תלמידי ההכוון

AYELET1

New member
תלמידי ההכוון

אני קוראת את זה ופשוט בא לי לבכות!!! אני מכירה את המצב , מבחינת בני הצעיר, שכשהגיע זמנו ללכת לכיתה א´, נסגרו כיתות השילוב (בהן למדו ילדים "רגילים" עם ילדים לקויי למידה). עם המזל שלי, ברור שזה קרה בדיוק כשבני עלה לכיתה א´, ואובחן כלקוי למידה. ובכן, הוא למד בכיתה קטנה עד כיתתה ג´ וז לכיתה ד´, נכנס לכיתה רגילה. כמובן שכיתות השילוב נסגרו מחוסר תקציבים. ועכשיו אני קוראת על כיתות ההכוון... הערה: את סיפורו של בני וכיתות השילוב , חושבת שכבר סיפרתי. אךלא יכולה להמנע מסיפור העניין פעם נוספת , לנוכח המתרחש
http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml;$sessionid$YIPKGXQAABZY5LAUAUKCF3VMCQCQMI5G?itemNo=70909&contrassID=2&subContrassID=2&sbSubContrassID=0&listSrc=Y

shy-1

New member
איילת, אני אתך בהרגשתך, וכועס על

העוולה כמוך. גם לבתי יש בעיות בלמודים. אך לצערי אני רק יכול להפנות אותך להודעה שלך על "ישראל של שנות ה-2000 " ולתשובתי שם בתקווה שהכל יסתדר לטובה, לפחות עבור בנך. SHY

AYELET1

New member
שי, תודה.

האמת ששקלתי אם לפתוח הודעה חדשה, או לשרשר ב"ישראל של שנות ה-2000"... אין ספק שישנה הפניית תקציבים למקומות שאינם חיוניים בהם (או אולי חיוניים אך ורק למען אינטרסים קטנוניים ובלתי רלוונטיים...). מה שקומם אותי בתגובתך בנושא, זה קישור הדבר לממשלה מסויימת, בזמן שכל הממשלות לדורותיהן, חוטאות במעשה מביש , מקומם ומרתיח זה.

shy-1

New member
בבקשה, ובקשר לפיסקה השניה שכתבת

איני מתכונן להכנס לויכוח איתך, ברור שכמעט כל ממשלות ישראל היו מטמטמות, אך לי נראה שדווקא ממשלות הימין, וביחוד האחרונות, שקיבלו את כוחן משכבות חלשות בעם, מפנטזות כאילו הן רומי האדירה, מתחרדות, ופשוט מזניחות את בוחריהן לחלוטין. ולכן, בכל פעם שנכתב פה בפורום על עוול כלשהו הנגרם כתוצאה ממחסור בכספים, אין לי ברירה, אלא להציג את עמדתי/תשובתי כפי שאני מאמין. SHY

bimbo.

New member
לאיילת ולשי...

איילת, אני מאוד מבינה את הרגשתך. עצוב, שכל הקימוצים והקיצוצים באים על חשבון הנזקקים ביותר. וזה לא חדש. ולשי: אנא, בלי פוליטיקה. גם לי יש הרבה מה לומר בנדון מבחינה פוליטית, ואני בטוחה שגם לאחרים. אבל אם כל אחד יאמר כאן את דעתו הפוליטית, עשוילהתעורר ויכוח, העלול להעכיר את האווירה הנעימה בפורום. וחבל!

shy-1

New member
בימבו, אולי אינך יודעת, אך הכל

פוליטיקה. ואת צודקת ברצונך למנוע ויכוחים בפורום. אך אם מישהו כותב/ת שהפסיקו המון דברים שהיו למען אזרחי המדינה בגלל כסף, ובאותה שעה אני יודע שמוציאים מליארדים על אדמה שתוחזר, לא להשיב?, לסתום את הפה? מצד שני, אני מתפלא עליך, מה הטעם לספר את כל ספורי הזוועה האלה, וסתם לבכות, מה אין פתרון? ולבסוף, לגבי זו לא דעה פוליטית, משום שאיני שייך למחנה זה או אחר, אני סתם אזרח שחי פה,אוהב את המדינה(היחידה שיש לו), רק מה, אני גם יודע להסתכל ולהתבונן, ולהוציא מסקנות ממה שאני רואה. ובסוף,בסוף, אשתדל להבא להנהן בראשי לאות הזדהות עם הסובל, ולדאוג לעצמי בביתי. SHY

AYELET1

New member
הרשו לי לאמר דבר אחד

נראה לי שרוב, אם לא כל , הגולשים הקבועים בפורום זה יודעים להתווכח ללא העכרת האווירה!!! הרגשתי האישית (ואולי אני טועה) שלא נורא גם להתווכח קצת בנושא פוליטיקה!

למעלה