תלמיד, אוהב חופש?

Mind_Thief

New member
תלמיד, אוהב חופש?

תלמיד, אוהב חופש?

על כל ההודעות בפורום עברתי כבר איזה פעמיים שלוש, על כל האוכלים במקרר שלי עברתי(פתחתי,טעמתי,סגרתי,התייאשתי) לפחות ארבע, על כל התכניות שיש(או ליתר דיוק אין) בכל הערוצים כבר עברתי, בדקתי שוב, וודאתי בכל זאת שאולי בכל זאת יש בזה טיפה של עניין, אבל לא, כבר לפחות 5 פעמים.....על העבודות לחופש? אין סיכוי... מה לעזאזל עושים? אני מתאר לעצמי שרובכם לא מבודדים כמוני כי םשוט אני איש קטן ומסכן שגר במקום עוד יותר קטן ומסכן, ולצערי מוצא את עצמי כל חופש מחפש קירות אחריחם בבית לטפס עליהם, אבל אפילו את הנחמה הזאת אין לי, ואני נאלץ כל חופש לטפס על אותם קירות בנסיונות נואשים למצוא מה לעשות... אז לפחות אני יכול לכתוב לכם אנשים על זה שאין לי מה לעשות והופ! כבר מצאתי לי מה לעשות ל95 שניות הקרובות... א מה לעשות בטונות הזמן הפנוי? אני בעד גילוי כישורים חבויים...אז מה הכישורים שלי? טוב אז דבר ראשון שהתחלתי עוד לפני שהתחיל החופש זה להוריד סרטים באורך מלא מהאינטרנט...אני מת על זה....בדרך כלל אני לא גומר להוריד סרט עד הסוף כי אין לי חיבור מהי וזה יכול להיות מאוד מייאש כי זה דבר שלוקח לפחות שני יממות עד שלוש ארבע... אז התחלתי מלהוריד תחלק הראשון של עקיצה ב60 שניות, והתייאשתי, הוא עדין במחשב אבל....הורדתי את ``מרד התרנגולים`` חלק ראשון, החלק השני לא יצא באיכות טובה אז מחקתי את שניהם כדי להוריד חצי מספרות זולה באיכות פיצוץ, וזה לא הולך, אז מחקתי כדי להוריד אקס מן באיכות ממש מצויינת....עכשיו אני ב25 אחוז ונשאר לי רק עוד 60 שעות 13 דקות ותי שניות לסוף ההורדה... עוד כישור מעסיק לחופש זה ציור, אני אפילו די טוב בזה...אבל נגמרו לי הרעיונות...אז אם יש שם אנשים מספיק משועממים שרוצים לשקם לי קצת את החופש אז אם יש לכם רעיונות לציור אז בבקשה...אני עד כדי כך נואש... וזהו, בכלל אם יש לכם רעיונות לעיסוקי חופש אתם מוזמנים.... ולסיום,

N0

New member
להיכשל בתאוריה

N0 כבר נכשל 10 פעמים בתאוריה של תפוז. כנראה שהוא יצתרך לפתוח את הספר תאוריה שנתן לו המורה לנהיגה ולהתחיל ללמוד מחר זה על באמת. ציור סבבה גם N0 אוהב לצייר הוא רצה החופש לצייר על הקיר שלו אבל לא נראה לו עכשיו שיהיה לו זמן והוא מפחד שראש המוסד יצעק עליו שהוא יהרוס ושרק עכשיו סיידו. N0 כבר לא צייר הרבה זמן דווקא יש לו רעיון אבל אין לו כח לחבר את העט האלקטרוני. N0

דיי מבינה אותך...

אמנם אני גרה בתל-אביב, אבל יש עליי קצת סטריקציה מצד ההורים. רוב היום אני משוטטת באינטרנט, וכמוך אני פותחת וסוגרת הודעות בפורום הזה בלי סוף. אפשר להשתגע מזה. מתחילת החופש לא עשיתי יותר מדי... יום שישי יצאתי למועדון, יום שבת יצאתי למסיבה ידיד, אתמול ידיד שלי היה אצלי וירדנו לסנטר לכמה דקות, והיום אני נוסעת למסיבה של חברה שלי, בסה``כ אני בנאדם דיי ספונטני, לא תכננתי כמעט כלום ממה שעשיתי החופש, רק לצאת למועדון, ולצאת למסיבה היום. ואין לי מושג מה אני הולכת לעשות במהלך החופש בטח להתנחל בסנטר כמו שאני תמיד עושה... חפיף לא איטונג לא קונה מיכל

luka

New member
גם אתם?

