תליב,

סיון b

New member
תליב,

קראתי את ההודעה שלך. הזדהיתי עם הפצעים והצלקות. והאמת - אני לא יודעת מה להגיד לך. באיזהשהו מקום את נורא צודקת. הוא כל הזמן במחשבות שלי. אני כל הזמן נלחמת עם עצמי בקשר אליו. מלחמות פנימיות כאלה, ומסע של שיכנוע עצמי (שאני בדרך כלל לא טובה בו), כדי להזכיר לעצמי למה אני לא רציתי להיות איתו יותר, על איזה כיף יהיה לי אח"כ - עם מישהו אחר. וזה קשה. הזכרונות מהתקופה (אומנם קצרה, אבל עדיין...) לא מרפים. תקועים אי שם בפנים, יחד עם השירים ששמענו ועושים אותי עכשיו עצובה קצת. מנסה לשכנע את עצמי שזה טוב שאני לא אפגש איתו אפילו לכוס קפה. ואני יודעת שזה טוב. שכנעתי את עצמי. בקשר למשרד זה שונה, כי הוא בא לפגישות, כי לא יוצא לנו הרבה לדבר, אלא אם כן אנחנו הולכים לחדר מדרגות לכמה דקות ומדברים קצת. מבחינתי, עדיף היה שלא היה בא לפגישות כאן, כי אני מעדיפה שלא לראות אותו כאן. כי אם זה לא פגישה בין שנינו, שבה אנחנו מדברים, צוחקים, שבה את מרגישה את החום והאהבה, אז זה לא ממש שווה. אז תביני, אני לא רוצה שיבוא למשרד. כי זה מקשה. כי הוא לא מתיחס כמו שאני רוצה שהוא יתיחס וזה הכי באסה בעולם! אבל אין ברירה. מנהל. יש לו פגישות וכו´.... לגבי פגישות בין שנינו - כן, אני נלחמת בעצמי לא להתקשר אליו ולהגיד לו שאני רוצה לבוא לקפה. המזל שלי זה שהוא גר בעיר אחרת. מרחק שעה ומשהו נסיעה, אז אני לא רואה אותו ככה סתם ברחוב או בבתי קפה וכאלה. אז כרגע זה בסדר.אני לא מתקשרת אליו. לא רואה אותו. ודי הצלחתי לשכנע את עצמי שזה טוב. לא יודעת מה עוד להוסיף כרגע. עצוב לי. עצוב נורא. אבל אני לא עושה שטויות. מנסה להישאר חזקה ולא להתקשר וכו´. תליב, לא יודעת מה שמך, אבל אפשר לכתוב לך למייל או משהו? סיון

תליב

New member
סיולי, סיולי

המלחמות יהיו קיימות תתתתממממיייידדדד ותזכרי מה שאני כותבת לך. תתתמממייידדד. אנחנו צריכות לדעת איך אנו ממשיכות את המלחמה או יותר נכון : את המערכה הבאה. בתוכי יש המון קונפליקטים. ואחד מהם שמסתובב לי במוח הוא האם ישנה אהבה אחת בחיים או כמה. עד עכשיו האמנתי כי אני חוויתי אהבה עצומה בחיי והיא הייתה היחידה. לא הרבה זוכים לאהבה כמו שאני חשתי. אני הגעתי לשיאים שלא ידעתי שיכול להיות מצב שאני אגיע אליהם. כל שהות במחיצתו היתה לי התרגשות מחדש (ואני מדברת איתך על תקופה מאוד ארוכה שהיינו ביחד).האם אני יכולה לחוות עוד אחת כזאת? האם התמוססה התאוריה של האחד והיחיד? אהבת אמת? לכתוב את האמת? אני כבר לא יודעת סיון, ואני או אף אחד אחר גם לא יכול לדעת. אנו צריכים להיות פתוחים לקבל דברים אחרים טובים ולא להיות נעולים על מה שאנחנו מכירים. תאמיני לי, שחוויתי על בשרי פיספוס רציני. אורלי מעורבת בסיפור כי היא הייתה לצידי כשעברתי את זה. נפתחתי לקבל סופסוף קרבה של גבר אחר לאחר שנה שלמה. גבר שהוא פוטנציאל רציני ביותר לקשר מעמיק איתי. אבל נראה לי שדי הרסתי את זה עם אי אלה הצהרות לגבי הגישה של: אני חוויתי את האהבה האמיתי שלי כבר בחיים ולפי התאוריה שאני דוגלת בה לא אזכה בנוספת. טיפשה....... קודם כל אני לא הכי בטוחה שמה שנפנתי באוזניו עדיין נכון מבחינתי. נראה לי שהייתי צריכה לעבור את חווית הפיספוס בשביל שאלמד זאת. הרי אנחנו בני אדם שמשתנים לאורך החיים, נכון? אז מי אמר שמי שאני תשאר כמו שהיא ולא תמצא תאום נפש אחר שיחד איתו תהיה מאושרת לכל ימי חייה (ועוד יותר מהקודם?) ואני מאמינה שלא צריך להיות כמהה למציאת חבר. ברגע שאת נורא רוצה, אז כשאין לך את הופכת להיות מתוסכלת.. ואני לא אגיד לך מה את צריכה לעשות עכשיו אלא אכתוב לך מה אני עשיתי. כשנפרדנו אני ידעתי כי אין אחר מלבדו וגם לא יהי. אז קשה היה לי לדמיין את עצמי עם מישהו אחר. ולכן אני לקחתי את התקופה הזו שהייתי לבד כפרוייקט לטיפוח עצמי (אישיותי). קודם כל הלכתי למספרה וקיצצתי את עצמי (זה נותן להרגיש טוב....).- סתם כדי להצחיק אותך, אבל באמת עשיתי את זה. גם עכשיו ד"א. אח"כ התחלתי להציף את עצמי בעבודה. לא משנה מה. התנדבתי לעבוד שעות נוספות, ימי שבת, שישי, ערבים. העסקתי את עצמי. לא היה לי זמן לנשום. ד"א- גרם לי לקידום בעבודה. אח"כ התחלתי לטפל בנושא הלימודים, ולהירשם, ולבנות מערכת. אח"כ טסתי לחו"ל. בזמן הפנוי שלי קראתי, ראיתי סרטים בדי וי די,חברים, פינקתי את עצמי, שופינג. מה שרציתי- עשיתי. והכל בשביל עצמי. ואכתוב לך את האמת? לא הרביתי לצאת למועדונים ולבארים (אם בכלל). זה לא עניין אותי. לא רציתי לתת הזדמנות להכיר גברים אחרים. רציתי לפתח את עצמי ולהעניק לעצמי. ושוב- אני נשארתי חזקה (ואוי כמה אני נזכרת שהייתי חלשה לולא זה) רק בגלל שבניתי לי מנגנון הגנה. כעס עליו. וזה היה בראש שלי. הוא לא היה אשם בכלום. זה די עצוב לי לחשובב על זה אבל זאת היתה הדרך שלי. בכל אופן את תמיד יכולה לכתוב לי לאיסיקיו ושם אתן לך את האי מייל.אני אשמח מאוד לדבר איתך ולטחון את הנושא הזה. עד היום זה עוזר גם לי (לדבר על זה). 116456457 תליב

