תלונה על אסקימו לימון

מה זה לא היה עלילה באסקימו החדש

רק בחורות ערומות כל הסרט (לא שמישהו מתלונן)אבל לא היה סרט אסקימו עלילתי ומקורי כי הם חיקו המון מסרטים ישנים של אסקימו לימון . מירייייייי

alonpaz

New member
תלונה על אסקימו לימון ../images/Emo26.gif

מדוע אתם משדרים את הסרטים האלה ביום? כל הערום הסקס והדיבורים המלוכלכים חשופים לילדים. ביום שבת (היום) שידרתם את סרטי אסקימו לימון ביום והילדים שצפו בזה גרם לי לחלחלה. אפשר לקבל תגובה מיס?

eliranri

New member
אם שמת לב יש הגבלת צפיה

סיווג הצפיה של הסרט הוא מגיל 14 ומעלה, יס כנראה לוקחים בחשבון שהורים חוסמים את השידורי בהתאם לגילאי ילדיהם וככל הנראה זאת הסיבה ש-יס שידרו את אסקימו לימון גם היום.

kfir number 1

New member
אסקימו לימון החדש שנת 2001

ראיתי היום את הסרט משנת 2001 את האסקימו החדש ומה אני יגיד? אכזבה! לא רק שהוא מיחזור של כל הסרטים בסידרה ולא רק שהוא צפוץ בציצים (ולא שנהנהתי מזה) פשוט הבעיה הייתה בין כל הבעיות שהוא שודר ב13:20 בצהרים. ליס לא אכפת שהוא שודר בשעה כה מוקדמת ושילדים יראו את זה? מה גם שבאמצע היה תקלה ( בגלל הגשם) איזה באסה! בכל מקרה לאסקימו החדש ציפיתי ליותר וממש לא הוגן שנתנו את רוב הזרקורים לבן של יורם גלובוס (האם אני מריח פרוטקציה?!) אבל במחשבה שנייה מי שביים את זה הוא צבי שיסל כך שאני לא כזה בהלם מאובר ציצי במרקע. בכל מקרה אכזבה. יכלו לעשות עלילה אחרת לגמרי ופשוט חיברו אותו מכל הסרטים שעשו בסידרה חבל. כי אני מאוד אהבתי את הסרט הראשון שלהם. מה גם שהשחקנים עצמם לא יודעים לשחק ( בין מומו לבנצי היה מכות וזה היה מביך מבחינת משחק).

orensh25

New member
אסקימו החדש - גרוע ובוטה

1. אני גם לא מבין למה שידרו את הסרט הזה בשעות היום, ועוד בשבת! אז מה אם היתה כתובית של הגבלת גיל. זה מה שימנע מילד לראות את הסרט? נו, באמת... 2. הסרט היה ממש גרוע.לא פלא שהוא נכשל בקולנוע. לא רק שמיחזרו את כל הקטעים מהאסקימואים הישנים, אלא שהשחקנים היו פשוט תת- רמה, חוץ מאחד : צחי נוי, ששיחק כמו שצריך. בקיצור, אם כבר, אז שיוחזר הקאסט המקורי לאסקימו - 20 שנה אחרי !

alonpaz

New member
זו גם דעתי-כתובית הגבלת גיל לא.....

נותנת כל כך הרבה. את הילדים זה לא מעניין. אם הם לבד אין מי שימנע מהם לצפות. בכל מצב סרטים כאלה לא לפני 11 בלילה!

eliranri

New member
אם כל כך רצית שהילדים לא יראו יכולת

אם כל כך רצית שהילדים לא יראו יכולת לחסום צפיה מגיל 14 ונגמר הסיפור

ofir201

New member
זה היה המטרה שלהם! לשחזר...

המטרה של היוצרים היה לשחזר את כל הסרטים של אסקימו לסרט אחד והם הצליחו לעשות את זה ממש יפה! אני מאוד מרוצה מהסרט ראיתי אותו גם בקולנוע. אולי זה לא הסרט שחובבי הקולנוע הישראלי הרציני אהבו אבל לא יזיק שהקולנוע הישראלי יתחיל לעשות סרטים יותר "קלילים" כמו הסרט הזה. אה ולדיעתכם: הסרט לא נכשל בקופות להפך הוא הפך להצלחה גדולה בקופות.

ofir201

New member
הנה ההוכחה שלי שהסרט לא נכשל בקופות

http://news.walla.co.il/?w=//47403 בקשה אז אל תדבר סתם!!

להפך אני חולה על סדרת אסקימו

ואני מאד שמח שהוציאו סרט חדש ואפילו הלכתי לראות אתצ הסרט בקולנוע לפני שלוש שנים רק מה שאמרתי שאם היו עושים עלילה אחרת ולא להראות עוד הפעם שבנצי מפסיד בחורה למומו ואפילו פעמיים וככה שהסרט יגמר זה לא דרך אלא אפשר לעשות משהו מקורי חוץ מלהראות שוב פעם את יודלה נופל לירקון או תרגיל המציל שביוצאים קבוע עשו יודלה ומומו או להראות את בנצי שיכור במסיבה ואז את הבחורה מסתרקת כמו ובדיוק כמו ענת עצמון במקלחת הלוואי שיצאו עוד המון סרטי אסקימו

לב17

New member
שאלה בקשר לסרט

אנשים, מה אתם הייתם רוצים שיהיה בסרט אסקימו לימון הבא? כי לפי מה שהבנתי סרט 'החגיגה נמשכת' הוא בעצם קטעים מהסרטים הקודמים עם שינויים קטנים. ומה אתם הייתם רוצים שיהיה בסרט הבא שמשגע את ישראל כבר יותר מדור? עלילה חדשה לגמרה? משהו בסגנון סרטים קודמים? אני לא בא בתלונות אליכם, אני שואל.

למעלה