תל אביב!!! העיר שלי!

Amplifier ©

New member
תל אביב!!! העיר שלי!

אני תל אביבניק גאה! שעות שאני מסתובב בעיר! דיזנגוף... והשדרות ששיפצו לא מכבר ממש תענוג ללכת בהן! שדרות בן גוריון, שדרות ח"ן ובשדרות רוטשילד אני עושה לפעמים צעדה ככה של שעה. איזו עיר נפלאה! שלום לכולם

danezeq

Member
ברוך הבא!

גם אני מרגיש כמוך :) מת על העיר הזאת וחושב כל היום איך לשפר אותה, הראש מתפוצץ מרעיונות - כבר אין מקום לאגור אותם אתה מוזמן להיות משתמש קבוע בפורום לספר לנו כל מה שבא לך ולקחת חלק בדיונים (ראה את השאר העמוד) בפורום

Amplifier ©

New member
זה מזכיר לי...

יש תיכנון לביניין בפרישמן פינת דיזנגוף. התחילו לבנות אותו, הפסיקו ועכשיו יש שם סתם מקום ריק עם כל מיני ברזלים וחתיכות בטון מכוערות.. רציתי לדעת מה קורה עם הדבר הזה, זה בזבוז די רציני של מקום. תודה!
נראה פורום מאד נחמד

the philosopher

New member
תיכנון?

הרסו שם את הכל ו"התחילו" עוד כשגרתי ברחוב רות, לפני כעשור. לא קורה עם זה כלום.... כמו בהרבה מקומות כאלה בזבוז.

דחליל23

New member
לא בדיוק מגורים ..............

כי אם האח התאום של " דיזינגוף סנטר " . כמו דיזינגוף סנטר עם מגדל מגורים של 23 קומות ובריכת שחייה מעליו .

דחליל23

New member
חרא של עיר !

כל שנה מתי ם אנשים בגלל זיהום אויר ומים מלוכלכים ורעש אימים .

dana19il

New member
חולה על תל אביב../images/Emo141.gif

לא רואה את עצמי חיה במקום אחר בארץ ולא בתל אביב!

danezeq

Member
אני דווקא אשמח לגור במקום שומם

לתקופה מסויימת, בעיקר בצפון להרגע קצת
אבל תמיד אחזור לתל-אביב עיר עם אווירה משלה ומה את אוהבת בעיר? ואם את אוהבת את העיר מדוע אינך משתתפת בדיונים בפורום זה?

dana19il

New member
אני אוהבת את האוירה בעיר.

את האנשים, מקומות בילוי, חנויות, עצי הפיקוס במרכז העיר, הרעש הבלתי פוסק של האוטובוסים וכו'... אני בעיקר צופה בדיונים בפורום...

דחליל23

New member
גם את הליכלוך ברחוב ? ../images/Emo12.gif

אפילו אנשים סובלניים אין בעיר הזאת . תבואי ל- ירושלים ותראי איזה אנשים נחמדים שלא כמו תל אביב עם החיות ברחוב .

דחליל23

New member
אתה טועה !

ב-תל אביב אין אנשים סובלניים בכלל . והעיר מלוכלכת מאוד גם עם ח*א של כלבים . לפי דעתי ראש העיר צריך לעשות רחובות חד סיטריים בשביל להפחית את הזיהום אויר .

למעלה