תל אביב 2012

תל אביב 2012

בדיוק עכשיו, ממש ברגע זה, בא לי להסתשן איתך. חשבתי כל היום על הזין היפה שלך. חשבתי עליו כשנסעתי למיסעדה, ותוך כדי שאכלתי, וגם אחרי שחזרתי הביתה. אני כבר יכולה להרגיש את הידיים שלך נוגעות בי עם סקרנות של נגיעה במישהי חדשה, חוקר ביסודיות את החזה, את הבטן, את הצורה של התחת, בודק עם האצבע את הרוחב והעומק של הכוס. רושם הערות על לוח לבך. אני רוצה להתנפל עליך, לקחת את מה ששלי, לגעת בך להריח אותך, לדחוף לשון פנימה אל תוך הפה שלך, ולטעום אותך. אבל אני לא אתנפל עליך, זה לא יפה להתנפל על גבר. אני אשב מולך, עם ידיים משולבות, אלגום מהקפה, ואקשיב לך בנימוס. זה יהיה קשה. מאוד מאוד קשה. אישה והזין שלה, יושבים במרחק נגיעה, והיא לא נוגעת. היא מחכה לאישור ממך לפני שהיא תיגע במה ששלה ממילא. אני הרווחתי את הזמן-זין הזה ביושר. הרבה מים עברו בנהר המילים ועכשיו, אני צריכה מעשים. אני רוצה אותך. כל כך רוצה אותך. רוצהההה. אני כבר כמעט שם, יושבת בבית הקפה המזורגג שבחרת, ורועמת על עצמי, על זה שלא התעקשתי שנפגש ישר בבית מלון, או בכיכר המדינה מתחת לשיח, או באיזו מערה. רק שיחסך ממני כאב הביציות הזה.

תודה

JamesNox

New member
תודה מותק

אין לנו תכניות גרנדיוזיות. אני מבשל ארוחת ערב לנו ולעוד שני זוגות. יש סיכוי מסויים שאחרי שהזוג הסטרייט הבורגני ילך הביתה, תהיה קצת פעילות חגיגית... הכל תלוי במצב הרוח של בעלי שיחיה. כל השאר בעניין.

למעלה