סיון b

New member
תליב חמודה,

תודה על התגובה. אנחנו תמיד נלחמים בחיים שלנו. תמיד תהיה איזושהי מלחמה שנצטרך לעבור, ותמיד תהיה איזושהי בעיה שנצטרך למצוא לה פתרון, אבל לא תמיד המלחמות שלנו הן קשות. אני לא יודעת איך להגדיר את המלחמה שלי, אבל לי היא קשה. לי קשה להתרגל להרגשה של להיות עכשיו בלעדיו. בלי ההרגשה הכיפית שהוא נתן לי. אבל בסוף זה יהיה בסדר. מקווה. את כל מה שאת עשית בשביל עצמך בתקופה הזו, אני עושה בשביל עצמי עכשיו (חוץ מקיצוץ כללי........). בגדים, קניות, יציאות (מדי פעם. לא בליינית מושבעת), חברות וכו´. זה עוזר לפעמים. לפעמים לא. לפעמים הרגשת הבדידות גוברת, ואז אני מנזה לשכנע את עצמי שהכל לטובה. שזה הכי טוב בשבילי לא להיפגש איתו בתקופה הזו. אבל קשה לי לשכנע את עצמי. איפושהו אני יודעת, אבל לא תמיד זה עולה על פני השטח במיוחד לא כשאני מרגישה לבד, ואני מתאפקת לא להתקשר להגיד לו שאני רוצה לראות אותו. אבל יהיה בסדר. לגבי מה שכתבת, אני לא חוויתי אהבה בכזאת עוצה כמוך. אהבתי אותו נורא. אני עדין אוהבת. אבל בגלל כל הקשיים זה כבר לא בעוצמה גדולה כל כך. לא חושבת שמהתחלה זה היה. אבל אני, באופן אישי, כן מאמינה שאת יכולה לחוות שוב אהבה בעוצמה גדולה, כמו שחווית. כל אהבה היא שונה. אבל מבחינת עוצמה אני חושבת שזה אפשרי. כשאת נועלת פרק מסוים מאחוריך. כשאת נועלת במגירה, ואת לא נגישה למפתח. אז. אז את מעבירה את זה הלאה ופתוחה להתנסויות חדשות. לגבי? אני כרגע לא מצליחה לנעול את זה מאחורי. אבל הבנתי שאת כן. וברגע שכן אז את יכולה לחוות אהבה חדשה וחזקה בטירוף. ככה אני חושבת. מקווה שאני גם צודקת. תליב. זה המצב כרגע. קשה לי עם זה. אני כ"כ רוצה לראות אותו, ומתאפקת לא להתקשר. מחר יש לו פגישות כאן במשרד. אני אראה אותו. כל כך לא בא לי. ז"א אני מתה לראות אותו, אבל בטח שךלא בצורה כזו של פגישות וכו´. יודעת שידפוק לי הלב. שיהיו לי פרפרים בבטן. שאני אתרגש בפנים כמו ילדה. בגלל זה אני לא רוצה. כי אני יודעת שהוא יכנס לפגישה ואניאמשיך לחשוב ולהרגיש ככה. לא כיף. אבל הי, אומרים שיהיה בסדר. חייב להיות, לא? אז אני מקווה לטוב. חמודה, אין לי איי סי קיו. sorry, אבל אם לא אכפת לך לכתוב כאן את כתובת המייל שלך, אז אני אשמח לשלוח לך מייל. מקסימום נמשיך כאן. תודה על העזרה! את מקסימה. סיון

למעלה