תלת אופנוע

itzm

New member
אם להיות קטנוני אף אחד לא רשם נכון

זה השם של הרכב messerschmitt

תמיר1991

New member
איציק!

כמדומני הבאת אותה למפגש בחפציבה, לא? נראה אותך בדביר? תמיר.

itzm

New member
כן תמיר היא היתה בחפציבה

לא יודע נראה איך נתארגן לפני המיפגש

החנות מדהימה ומוכרת לי

האופנוע הוא מדגם BSA וכולל סירה והוא אכן מקסים החנות אינה זולה כלל וכלל וכדי להגיע בשעה 7 בבוקר( כך אני עושה זה מספר שבועות ולמצוא את אשר אני חפף מייד ראשונה , בטרם הגיעו שכיות החמדה לחנויות, דוגמת החנות פלשתינה.

broadaxe

New member
חנות "פלשתינה" והאופנוע

ראשית, האופנוע עם הסירה הוא מדגם BSA M-20 של הצבא הבריטי, מקורי לא משופץ, מרושיין ונוסע. משמש את אמוץ, בעל החנות לנסיעה וגם כשלט פרסומת מקורי. החנות לא זולה (אבל גם לא "קטלנית") מאחר וכמעט כל הפריטים בה מזוהים ומטופלים, אי אפשר להתייחס אליה כחנות ג'אנק או "פישפשאית" (למרות המיקום) אלא כחנות collectibles רצינית. אמוץ הוא ידען גדול וכדאי להגיע לשם באופן קבוע, למי שיכול, כי יש הפתעות מפעם לפעם, בהרבה תחומים. לדעתי שווה לפעמים לשלם יותר עבור פריט מושלם ברמה גבוהה מאשר על פריט שבור ואו מוזנח, כמה שלא יהיה זול בשוק עצמו.

11moti

New member
אולר תוצרת הארץ

אני מעלה נושא שעלה בעבר-לאור התווספות "כוחות רעננים" לפורום עם ידע בהיסטוריה של טרום המדינה.מדובר באולר חשמלאים שמצאתי ,שכתוב על הבסיס של הלהב-"כלי לעד" גם באנגלית עם לוגו של חרב התקועה במרכז הכיתוב, האם משהוא יודע פרטים על היצרן? .(שכנראה יצר כלי עבודה עם "פרוץ המדינה")

למעלה