תלונה...

• פותח הנושא vand
  • פורסם בתאריך

Tinty

New member
הומופוביה היא תופעה ידועה,

אבל לא צריך לכפות אותה על כל שאר מנויי yes.

vand

New member
נמאס לי...

אני אפילו לא מתכוון לענות על זה כדי לא לרדת לרמה שלכם כי כבר נמאס לי שאתם מאשימים אותי במשהו שאינו נכון.

Aviad1987

New member
יום יגיע

ואתה תקום בבוקר בהרגשה שאתה יכול לצאת לעולם ולהגיד - אני הומופוב. חלק יקבלו אותך, חלק ינסו לשנות אותך אבל אתה תעשה מה שבראש שלך
גם אם זה דפוק.

vand

New member
תסביר לי מה הבעיה שלך לעזעזל...

לא באתי לנסות להרגיז אף אחד, לא ניסיתי לעצבן אף אחד בסך הכל אמרתי מה דעתי. אתה את דעתך אמרת איזה 50 פעם למה לעזעזל להמשיך לטחון את זה? בנוסף שתדע שאין לי שום דבר נגד הומואים. לא מאמין לי לא צריך תחשוב מה שאתה רוצה אבל כמו שאני לא כותב מה אני חושב עליך אל תכתוב את מה שאתה חושב עלי כי מעצבן.

kalay

New member
אם אתה לא הומופוב

אז למה לדעתך זה בסדר שילדים קטנים יראו את הפרומו של ישנן בנות ולא את הפרומו של הכי גאים שיש? מה גורם לזה שהומואים זה דבר מגעיל ולא חינוכי ולסביות זה בסדר?

vand

New member
2 דברים...

1. לא אמרתי שזה בסדר לילדים קטנים לראות את הפרומו של ישנן בנות רק אמרתי שלי אין בעייה לראות אותו. 2. בזה אני לא בטוח ב-100% אבל לפחות על פי איך שאני שמתי לב את הפרומו של ישנן בנות הראו הרבה פחות מאשר הפרומו של הכי גאים שיש.

Tinty

New member
לך אין בעיה לראות את הפרומו של

"ישנן בנות", בגלל שאתה נמשך לנשים, לא? אני לא יודע מה איתך, אבל הפרומו של "ישנן בנות" נטחן בכמויות מסחריות בתקופת מאי-יוני - כמעט כמו הפרומואים של "עקרות בית נואשות". אם אני לא טועה, נגמרה לא מזמן העונה של הסדרה, ולכן לא משודרים כרגע הפרומואים שלה. אגב, הפרומו של "ישנן בנות" נראה הרבה יותר נועז, בעוד "הכי גאים שיש" נראה רגשני יותר. דרך אגב, שמעת על פורום +yes? בהתחשב בעובדה ששתי הסדרות שהעלתן את שמן במהלך הדיון שייכות ל+yes, מובן מאליו שמקום הדיון הטבעי הוא פורום +yes.

TheCharm

New member
אלוהים אדירים

אביעד, זה מגעיל, הוא לא הומופוב, הוא בסך הכל מביע דעה הגיונית, יש אנשים שנגעלים, אבל בין להיגעל לבין להיות הומופוב יש הבדל ענקי. וחוץ מזה, גם אם הוא הומופוב, אז? יש אנשים שלא אוהבים את הדבר הזה שנקרא "הומו", ו? תסקול אותם? זה שהוא לא אוהב הומואים, זה זהה לזה שאתה לא אוהב הומופובים. אולי זה גזעני להיות הומופוב, ואולי אתה חושב שזה דפוק, אבל יש אנשים שחונכו להיות ככה, ולהיות כאלה מגעילים כלפי vand זה פשוט מטופש, כי הוא לא הומופוב.

kalay

New member
רגע....

