תל-חי...אנשים...

ReUtOoS

New member
תל-חי...אנשים...

היי...אני רעות ממעו"ז בן יאיר הרצליה... אני לא מכירה אנשים כל כך מהתנועה חוץ מהחבר'ה מהמעו"ז שלי... לא יצאתי לטיולים או לקורסים במסגרת התנועה....(עוד לא הספקתי כל כך).. בקיצור..חח..מה שאני מנסה להגיד...זה אנשים וואלה...תכניסו אותי קצת לעניינים..מי פה...אני רוצה להכיר ולהערות בעניינים ובמצב... מחכה לתשובות...רעות!!

MS6

New member
רק בגלל שביקשת יפה...

אני משה ואני מפקד מעו"ז בית שמש... בהזדמנות זאת אני אכיר לך את כל חמולת בית שמש שכותבת פה: astar3 ואושרת הן חניכות שלי. levkovico ןyossi היו איתי בשכבה כשהיינו חניכים (yossi היה המפקד מעו"ז הקודם של בית שמש) ויעלי הייתה מפקדת מעו"ז בבית שמש לפני yossi...

ASTAR3

New member
שלום רעות...

אז ככה אני אָסתָר ממעו"ז בית שמש..אני בכיתה י"א ואני מדריכה כיתה ז'-ח' אני גם החניכה של משה כמו שהוא אמר ובקיצור נעים מאוד!.. אה..וד"א את יוצאת לתל-חי?.. יום טוב. אסתר.

היי רעות

אני אושרת ממעוז בית שמש... גם לי לא יצא לצאת למקומות האלו חחח... נעים מאוד

ReUtOoS

New member
כן..

אני יוצאת לתל-חי.. אני גם מנחה את הטקס המרכזי... נראה את כולכם...אני כבר רוצה להכיר אנשים מהתנועה... =)) תמשיכו לשלוח הודעות..זה נחמד מאוד.. אתם כולם יוצאים לתל חי?

MS6

New member
וואלה? מנחה?

ספרי לנו קצת.. מה הולכים לשיר הפעם בנות פ"ת??!

ReUtOoS

New member
חח...

אני עוד לא יודעת... אני מקבלת את ההנחייה בסוף השבוע... הייתי אמורה לשיר איתם..אבל כנראה שלא..כי אין לי זמן...אני עמוסה בטירוף...

gdog

New member
אני עומרי ממעו"ז מעלה שומרון

נעים להכיר! שיהיה לך אחלה של זמן שתהיי בבית"ר...דוגרי..תמיד כיף וצחוקים..ותל חי השנה...ממה שהבנתי אמור להיות כיף אדיר.. ד"א...תזהירי את הבנות של פ"ת...שהפעם אנחנו מקליטים בשביל להפיץ...

Time2timE

New member
כן, המעל"שניק שם למעלה הוא

עומרי והוא אוהב לעצבן אותי. (עד שיום אחד אני אביא לו איזה מחבט טניס לראש). חכה חכה.. תל חי.

דניאל101

New member
הי ועוד משהו ../images/Emo118.gif

אני דניאל מהמעו"ז שלך. לוותיקים פה, הייתי בקורס ג' באלוני יצחק, קורס ב' ביוהנה, במשלחת השניה לפולין ובעוד מליון שבתות וטיולים. ועכשיו העוד משהו, מה מתוכנן השנה בתל חי?

Time2timE

New member
דניאל

אתה מסומן באיקס גדול ואדום
תל חי תל חי תל חי תל חי תל חי תל חי תל חי תל חי תל חי תל חי תל חי תל חי תל חי תל חי תל חי תל חי תל חי תל חי תל חי תל חי ^.^

למעלה