תל חי בית"רים

תל חי בית"רים

חלפה לה שבת יב' וגרעין עול"ם בברקן (מי שלא הגיע הפסיד את האירוח המ-ע-ו-ל-ה של הברקנים ואור מפקדת המעו"ז). משהו חשוב: אשמח לשמוע על בית"רים ביב' (גם אם הם לא פעילים בהווה במעו"זים), רציניים ואידיאולוגיים, חדורי תחושת שליחות ורצון לתרום, אפשר לשלוח לי מסר בנושא או להתקשר ל- 0523984448. ולנושא אחר: בואו לראות את הקליפ המדהים והמושקע של אחי בן ה- 19 יוסי. דרגו והשפיעו על העברתו לעמוד הראשי. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1380020 תל חי לכולם ושבוע נפלא, אהרונה.

באמת יהיה שבוע נפלא...

אחרי הניצחון המדהים של בית"ר היום.. ואחרי הסופר קלאסיקו המעולה שהיה אתמול (למרות שריאל לא ניצחה)
חחח כן, אני מניחה שיהיה שבוע נפלא

Ron Golani

New member
בכיף אהרונה....

קטן עלינו (הברקנים)....אנחנו אוהבים לארח ובאמת מי שלא בא הפסיד.... מקווה שגם בפעם הבאה זה יהייה בברקן.....כי אם זה יהייה אני סומך עליך אהרונה שגם נתנאל ושוורץ יבוא

yanivregi

New member
../images/Emo207.gif בית"ר בויקיפדיה

תל חי כולם, הערך על בית"ר בויקיפדיה היה קצר וגרוע כמה שנים, אז בשבועיים האחרונים כתבתי אותו מאפס... אתם מוזמנים לעבור על זה. תראו אם חסרים נושאים חשובים שכדאי לדעתכם להתייחס אליהם בערך או להרחיב אודותם. ואני גם אשמח לקבל משוב לגבי זה. המשך שבוע טוב!

אם הערך היה לוקה בחסר...

נקודה שחורה לליאור הלוא הוא אורי צבי גרינברג, שלא פעם התפאר בפורום הזה שהוא כתב ערכים שם וריענן דברים חשובים... כל הכבוד יניב!

yanivregi

New member
אתה יודע...

הוא כתב ערך מצויין על פרשת הסרג'נטים אז מגיעה לו נקודה לבנה ענקית... כל עבודה שם היא פילנטרופיות של ידע. אם כבר - אז נקודה שחורה לך שלא כתבת שם ערכים מעולם!

למעלה