תלונה על הפורום \=

M E S H Y

New member
תלונה על הפורום \=

הי,אני קורא נלהב של קומיקס מכול הסוגים (מנגה,מארוול,די סי,אימג' וכו'..) וכשראיתי את הפורום נורא הילתהבתי.אבל יש משהו שמציק לי |= בפתיחה כתוב במרומז שגיבורי על זה לידים קטנים ושהפורום הזה נועד בישביל להיזכר בגיבורי על של 'קטנים'... אז שתדעו משהו,שגיבורי על בכלל לא משהו של ילדים קטנים ובתחילת דרכם הם היו יותר מיועדים למבוגרים (הרבה דם,אלימות,סקס וכו'..) אבל הסרטי ילדים החדשים נתנו לזה מסווה ל "לילדים קטנים",וזה די פוגע בחובבי קומיקס...|= כי כתוב "איזה דמות הכי אההבתם",אני עדיין אוהב גיבורי על ודמויות כאלה... וגם "מי לא התלהב כשהיה קטן מהכוחות המיוחדים גיבורי העל",רק כשהייתי קטן?אני עדיין מתלהב מכול העניין הזה X___X אני מבקש שמי שכתב את זה שיערוך,כי זה ממש וגע בגיבורי העל ובציבור האנשים שאוהבי גיבורי על. )= בתקווה שלא היו עוד תלונות,ממעריץ קומיקס מושבע...

The Human Torch

New member
צודקת...

אני מסכים עם כל מילה. אף פעם לא שמתי לב זה אחרת הייתי מעיר כבר.

piter parker

New member
אני מעדיף את הדרך

''שלום אני חדשה '' ולא להרוג את כולם ואגב ברוכה הבאה

FavO r i Tes

New member
נכון!

ברוך הבא
גמני מתלהבת עדיין מגיבורי על חחח
אני מכורה קשות.

BaSTArD077

New member
ואם אני אגיד לך...

שממש משעמם לי אני מנסה להזיז את השלט באמצעות כוח המחשבה
תאמין לי =]
כדאי לך... אני מכור לא פחות לדברים האלה.. =]

M E S H Y

New member
האמתי ש...

גם אני מנסה להזיז את השלט בעזרת המחשבה כשאני נורא מושעמם XD אני מכור קשה,וגם פעם ניסתי לכפף כפית בעזרת המחשבה O= כול מיני דברים כאלה.... אני מחור P:

Evil Beast

New member
../images/Emo45.gif.

יש גיבורי על שהם בכלל לא לילדים קטנים. אלא אם כן אתה לא מחשיב את פאנישר/באטמן לגיבורי על. וגם אז, אני בטח אמצא מישהו אחר, אולי דארקנס או משהו.

The Human Torch

New member
למה אתה חושב שרק באטמן...

ופאנישר מיועדים למבוגרים? 95% מכל הקומיקס גיבורי-על שיוצא מיועד לבני נוער ומעלה והם אלימים ומתוחכמים יחסית. גם סדרות הקומיקס של אקסמן וספיידרמן לדוגמא, מיועדות לבני נוער ומעלה[שזה משהו כמו 13+] ולא לילדים קטנים. אולי הסיבה שחלקכם חושבים ש"גיבורי על" זה לילדים קטנים היא בגלל שההכרות שלכם איתם היא מהסדרות המצוירות בערוצי הילדים.

M E S H Y

New member
סורי על הקטילה אבל.....

אצלי קומיקס וירדיות על קומיקס זה עיניין רגיש... ואני בן O= זה פשוט אני משתמש בשם משתמש של אחותי כי אין לי כוח לפתוח משתמש משלי בטפוז XD ועוד משהו,במקור,גיבורי על עוסקים בדיברוים פסיכולוגיים,אלימות,סקס,סמים ועוד ירקות..למשל בטמן-ממש לא לידים קטנים...אבל הסדרות המצוירות הורסות אותם... תראו את הסרטים הלא מצויירים של בטמן!בטמן זה בכלל אימה! ולמשל,יש את דארקמן (אפילו שהשם שלו נשמע של נבל על,הוא סופר גיבור טוב.),שיש שם מלאא אלימות וחולניות.. וד"א תודה למברחים..(= אני מקווה להנות פה P: ולסיכום-תערכו את ההודעת פתיחה X__X

The Human Torch

New member
חשבתי כבר שאתה רציני...

