תלונה !!!!!

תלונה !!!!!

דיי , נמאס לי , בתור מבקר קבוע של חדרי BLOG TV למבוגרים וגם לרגילים נמאס לי להכנס לחדרים ולמצוא כל מיני "טיזרים" שפשוט נהנים לראות אנשים סובלים ומקללים כל רגע שנכנסו לאותו החדר. יש אולי דרך אחת קטנה לפתרון וזה שאולי תגדילו את כוח השיטור המצויין שלכםותתנו להם את האפשרות פשוט לסגור חדרים כאלו בתודה מראש כריש צוקים
כל יום שעובר לא חוזר

הוספת כוחות שיטור

אכן בימים אלו אנו שוקדים על גיוס שוטרים נוספים למשטרת הבלוגTV. באם הנכם מעל גיל 18 ומעוניינים לסייע בבלוגים, ניתן להפנות פרטים אישיים כולל מספר טלפון להתקשרות למייל [email protected].

אפשר גם להיות פוליס???

אמממ נו באמת אני גם רוצה להיות פוליס אני יתן סכום סימלי--------------> זה דווקה טוב לא??? למרות שאני פוליס במציאות המשטרת ישראל תחנת שדרות לא יזיק לי להיות קצת טיפ טיפה פה בבלוגים

גם אני יכול להיות פוליס ?

אני כל הזמן על כדורים......כל הזמן במצב של high תמיד רציתי להיות פוליס....אבל בגלל שאני כל הזמן על כדורים אז רציתי לשאול אם גם אני יכול להיות פוליס ? יש לי רק בעיה אחת : אם אני על כדורים, אז אולי אני נותן לבנות בחדר להתפשט.....אולי לחשוף חוטיני....אולי עוצם עיניים......השאלה האם זה אפשרי ? אני גם רוצה להיות פוליס וגם להיות על כדורים........ אפשר ? אני חושב שכל הגולשים יצטרפו לדעתי ויביעו הזדהות איתי......ויאפשרו לי גם להיות פוליס וגם להמשיך כל הזמן להיות על כדורים..... הרבה תודה לכל המזדהים איתי, ולכל מי שתומך בי..... אני על כדורים....

גם אני רוצה להיות פוליס....

גם אני רוצה להיות פוליס.....אבל אני מפחד.....חסר לי ביטחון עצמי....הרבה ביטחון עצמי....ואני לא יודע אם אני אוכל להעיף מישהו מהחדר אם צריך....אבל בכל זאת אני רוצה להיות פוליס.....אולי מדי פעם אלחץ על כפתור ואעיף אנשים מהחדר.....סתם בשביל הכיף....או סתם לנסות אם הכפתור עובד......אני מרגיש שאני באמת אפס....שאני באמת כלומניק.... אבל אולי אם אני קורא לעצמי פוליס...אולי זה ישפר את ההרגשה..... גם אני רוצה להיות פוליס..... אני אפס אני כלומניק

אני על כדורים יש לי עיצה טובה לתת

לך משהו בן ........ (פה צונזרה המילה
) הינה קח -------------------------------------->

אני רוצה להיות מח"ש......

אני רוצה להיות מח"ש.......המחלקה לחקירות שוטרים......ואני רוצה כפתור שבו אני אוכל להעיף כל פוליס מהחדר של כל גולש......כי כך עובד מח"ש.... המחלקה לחקירות שוטרים.......אם יש לי כפתור כזה = אני מתחיל לעבור חדר-חדר....ואיפה שיש פוליס שעושה בעיות לגולשים = אני ישר מעיף את הפוליס......... איזה כיף זה.....ללחוץ על כפתור ולהעיף את הפוליס מהחדר....מכל חדר..... ................. כיף להיות מח"ש...... אני רוצה להיות מח"ש..... קשקשני 5.5.2004

לו ידעתם מה אני רוצה../images/Emo6.gif../images/Emo26.gif

אייל בחיאת אייל תן לי אותה באופרייטוררררר ואם ככבר אז תן לי אותה בקומבינה התורכית ובקבוואח אייל פויה מה עם האופרייטור שלייי
תגיד אייל מה נסגר עם ה... חחחחחחחח עזוב שטויות תן לי אותה בפוליס חחחחחחחחח

למעלה