אם נדבר עליו נוסטלגית
בזכותו, נסעתי ללונדון..... בשעשועון כמו זה שאת השתתפת בו... לא זוכרת את שם המופע, אנשים ניחשו תשובות וקיבלו פרסים....... נשאלה השאלה....מי אמר : "גבוה יותר, חזק יותר ובאופן אינטליגנטי" או משהו דומה לזה.........משפט שהיה משוייך לבר לב...... עליתי לבמה.....אחרי משחק כסאות מוסיקליים עם עוד מספר משתתפים... נשארתי עם עוד גבר. הייתי צריכה לשאת הרצאה בנושא....קיום יחסי מין לפני הנישואין...בעד ונגד. יצא לי לנאום בעד...........(לא היה לי מה להגיד, הייתי נגד) האיש ביקש את התפקיד שלי.....וקיבל...... ואני הרציתי נגד יחסי מין לפני הנישואין...... הייתי ספצית...........(ברב טיטומי......כי היום , אני בעד) נו..........כמובן זכיתי בפרסים רבים...... משחקים עבור הילדים.......והוא העמיס עליי...... ואמר לי בחיוך רחב..... "כשהילדים שלך ישחקו במשחקים, את............תסעי ללונדון" נפלתי.........מה פתאום? לבד????? בעלי לשעבר, הבהיר לי מיד שאין חיה כזו. ביקשתי שיבוא איתי, יוק............. השלמתי בליבי על הוויתור. אבל הגורל רצה אחרת. אל המשרד שבו עבדתי הגיעה אחרי מספר ימים אישה. חיפשה אותי. לא הכרתי אותה. היא חיפשה אותי בנרות בחיפה. מאחר ועבדה בקריות......כמורת נהיגה......ראתה במקרה ......את בעלי לשעבר, הולך אל העסק שהיה לנו. היא רדפה אחריו.....וביקשה דחוף לדבר עם אשתו. היא הגיעה אליי למשרד. אמרה שבעלה , איש צבא, זכה גם בפרס דומה אבל אין לו אפשרות לעזוב את הארץ. נסעתי איתה. בלי בעל, בלי ילדים, לראשונה מאז נישואיי , אני והמזוודה בעולם..... אלוהים, איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף מאותה נסיעה, דבק בי החיידק.......והתחלתי לנסוע לבד בעולם........ ובעלי לשעבר הבין שיש חיה כזו................. (עכבישה עם קורים דקיקים העשויים מקסמים זעירים שאינם נראים בעין בלתי מזוייייייייייייייייייייייייייייייייינת) ומאז........... לונדון מחכה לי..............לנצח...........