תלמה ולואיז

Dovsha

New member
תלמה ולואיז

שנים, שנים על גבי שנים שלא ראיתי את הסרט הזה והנה בביקורון אקראי בביתה של ליאורה נתקלתי בסרט והחלטתי לקחת אותו... תלמה ולואיז - סרט החופש האולטימטיבי - girl power אמיתי. איך מתחשק לי לפעמים לקום וללכת. להתעורר לבוקר של התסריט. לעשות בדיוק מה שעשו בסרט. לעזוב את הכל - ליסוע לשום מקום, רק אני וחברה, בלי חוקים, בלי מגבלות [טוב נו אולי המשטרה שתהייה בעקבותינו... :)] קיצ`ר לעשות מה בראש שלנו. לברוח מכלום ומהכל, פשוט לעשות את זה וזהו. מסוכן בשבילי לראות את הסרט הזה... היו ימים שכמעט, כמעט שכנעתי את ליאורה ונסענו... כמעט... ואיך אני רוצה ליסוע... אתם יודעים היינו יושבות ורואות את הסרט ומנתחות אותו - מי יותר דומה לתלמה, מי יותר דומה ללואיז...אז... ביום שבת בצהריים, כשישבתי לי לבדי וראיתי את תלמה ולואיז דוהרות להם לחופש [עם המשטרה מאחוריהם :)] הקול קרא לי שוב... מישהו רוצה להצטרף?

mamale

New member
הפצצות של בוקר..עוד לא קמתי.

יקירתי,לא ישנת טוב בלילה-או שאולי המון המון מחשבות עברו בראשך...החלומות היו טובים..איך את מספיקה על הבוקר להעביר את כול הסרטים האלה.לא מספיקה לעקוב אחרייך בכלל...אני הייתי בכיף מצטרפת.אומנם התחלתי עבודה חדשה..ואני די מרוצה.סיימתי לפני 4 שנים תואר ראשון בניו-יורק,הספקתי לראות עולם,למרות שלמזרח/ דרום אמריקה לא הגעתי..אהבתי כמה גברים לא נכונים בחיי ובנוסף..עשיתי חיים כמה שאפשר.לאחרונה יש את הרצון למצוא את הגבר שלי,להתקדם בעבודה,לבוא לדירה המקסימה שלי..ולתת חיבוק לכלב הכי מדהים בעולם.נשמע כמו פרסומת לYes,לא??! בכל אופן בקלילות אפשר למשוך אותי לשום מקום...רק תגידי לאן??!

Dovsha

New member
אחחח ממליגה מלאה בדבש שלי

החיוך שמרוח על הפרצוף שלי היה שווה את העשר דקות שניסיתי הלוך ושוב להכנס לפורום ללא הצלחה... עולם ומלואו - חייך מרתקים... אני עדיין לא התחלתי... אצלי זה רק בראש... אבל אין דאגה, שוייאה שוייאה, בסופו של דבר הכל יתגשם. מותק - תזהרי אני בסוף אתחיל לתפוס אותך ברצינות בקשר לנסיעה..

mamale

New member
שיא הרצינות..תמיד..

אין אצלי דיבורים...בד``כ יש מעשים ועוד מעשים נועזים.האמת שבשבוע שעבר יצאתי לאיזה בר.שם,בקצרה פגשתי בבחור שאני מאד חפצה ביקרו.האמת,גם הוא,אך הנושא קצת מורכב.למעלה מחודשיים אנו מנהלים שיחות ורק שיחות( לא באינטרנט אחותי )אלא בעבודה.מהיום הראשון שנפגשנו היה שם את זה.השיחות תמיד גלשו לשיחות מעבר.כ``כ הרבה תוכן יש בו,דובשה יקירתי.בחור אינטלגנט סופר,רגיש,אוהב את החיים...אבל כ``כ סגור.די מתסכל.הוא נפתח אליי..ממזמן לאהיתה לו מערכת יחסים רצינית..נמאס לו מכל השיט בחוץ.מחפש אהבה היסטרית.אבל כמו שאת בטח יודעת..הפחד שלהם להתאהב...או אחותי..הענינים מתקדמים אבל לאט.לא שיש רע בזה. אז ראיתי אותו באותה מסיבה,הוא נתן לי חיבוק ונשיקה..וכל הערב חשבתי איך אנחנו יושבים לשיחה מחוץ לעבודה.הוא הכיר לי את החברים שלו שכבר אמרו ששמעו עליי כמה פעמים..אך האיש לא הסכים לנדב פרטים פרט לשמי..גם החברים קצת המומים.. בכל אופן..יצא שבסוף הערב הוא בא להגיד שלום..שאלתי אם נוכל לשתות קפה עכשיו..הוא..קצת המום אמר o.k,וככה ישבנו עד 6 בבוקר אצלו בדירה מדברים..חבוקים..וכ``כ נהנים.. אין הרבה חדש מאז...יש לו תקופה קשה שאותה לא אוכל לפרט כרגע.. כ``כ רוצה אותו..אבל כרגע ממתינה..כשאני קצת אדישה,הוא כ``כ מחפש את קרבתי..וכשאני קרובה..זה תלןי.. מקווה שיהיה טווווווווב...

Dovsha

New member
טקטיקה ידועה מראש

זה תמיד ככה , לפחות ברוב המקרים. כשאת מראה שאת רוצה הוא בורח, כשאת לא שם הוא לפתע לא מפסיק לרצות. קחי לדוגמא את השיר של אביב גפן [סורי חייבת לכתוב את זה זה פשוט תקוע לי בראש עכשיו] ``שונא אותה... היא כל יום מתקשרת...`` וכו` וכו`. זה המשחקים הקטנים האלו של ההתחלה. ת`אמת, אין לי מושג אם המקרה שלכם קביל, אבל אם את אומרת שמתקדם - למרות שלאט - אבל מתקדם, ויש מצב של המשך אז תשקיעי. כמובן בהגיון - ואני מאמינה שאת יודעת מה את עושה - nothing good comes easy, all good things take some time..., בהצלחה מותק.

mamale

New member
תודה,תלמה?לואיז?אני..

צריכה את החיזוק הקטן הזה.הרבה זמן לא רציתי משהו,מישהו ככה.אבל גם קבלתי מילגה בקאמרי ואני כרגע נבחרתי לשחקנית השנה...ואיך שאני יודעת לשחק אותה..כמו גדולה...חבל שיש דברים שצריכים ללכת הפוך על הפוך..אבל לא אנחנו קובעות את החוקים...הם מביאים את זה על עצמם.אז שיסבלו קצת מותק..לא ככה..הצער וההתרפסות שלהם,אח``כ,כנראה שווה להם את זה.

Dovsha

New member
דווחי בהמשך...

ותביאי אותו לביקור, שנבדוק ת`סחורה :]

למעלה