אתה כותב כמו ילד בן 4 מהמשתמש של אחותך, אלוהים.

Evil Beast

New member
עזוב את זה עכשיו בצד.

הבעיה היא, שתופסים מגיבורי העל כדמויות לילדים קטנים, ודוקא כאלה שהם לא בדיוק גיבורי על, הם אלימים וכו'. ספיידרמן, נכון, לספיידרמן יש סיפורים שהם ממש לא לאחי הקטן, אבל לרוב, הוא דמות חביבה, ספיידרמן השכונתי. זה בעיית סטיגמה.

M E S H Y

New member
יש לו מלא קטעים פסיכולוגים..

למשל המוות של דוד בן ו*ספויילרים P:* מגלים שמרי ג'יין האי שיכפול גנטי המוות של הדודה שלו ההפיכה לבן ריילי ההפיכה לסקארלט ספיידר יקום מקביל ועוד מלא דברים! וגם לבטמן יש... תראו את הגרסא שאני עשיתי לשער הפורום,תגידו עם זה טוב...

gloria23

New member
שלום מעריץ קומיקס מושבע../images/Emo42.gif

ברוכה הבאה לפורום, זה דבר ראשון. דבר שני, אני לא חושבת שהמכתב פתיחה התכוון להעליב או לפגוע, אני בכלל לא חושבת שזה גורע ממשהו הפתיחה הזאת וסה"כ אני רואה את זה כמכתב נוסטלגי כזה. ולפי דעתי, אם משהו לא בסדר במכתב אז תציע בעצמך מכתב פתיחה, וגם לשאר חברי הפורום, אם אתם רוצים לתקן ולשפר אז בבקשה, תנסחו אותו בעצמכם ואל תזרקו הכל על כותב המכתב.

M E S H Y

New member
אז אני כתבתי פתיחה משל עצמי...

ואני מקווה שזאות לא הודעה מתנשאת- גיבורי העל,ג'אנר שסחף מאות קוראי קומיקס חובבים. לרוב,הקומיקס מדבר על גיבור על (או גיברוי על),שהם בעצם דמות רגילה,רק שיש להם כוחות על,הם מישתמשים בכוחות העל שלהם בישביל להציל את הועלם מפשעים,בעודם חובשם תלבושות מקוריות. אומנם נשמע קצת ילדותי ממבט ראשון,אבל היסטוריית גיבורי העל ארוכה ומיוחדת,רוב הקומקיס של גיברוי העל מדברים על הרבה פעולה,אקשן,סקס,אלימות,פסיכולוגיה ועוד. אבל יש גם קומיקס גיבורי על שיותר מתאים לגילאים הקטנים,וכמובן,יש א סדרות הטלוויזיה המצוירות,שמשנות את גבורי העל שיתיאמו יותר לידים הקטנים.רוצים ללמוד עוד על גיבורי על?לדבר עלייהם?לשאול שאלות?או לרכוש קומיקס של גיבורי על?זה המקום בישבילכם! זה קצת קצר אבל מילא,בכול הפורומים ראיתי שיש מידע קצר...P: ואני מקווה שזה לא כאילו מתנשא עלייכם,אני פשוט ממש מתייחס לדברים כאלה ברצינות,ועכשיו תסלחו לי,אני צריח לחבוש את המסכה שלי ולהציל נערה במצוקה,שלום. ^___^

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאני מחליף..

אחרי תיקון כל השגיאות V_V ובקשר לפתיח הקודם... הוא שוכתב מהפתיח של פורום אקסמן כמחווה לפורום האהוב שלנו שגסס =[

M E S H Y

New member
השגיאות זה מהקדלה מהירה...אבל רגע!

אתה שם את זה שם ולא נותן לי קרדיט? ),= מנוול XD סתם,סתם..אבל תן קרדיט או משהו...

M E S H Y

New member
ושחכתי להגיד ש...

עם כבר קרדיט אז תכתוב שזה לעופר ובסוגריים את הניקניים כי זה הניקניים של אחותי,אין לי כוח לפתוח משתמש משל עצמי...P: LOL

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאני לא יכול לרשום את השם

שלך בהודעת מנהל...

למעלה