אם אני שונא מקומות סגורים אני קלסטרופוב, אם אני שונא עכבישים אני ארכנופוב, אם אני שונא הומואים אני הומופוב סוף דיון. "בין להיגעל לבין להיות הומופוב יש הבדל ענקי". מה ההבדל בדיוק?

TheCharm

New member
הומופוב הוא לא אדם שנגעל

הומופוב הוא אדם גזעני. אז הבחור לא אוהב לראות דברים מסוימים. זה לא אומר שיש לו בעיה כזאת חמורה נגד אותו אישו הומואים

Angelus

New member
../images/Emo45.gif וגם..

אני לא מבין מה אתם רוצים מהבנאדם, הוא בסך הכל הביע את הדעה שלו. אתם דיי רגישים בנושא ההומו-לסבי, והפעם? על כלום. אני אישית גם חושב שזה לא מתאים להראות דברים כאלה בשעות הצהריים ובטח לא בחור שצועק "im a cock sucker" ולשם העניין, גם אם זה היה שתי בנות שמתעלקות אחת על השנייה ואחת היתה צועקת משהו עם vagina או pussy הייתי חושב בדיוק אותו דבר. הבן אדם בסך הכל הביע את הדעה שלו ואתם משחקים אותה כל כך ליברלים בדעות שלכם אבל לקבל ולשמוע דעה של בנאדם אחר אתם לא יכולים, קצת צבוע, לא? ותפסיקו עם השטויות של ההומופוב אתם בכלל יודעים מה הפירוש המדויק של זה? זה לא מתאים במידה אחת אפילו למה שהבנאדם אמר, בחייכם!

Aviad1987

New member
דווקא את החלק הזה לא מתרגמים

ילדים שלא יודעים אנגלית ברמה מספיקה (שזה בוא נודה - רובם) לא מבינים מה הוא אומר. ושוב - ההתגוננות המיותרת הזאת מפני הומואים או לסביות מפחד שאולי הילד שלך יהפוך לאחד היא מיותרת לחלוטין. כמו שאמרו אינספור פעמים בדיון הזה, יש דברים הרבה יותר חשובים לדאוג לגביהם מאשר על פרומו מטומטמם. וכבר אמרתי שאולי יש צדק בטענה שלו אבל הבסיס שלה אידיוטי וגזעני לחלוטין, הוא לא פעם הסביר את זה בהיגיון - בהתחלה הוא עוד בא בקטע של "הילדים" אחר כך זה כבר "נגעל מלראות 2 גברים מתנשקים", אז שלא יתפלא שמתייחסים אליו כהומופוב. כי גם אם הוא לא כזה, הוא מציג את עצמו ככה.

vand

New member
על מה אתה מדבר?

1. הפרומו כן מתורגם. 2. מהפרומו עצמו קל להבין על מה הוא מדבר. 3. זה שהפרומו מגעיל לדעתי לא סותר את העובדה שהוא לא מתאים לילדים קטנים ועובדה שרשמתי את שני אלו בהודעה הראשונה שלי. בנוסף אם אתה חושב שזה שהפרומו מגעיל אותי זה הופף אותי להומופוב אז הבעיה היא אצלך ולא אצלי.

TheCharm

New member
תתפלא לדעת

שהילדים של היום חשופים הרבה יותר מתמיד לסקס ומיניות בכלל. אם אומרים להם "פוסי" ו"וויגנה", הם בדרך כלל ידעו מה זה. כי כשאתה היית קטן, אפילו כשאני הייתי קטן, זה היה ערוצים מסוימים לילדים ולא יותר. עכשיו הילדים הרבה יותר מחכימים, הם לוקחים את השלט לידיים שלהם, ואגב, אי אפשר לשכוח, שבעבר היית יכול לראות "דרדסים" ו"המומינים" או "דובוני איכפתלי" בשקט. היום גרגמל הוא יהודי והדרדסים הם "בני-הארי".

