תל חי של היום!

zavia

New member
תל חי של היום!

בית"רים תל חי! ברכות על פתיחתו של הפורום החדש!!! מי יתן ונזכה ונראה פה דיונים פוריים ומועילים... חודש לפני העליה לתל חי רציתי להעלות נושא בוער וחשוב ביותר: מדינת ישראל רצה לתהום- מה אנו עושים כדי לעצור אותה??? עד כמה אנחנו מוכנים ללמוד מההסטוריה וממורינו שהקריבו הכל למען הארץ הזאת??? נקודה למחשבה...

MS6

New member
המאבק למען אחינו החלוצים בחבל עזה

וצפון השומרון חשוב מאוד. אני חושב שהמעו"זים חייבים להתארגן לסדרת הפגנות למען הישובים האלה.

levkovico

New member
תנועה חוקית בלבד!

אני מדגיש שאנו כמובן נעשה הכל ע"מ שהגזרה הרשעית הזאת של ההתנתקות מחבל עזה לא תצא לפועל. יחד עם זאת ברגע כשהפינוי יחל אני מבקש מכל מי שמחשיב עצמו בית"רי לא לפעול בצורה אלימה או לא חוקית כנגד שוטרים או חיילים לגבי סירוב פקודה - התנועה שוללת אתז זיכרו זאת אחיי ואחיותיי הבית"רים ערך הציות בתנועתנו הוא עצום זיכרו את שיר הנדר עליו חונכנו! ישנם דרכים רבות לנסות לא להשפיע על מהלכי ההתנתקות- אך אל לנו לסרב פקודה!

אני לא חושבת

שיש הרבה מה לעשות מלבד הפגנות כמו שמשה אמר. מקווה שנחזור לעלייה בקרוב מאוד ושיהיה טוב. ומקווה שזה לא רק תקוות שווא.

zavia

New member
ככה זה נראה שלוקחים לך את הבית!

תל חי! שאלתם מה אפשר לעשות??? כל מעו"ז יכול להתארגן ולגייס את בוגריו לעמידה בצמתים עם שלטים המוחים על העקירה והגירוש. בוגרי מעו"ז קרית ארבע קמו ועשו- ועדיין כל שבוע עושים! כל יום שישי בין השעות 13:00-14:00 מתקיימת הפגנת מחאה נגד תוכנית הגירוש והעקירה. בכיכר פריז בירושלים. מספיק לדבר! להתחיל לעשות!!! כי שקט הוא רפש!!!! בית"רים ודורשי שלומה של ארץ ישראל נקראים להשתתף. אל תחכו שיגידו לכם מהב לעשות- פשוט תעשו!!! תל חי!

למעלה