תל-השומר אז ככה....

תל-השומר אז ככה....

סביבת בנות רזות בלבד היא הטובה עבורי הרי שאני חשה שזה ממש משפיע עלי לרעה חשבתי שאמצא יחד עם עוד שמנים אבל יש רק עוד 3 מתוך 27 בנות.!!!!! אז התיסכול שלי מתחיל אח``כ בא הדיכאון ונהיה סלט עם הרבה דמעות. אז כל היום שם בכיתי לא היה לי עם מי לדבר וסתם הייתי עם עצמי הרי שלא תמיד שאתם פונים שם לעזרה הם מקשים כי פתאום הם נורא עסוקים ואין זמן ואולי מחר??????? וככה חלף לו עוד יום קשה מפרכך עם המון דילמות ושאלות............. מה אתם חושבים ו/או מציעים לי כיאני שמנה לא אנורקסית ולא בולמית????.

t@gel

New member
רונה שלי

למה פנית למרכז להפרעות אכילה מלכתחילה? הרי רצית שיעזרו לך לרדת במשקל נכון? תחשבי על זה ככה... כשאת יוצאת לפאב, את לא בודקת מי האנשים שנמצאים שם.. את יוצאת להנות לך נכון...ומי שיישב בשולחן לידך לא ישפיע על מצב רוחך... ככה זה במרפאה... את שם לטפל בעצמך...נכון שזה לא קל כי את מרגישה חריגה, אבל אל תשכחי שכולן שם חולות...סוגי המחלה שונים אמנם, אך .... מחלה נשארת מחלה...לא משנה איך היא באה... גם לבנות האחרות לא קל שם...הן נאבקות כמוך... חפשי את המשותף לכן ותוכלי להעזר בזה המאבק הפרטי שלך... אל תראי עצמך חריגה...כינסו אתכם תחת קורת מרפאה אחת כי יש לכם מכנה משותף... אני מחזקת את ידייך ושולחת לך חיבוק ענק... אוהבת מאוד אני

שאלה....

ואני מקווה שתעני הפעם... האם את חייבת להישאר שם? לחפש מקום אחר? לא ייתכן שהסביבה תהרוס אותך עוד יותר לא מסיכמה! את יותר מידי מיוחדת.

הי רונה..

בתור שותפה לבעיה שלך, הייתי מציעה לך למצוא מסגרת שונה, אולי פרטית, כי במקומך גם לי היה קשה, זה רק כאילו דורכים לך על היבלות ומקשה את ההתמודדות עם הבעיה והפתרון שלה. אולי יש דרכים חלופיות, לדעתי שווה לבדוק.. אוהבת, ניב תתקשרי, אם בא לך לדבר על זה.

למעלה