיה לנו. היא רדפה אחריו.....וביקשה דחוף לדבר עם אשתו. היא הגיעה אליי למשרד. אמרה שבעלה , איש צבא, זכה גם בפרס דומה אבל אין לו אפשרות לעזוב את הארץ. נסעתי איתה. בלי בעל, בלי ילדים, לראשונה מאז נישואיי , אני והמזוודה בעולם..... אלוהים, איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף מאותה נסיעה, דבק בי החיידק.......והתחלתי לנסוע לבד בעולם........ ובעלי לשעבר הבין שיש חיה כזו................. (עכבישה עם קורים דקיקים העשויים מקסמים זעירים שאינם נראים בעין בלתי מזוייייייייייייייייייייייייייייייייינת) ומאז........... לונדון מחכה לי..............לנצח...........

אורניהו

New member
הצעדה ....העונש....בריכת שחייה!

יחד עם מפקד הקורס שלנו דני ווילר,היינו מתאמנים במורדות הכרמל,ככה היינו צועדים קורס צוללן 65 ,עם רובי הצ´כים הכבדים ביד.באיזה שבת שלפני הצעדה,מילאו את הבריכת שחייה הישנה בבסיס הבה´ד בבת גלים[כל השנה היא היתה מסוידת לבן]כל השבוע עשו לנו איזה שיעור קטן בצלילה עם ציוד,הקיצור אנחנו המשכנו את התרגיל הזה לשעשוע גם בשבת,ולפתע הגיעה דמותו של הקצין תורן,בנימין שטרן,לימים הפרקליט של חיל הים.הוא תפס את כל החבורה הצעירה במקום ותקע תלונות.נו,למחרת אצל ווילר למשפט! אני חטפתי לא לצאת לצעדה...

למעלה