תלונות לפיפ"א

green apes4

New member
תלונות לפיפ"א

פיפ"א 2008 באמת אחלה משחק... אין לי הרבה תלונות אליו אבל בכל זאת יש לי כמה. 1: שאין הרבה נבחרות... יש רק את ההכי טובות ואין נבחרות בינוניות+ כמו ישראל, גאנה, חוף השנהב, קמרון, קולומביה, פרו, צ'ילה, ועוד... 2: הכי מעצבן!!! שיש משחקים שהמדים של הקבוצות אותו דבר ואי אפשר לשנות... זה הורס את כל המשחק ולא מבדילים בין הקבוצות... חבל... 3: שכ"כ קשה לשחק באינטרנט אונליין אחד נגד השני! אני מנסה כבר כמה חודשים ואני לא מצליח... התקשרתי אליהם ולכל מי שצריך, ולא... פשוט בלתי אפשרי... 4: ליגות... יש כ"כ הרבה ליגות שאין, בעוד שבאנגליה ובעוד מקומות יש כמה ליגות (יותר מ-2...) זהו... מקווה לשיפור בפיפ"א הבא... אבל זה אחלה משחק!! אני אישית התמכרתי... ------------קוף ירוק----------

ק ד ו ש

New member
מסכים

בקטע של הקבוצות באמת יש מקום לשיפור. לגבי המדים, עדיין לא נתקלתי בקבוצות שאי אפשר לשחק. הכי דומה זה בארסה וצרפת, אבל אפשר שצרפת יהיו לבנים ואז זה מסתדר. ולדעתי יש חסרון בכל הקטע של המערכים, וחבל שהם לא משווים את הרמה לפרו אבולושן. כל הקטע שאי אפשר לעשות למשל שכולם יעלו להתקפה, או כולם להגנה, או לתכנן מתפרצות. דבר נוסף זה שאי אפשר לקבוע את מיקומו של כל שחקן במדויק, אלא רק לפי המערך שפיפא מקצה.

ק ד ו ש

New member
לגבי האונליין

אתה מדבר על החיבור דרך האיי פי או דרך שרתים שלהם? ואני חייב להגיד שב-07 החיבור דרך איי פי היה נתקע מלא פעמים במחצית, או סתם ככה באמצע, וב-08 זה מאוד מאוד נדיר.

green apes4

New member
אני בכלל לא מצליח

לא יודע אני בכלל לא מצליח לשחק אונליין... אני צריך שמשהו ממכם יסביר לי שלב שלב דרך הטלפון או המסנג'ר... רק ככה זה יילך...

Drenthe

New member
צודק בקשר לליגות ../images/Emo45.gif ותשובה לעניין השני

אני דיי מתפלא למה אין ליגה ישראלית בפיפא, יש כל כך ליגות נמוכות שאני בטוח דיי שאף אחד לא משחק בהם, ואילו הישראלית שנחשבת ל20-18 הכי טובה בעולם ( מקום לא טוב שלא תחשבו
), נשארת תמיד בחוץ; חוץ ממקרים בודדים כמו 2000-2002 ואלה... אפשר להחליף מדים, כשאתה בוחר ליגה, ואחר כך קבוצה,יש למטה אפשרות להחליף לתלבושת שנייה, או שלישית אם קניתה אותה

ק ד ו ש

New member
אין מצב שישראל 18-20 בעולם

אפילו הליגות השניות באנגליה, איטליה, ספרד וצרפת יותר טובות

Drenthe

New member
באירופה, טעות שלי

ולא,הליגות השניות לא מוערכות כטובות יותר, אולי האנגלית,האיטלקית והספרדית, אבל השאר לא.

green apes4

New member
שאלה?

אפשר לבחור גם מדים ברגע שאני בוחר ליגה ב"צ'לנג'"- "אתגרים"? או רק אם אני בחור סתם ככה ליגה

Drenthe

New member
אתה יכול לשנות במדים בכל משחק נתון

אתה יכול להחליף "Home" "Away" או האופצייה השלישית

OrGW

New member
הבעיה של 4 היא

שמשקיעים באנגליה יותר מדי.בספרד ואיטליה לא משקיעים,יש מלא קבוצות שאין שיכולים לשים כליגה שלישית ורביעית אפילו בספרד ואיטליה.

Drenthe

New member
אנגליה משקיעה ללא ספק

לכן ליגת המשנה שלה, יכולה בקלות להשתוות לליגה הדנית הראשונה,הבלגית ועוד...

idanliraz

New member
עוד 2 תלונות מאוד מרגיזות

המחשב רימה פעמיים פעם ראשונה השוער יצא אלי מחוץ לרחבה אז שמתי בעיטה מעליו והוא זינק מחוץ ונגע ביד במכוון מחוץ לרחבה קיבלתי בעיטה חופשית בגלל נגיעת היד,המחשב לא הוציא לשוער כרטיס אדום!!! רמאות שניה,שוב השוער יוצא אלי והוא היחיד שמפריד ביני לבין השער,ועושה עלי עבירת גליץ' שוב קיבלתי כדור חופשי בגלל העבירה,והשוער יצא ללא כרטיס מרגיז!!!

idanliraz

New member
סוף סוף השוער של המחשב קיבל אדום הרמאי הזה

טוב כבר היה גבול,עברתי את השוער והוא שהכיל אותי ממש כמעט על קו השער כנראה התלונות שלי הגיעו לפיפא והחליטו להחמיר עם השוערים של המחשב עכשיו,חחחחחחחח

Drenthe

New member
לי דווקא הפיפא נותנת מתנות ../images/Emo13.gif

פעם, החלוץ היריב בעט החוצה, השוער שלי רצה לבעוט את כדור ה5, ופתאום אני רואה במפת השחקנים שבאמצע למטה, שאין אף שחקן יריב חוץ מ3!! ( השאר- יעני הנקודות הכחולות נראו מחוץ למגרש משום מה). פעם שנייה, היה לי אופסייד, ומסיבות לא ידועות השופט נתן לי כדור חופשי כאשר שחקן חומה אחד עומד!!

aviran189

New member
הקטע של הקבוצות באמת מעצבן..

הייתי שמח עם הייתה נבחרת ישראל :)

למעלה