תלמה ולואיז
שנים, שנים על גבי שנים שלא ראיתי את הסרט הזה והנה בביקורון אקראי בביתה של ליאורה נתקלתי בסרט והחלטתי לקחת אותו... תלמה ולואיז - סרט החופש האולטימטיבי - girl power אמיתי. איך מתחשק לי לפעמים לקום וללכת. להתעורר לבוקר של התסריט. לעשות בדיוק מה שעשו בסרט. לעזוב את הכל - ליסוע לשום מקום, רק אני וחברה, בלי חוקים, בלי מגבלות [טוב נו אולי המשטרה שתהייה בעקבותינו...
] קיצ`ר לעשות מה בראש שלנו. לברוח מכלום ומהכל, פשוט לעשות את זה וזהו. מסוכן בשבילי לראות את הסרט הזה... היו ימים שכמעט, כמעט שכנעתי את ליאורה ונסענו... כמעט... ואיך אני רוצה ליסוע... אתם יודעים היינו יושבות ורואות את הסרט ומנתחות אותו - מי יותר דומה לתלמה, מי יותר דומה ללואיז...אז... ביום שבת בצהריים, כשישבתי לי לבדי וראיתי את תלמה ולואיז דוהרות להם לחופש [עם המשטרה מאחוריהם
] הקול קרא לי שוב... מישהו רוצה להצטרף?
שנים, שנים על גבי שנים שלא ראיתי את הסרט הזה והנה בביקורון אקראי בביתה של ליאורה נתקלתי בסרט והחלטתי לקחת אותו... תלמה ולואיז - סרט החופש האולטימטיבי - girl power אמיתי. איך מתחשק לי לפעמים לקום וללכת. להתעורר לבוקר של התסריט. לעשות בדיוק מה שעשו בסרט. לעזוב את הכל - ליסוע לשום מקום, רק אני וחברה, בלי חוקים, בלי מגבלות [טוב נו אולי המשטרה שתהייה בעקבותינו...