תלמדו

Drorrrrrr

New member
תלמדו

לכל המתגייסים/המגיוסים ולמי שעדיין לא יודע את זה, ההודעה הזאת בשבילכם. ביום חמישי שעבר חשתי ברע בלילה, אבל בגלל שידעתי שביום שישי אני יוצא, לא נתתי לזה יותר מדי יחס. ביום שבת בערב עלה לי החום והלכתי לקצין העיר בקרייה. הרופאה שם לא הייתה ממש נחמדה, נתנה לי גימל אחד ואמרה לי שלא לחזור כי אין לה מה לתת לי [כעקרון התלוננתי על קוצר נשימה ועל חום גבוה, אבל היא לא ממש התייחסה]. ביום שני חזרתי לבסיס שלי, למרות שעדיין הייתי חולה: קוצר נשימה, כאבי ראש, גרון וחזה. הרופא בבסיס בדק את הריאות, לא מצא שום דבר, שלח אותי לצילום ריאות- גם שם לא נמצא שום דבר ואז הוא שלח אותי בחזרה ליחידה שלי. ביום שלישי, עם שחר, חזרתי אליו, כי עדיין הרגשתי רע. הוא בדק ושוב לא מצא דבר, אבל בגלל שהתעקשתי הוא החליט לשלוח אותי לבית בשעה 12:00, שאחזור למחרת ב-8:00 ואצא שוב ב-12:00. כשהגעתי הביתה הלכתי לקצין העיר ומשם שלחו אותי מיד למיון. במיון התגלה שיש לי דלקת וזיהום בדרכי הנשימה העליונות [גרון, חזה וכל מה שבאמצע]. מה אני מנסה להגיד
אם אתם מרגישים לא טוב- תלחמו על זכותכם לראות רופא ולקבל את הטיפול הראוי. המדריכות שלי היו מקסימות ונתנו כל מה שהן יכלו, אבל אם אתם לא תתעקשו על הזכויות שלכם- לא תקבלו אותן. חשוב מאוד לזכור שכאן אנחנו במערכה לבד נגד הצבא, ואם אנחנו לא נדאג לעצמנו, אף אחד לא ידאג. שימו לב, אם אתם לא מרגישים טוב, תודיעו למדריכות ותדאגו שמישהו יטפל בכם תכף ומיד. אם אתם ממשיכים להרגיש לא טוב- תדרשו טיפול רפואי ואף ימי מנוחה בבית. תרגישו טוב
דרור.

nettus

New member
איך אתה מרגיש עכשיו?

וכן אני מסכימה בצבא תילחמו על הזכויות שלכם הבריאות קודמת לכול, ועם יש לכם אפשרות ללכת לרופא אזרחי... לכו אליו!!!! תאמינו לי שהכול מניסיון, אני 7 חודשים בצבא, שכול שני וחמישי אני אומרת שאני צריכה ללכת למרפאה

Ron Da Chron

New member
אוקיי...

עכשיו כשהלכת לרופא בפעמים הראשונה הוא רשם לך תרופות או לא? והאם אושר לך טופס 119 ?

Drorrrrrr

New member
כשהייתי אצל הרופא ביחידה

הוא לא נתן לי אף תרופה, מלבד "דקסמול". אם טופס 119 זה טופס ההפניה למיון, אז הכיסוי הוא מלא. אם טופס 119 זה לא ההפניה למיון, אז אני לא יודע מה זה
.

Ron Da Chron

New member
חחח דקסמול

ובמיון קיבלת תרופות או משו? בעקרון זיהום בדרכי נשימה עליונות זה רק בחלק העליון של הגרון ... דרכי נשימה תחתונות זה הסימפונות וכו ... לא קשור לחזה. הייתה אחת אצלי שהרופאה לא אשרה לה ט.119

Drorrrrrr

New member
האמ

לא משנה, כאבים בחזה, ליחה ושיעולים חזקים היו לי, מבחינתי גם היה משהו בחזה.

Ron Da Chron

New member
חחח טוב אני יכול לחקור אותך עוד אבל

לא יעזור אני מניח שלקחו ממך אנמנזה

The Blue Fairy

New member
דרוריי

ככה זה צבא, אין מה לעשות העיקר אבל שאתה בסדר
איך עכשיו המרגש? ואתה יודע שאתה יכול לתבוע אותם..

תרגיש טוב.

רופאים בצבא ידועים כמטומטמים רק שלי זה עבד הפוך. שנה שעברה במיונים לקרבי לא הרגשתי טוב באמצע ולמרות שגם אני וגם החייל שהיה איתי אמרנו לו שאני שם במיונים ולא באמת חיילת הוא רשם לי 3 גימלים ונתן לי 3 סוגי כדורים...

למעלה