כל הזמן בפורום מחפשים אולי איזה מישהו כתב הודעה? ואז שמישהו כתב זה:`` או יופי`` ואז היא בכלל לא מעניינת או לא קושרה אלי.. וזה מתסכל! במיוחד בשעות הקטנות מאוד של הלילה שאין מה לעשות. ומיכל, הלוואי עלי חלק מהחיים שיש לך. משועממת כרגע, יערה.

מי זה חופש? לא מכירה

שאלת על עיסוקים ל``חופש``? טוב, כשיש השלמות, הולכים לבית ספר ולומדים. כשאין השלמות, נשארים בבית ולומדים (בעיקר מתמטיקה). N0, הילדה הזאת פנויה בשבת? ;-)

Mind_Thief

New member
טוב ששאלת...

כי גם לי יש 100 במתמתיקה(נו טוב, 99 אבל מי סופר) ואני פנוי ביום שבת! לעזאזל אני פנוי בכל יום!! אררר.... הלכתי למצוא לי קצת חיים...

Mind_Thief

New member
אויה, האירוניה....

דווקה יש לי עבודה, וזאת העבודה הכי שווה בעולם אחרי העבודה של אייל פלד-אני בונה אתרים, וכבר קיבלתי משכורת ראשונה על זה ואפילו עוד לא התחלתי לעבוד על זה כי היד שלי די שבורה, אה, זהו שכחתי לציין... לא משהו רציני....פשוט יותר מדי ראגבי וזה מה שקורה...אבל זה סתם תירוץ כי אני יכול להתחיל רק אין לי מוטיבציה משום מה.... ולקרוא? הממ..לא יודע, פשוט אין לי את זה....אני לא מחזיק מעמד עם ספר מעבר לחצי עמוד הראשון...רק אולי אם זה לבוק ריפורט ואני חייב...

eyal@

New member
למה המציאו את החופש?

למה המציאו את החופש?

למה המציאו את החופש, כדי להאט את האינטרנט כי אצלי לדוגמא האינטרנט מחובר 70% מהיום, ואני עליו. כדי שהצאטים והפורומים יהיו פעילים, באנשים כמוני. כדי שאלך ואחזור וימצא לי משהו לאכול ואשמין (לא שאכפת לי להשמין) כדי שחשבונות הטלפון יעלו, עכשיו במקום לחרוש על לימודים אני חורש על הטלפון. כדי לא אלך לטיול הישרדות 4 ימים בנגב, כי לא מתחשק לי... כדי שאאלץ לסול את המסיבה הפריקית (במיוחד למיכל) והנורא משעממת של הבית ספר שלי. כדי אשלים שעות שינה......לא צריך! או סתם כדי שנדליק כמה נירות, למי יהיה זמן בשנת לימודים (עלק, לא חסר לי זמן בלימודים) אז שמישהו יגיד לי

נעל

New member
במקרה כזה חייבים להפתח

אז נעל תפתח, ותספר קצת על החופש שלה. אומנם אתמול היו השלמות (די משעמם, אפילו מיותר, אבל היא לא כל כך סומכת שיהיה לה ממי להשלים בתנ``ך אז היא חייבת להיות נוכחת), אבל היום היא כבר ויתרה על עניין ההשלמות. היום היא עבדה באיזה כנס, מו``ב קוראים לו (מוסיקה ומחשבים בישראל), שהיו בו כמה דוכנים והרצאות לאורך היום. נעל דווקא במירוץ אחר החופש, מנסה לנצל את הזמן, לקום מוקדם בבוקר ולהנות מכל שעה (מה נותן לקום בצהריים אם ביום רגיל חוזרים בצהריים מבי``ס?). ביום חמישי נעל מתכננת לנסוע לצפון לאיזו מסיבה של 48 שעות וזו תסיים לה את החופש (היא תחזור בשבת בערב). מלבד זה נשארו רק עוד יומיים (מזל שהיא כותבת את ההודעה הזו, כי עכשיו נראה לה ממש אבסורדי ולא ריאלי להספיק ביומיים את כל השיעורים, העבודות והלימוד למבחנים שהיא תכננה לעצמה. טוב, קרוב לוודאי שהיא תדחה את הכל לרגע האחרון ותשאיר את זה לשבוע שלאחר החופש). ולגבי המקרה שלך - גם אתה יכול להפתח, לנסות דברים חדשים. לנעל אין ממש רעיון טוב שעולה לה בראש, אבל אתה יכול אפילו לחשוב סתם על נושא שמעניין אותך ולקרוא עליו קצת, תוכל גם לנצל את החיבור שכל הזמן עובד עכשיו בגלל ה-75% האלה שנותרו ולמצוא עליו חומר ברשת. נעל ;-)

למעלה