Aviad1987

New member
אבל זאת לא הבעיה שלי

אם ילדים קטנים יודעים מה זה קוק, פוסי ושות' אז אתה מחזק את דעתי שהפרומו הזה הוא לא מה שישנה להם. עוד אין לי ילדים אבל אני די בטוח שההורים צריכים לקחת את העניינים לידיים (ולא, לא בקשר לפרומו).

TheCharm

New member
טוב, הנה שאלה פשוטה

סדרה מסוימת (לאו דווקא "הכי גאים שיש" או "ישנן בנות") משודרת מאוחר בערב, ומסומנת מגיל 14 ומעלה. התכנים שגורמים לה להיות משודרת מאוחר בערב ומסומנת מגיל 14, הם אותם התכנים שמופיעים בפרומו לסדרה. הפרומו מופיע בשעות היום. אז למה לא מראים פשוט את הסדרה בשעות היום ולא מסמנים אותה לשום גיל?

kalay

New member
שמע

מה אתה עושה כזה סיפור בפרומואים אחרים רואים אנשים אומרים "my job is having sex" או "kelly wants her king kong" ויש תרגום, זה אני רואה שלא מפריע לך אבל כשחס וחלילה רואים שני הומואים כולם מפחדים שילדים קטנים יראו את זה ויהפכו להומואים. גם the O.C מסומנת מגיל 14 ולעומת זאת משדרים פרומואים לפרק הבא שבו רואים נשיקות או אלימות או כמו שהיה פעם את מריסה עירומה שרק חתיכת בד מסתירה. או בפרומואים של מגרש ביתי רואים בחורות מרימות את החולצה מול גברים. למה שילדות בנות 6 לא יראו את הפרומואים האלה שמשודרים בכל שעות היום וילכו ברחוב ויחשפו את עצמן? יש דברים הרבה יותר גרועים בטלויזיה מאשר שני גברים מתנשקים או שוכבים ביחד באותה מיטה.

TheCharm

New member
אבל רק לזה

התייחסו. הבחור הביע כאן דעה פשוטה כמשמעה וגם דיי הגיונית, אם הוא לא היה עושה את זה באמת לא היה מפריע לי, וזה לא שהפרסומת מפריעה לי, אבל אני מבין שלאנשים זה כן מפריע, ואני כן לצידם, לא משנה אם לי אישית הפרסומת מפריעה או לא. הוא הציג את הפרסומת הזאת במקרה הזה, ולא פרסומת של OC או של מגרש ביתי או של כל דבר אחר. וחוץ מזה שאת ה-OC ומגרש ביתי אין לי כל כך מה לדבר כי הטענה שלי בעניין, היא שבדיוק כמו שמשדרים את התוכנית עצמה מאוחר בערב בגלל תכנים מסוימים, לא יראו את אותם תכנים מסוימים בפרומו שמשודר כל היום, ולמרות זאת 2 הסדרות המצוינות לעיל לא משודרות מאוחר בערב, הן משודרות אחרי הצהריים, אז זה לא אותו ויכוח.

Angelus

New member
אז להוסיף שמן למדורה?

אני מסכים איתך שהיום רוב (ואני אדגיש את המילה רוב) הילדים הקטנים מגיל 7 יודעים יותר ממה שהם אמורים לדעת והאם פעם עצרת לחשוב למה? מאיפה הם מקבלים את כל הקונספט של לאונן, לשכב בגיל צעיר, לעשן? תאמין לי שהטלוויזיה משחקת פה תפקיד מאוד גדול. ברור, ההורים אשמים ואין מה לומר, הילדים האלה מסכנים וההתנהגות שלהם זו תוצאה של ההורים שלהם -- בין אם הם מודעים לכך שהילדים שלהם הם ככה ובין אם לא. השאננות הזאת והפתיחות הזאת יפה לעין, מאוד יפה, אבל תורמת? ממש לא. רק הורסת. את הפרומו הזה, כפי ש TheCharm אמר צריך להעביר לשעות המאוחרות של הלילה וזה הכל.

למעלה